Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután megszületik a baba, néha otthon aludna a szüleivel. Jogos, hogy ez nekem nem tetszik vagy csak hiszti?
Ugyanazt tudom tanacsolni, mint mindig: Fuldugo.
Ha egy hazassagban barmelyik fel barmilyen indokkal inkabb visszamenne a szuleihez, akkor egyszerubb, ha ott is marad...
Kozosen valalt uj csalad vagytok mostmar, egy par, nem a szuleitek pici gyerekei. A kozos problemakat kozosen kell megoldani.
Elég érdekes hozzáállás a férjedtől. Kövesd a 4-es tanácsát. Én simán megcsinálnám.
Biztos, hogy nincs senkije a férjednek?
Nem te vagy hisztis, hanem a párod. Ha elmegy akkor jobb, ha ott is marad, mert ha ebben nem segít neked akkor másban sem fog.
4-esnek nagyon igaza van. Én is azt tenném a helyedben, de annyit változtatnék, hogy az első "anyucinál alvásos" eset előtt bíznám rá a gyereket. :)
Nem neked csináltátok a gyermeket, hanem kettőtöknek.
Mi lenne veled, ha idő előtt vissza kellene menned dolgozni és napi 6-8 órát távol lennél, a gyerek bölcsiben ellene addig, de utána? Éjjel megcsinálnád az egész napi munkát, nevelnéd a gyereket a férjed, meg anyucijától nézné, hogy te kialvatlanul éled a napjaidat? Ő meg elvan mint marci hevesen, mert ő 8 órát dolgozik és fáradt? Röhejesek egyes férfiak.
Füldugója már van, mert nagyon rossz alvó.
Nincs senkije, ebben biztos vagyok, szereti a babát is, ő még jobban is szerette volna, mint én, nekem több félelmem volt. Csak ő ezt úgy képzelte el, hogy máris az a rész jön, hogy csak játszik vele, tanítgatja, aztán rájött, hogy ez nem teljesen így megy.
Amúgy tényleg jó ember, ilyen miatt nyilván nem hagyom el, mindig voltak meredek ötletei, de ezzel még engem is meglepett.
jaj ugyan már, napi 8 órát dolgozik, mint minden más ember.
Nehogy már a saját gyereke elől elmeneküljön, mert nem elég neki a fennmaradó, mondjuk legyen csak 12 óra arra, hogy kipihenje magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!