Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, ha 43 éves férjem már nem először bukott le azzal, hogy társkeresőre regisztrált?
Legutóbb több éve bukott le ilyesmivel, akkor nagyon kiborultam, mert épp egy lehetséges találkáról beszélt egy nővel, állítása szerint ez csak flört, játék volt.
Két gyermekünk van, jó apa, engem is szeret a maga módján, de mintha nem nőként hanem az anyukájaként tenné mindezt.
Nagyon le vagyok sújtva, mert ma reggel szembesültem vele, hogy társkeresőre regiszrált ismét.
Úgy tudtam még, hogy a telefonja ébresztőjét kapcsoltam ki és akkor láttam meg a visszajelző üzenetet.
Nem csináltam nagy balhét, de nagyon rosszul esett.
Nem nagyon marad más lehetőséged, mint a válás, egy gyerekes embertől
Írtad nem most tört meg a bizalom köztetek, nem nőként lát, "anyaként", nem tudja / akarja megbeszélni mi a baja, ilyen gyerekes szini előadást tart....
Viccből, nyomozásból nem regisztrál az ember... van 100 társkereső, honnan tudná, te éppen melyiken csalod... meg minek ahhoz társkereső.
Viszont úgy mehet az, hogy az elhagyott anyuka írja, hogy az ember regisztrál, aztán előfizet, ha nem nagyon kripli úgyis lesz elérhető nő... hát eléri.
Ismerem, csináltam.
Az ottani megjelenés lényegében már a párkapcsolat felmondása, mindegy milyen hülye fedőszöveg van hozzá.
Mond neki ezt, hogy akkor ezzel vége a dolognak, maradtok-e egy fedél alatt, vagy hogyan tovább?
Megértelek, kedves kérdező, mert én is voltam már ilyen helyzetben.
Többféleképpen is, leírom, hogy lásd, mennyire elterjedt dolog.
1. Amikor egyedülálló voltam és én társkeresőztem, írogattak nekem olyanok, akik még be is vallották, hogy foglaltak... Nem egy, nem kettő, sok! Alig akadt egyedülálló férfi, mind foglaltak voltak!!! Volt olyan, aki még képet is küldött nekem, olyat, amin a párjával volt!!!!!
2. Egyszer azt az embert, akinek a szeretője voltam (igen, az voltam...) rajtakaptam társkeresésen. Regisztráltam én is és írtam neki. Majdnem össze is jött egy randi, de én nem folytattam már. Otthonról írt, a hivatalos barátnője aludt, velem nemrég találkozott, és éjjel még fenn volt a társkeresőn... na....
3. Kapcsolatban is előfordult velem, hogy megtudtam, társkeresőzik a párom. Nagyon csalódott voltam. Amikor el voltam utazva, majdnem találkozott is egy nővel. Azt mondta nem ment el végül. Ki tudja... amikor szembesítettem (nyitva hagytam a gépén és amikor előjött, meglátta, hogy láttam) mindenfélét össze-vissza hazudozott. Hogy csak ki akart kapcsolódni, mert sokat idegesítettem akkoriban. Több volt nőjével is folyamatosan dumált. Hogy milyen volt akkoriban, nosztalgiáztak, közben írogatta nekik, hogy most egy nagyon szép kapcsolatban van. Nem tudtam, sírjak-e vagy örüljek annak is, hogy milyen szépeket írt rólunk és a kapcsolatunkról... az egyiknek azt írta, hogy szívesen találkozna vele megint, de nem rúgná fel a kapcsolatát, mert nagyon szeret. Magam alatt voltam teljesen amikor olvastam ezeket a beszélgetéseket.
Szánalmas, amit csinálnak...
"engem is szeret a maga módján"
Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy te mosod a koszos gatyáit, te főzöl rá, ő meg 0-24-ben a szemed hazudik és más nőkkel fekszik össze.
Szerintem ez nem szeretet.
Teljesen egyetértek a 35.-el.
Ahogy a válaszokat olvasom, eléggé elszomorított, hogy lepontozzák azokat, akik valóban használható választ igyekeznek írni, hogy a feleség próbálja megmenteni a házasságát. Sokan természetesnek találják, hogy a férj "társkeresőzik", sőt erkölcsösnek. "Évekkel ezelőtt azt írta a profiljában, hogy szabadidőpartnert keres mozihoz, sétához. Azt írta nős." Ah! Milyen jellemes és becsületes férjed van. A kis buksi fejét is meg lehet simogatni neki! Milyen ÉDI! Add már meg a társkereső címét, hadd írjak neki. Nem is számít, hogy magam is férjes vagyok, gyerekekkel! Na, félre a viccelődéssel: ha a kapcsolatért nem akarsz harcolni ("de nem volt kedvem nagy beszélgetéshez, vitához."), mert a lelked mélyén érzed, hogy a férfi ezt nem éri meg, akkor egyik válaszadó sem tud neked érdemben segíteni. Kezdjél el spórolni, és addig is tűrjél. Már 6 éve el kellett volna kezdened. Egy becsületes (és szerető) férj társkeresőre nem regisztrál. Ne szépítsük. Aki férjes, akit szeretnek és megbecsülnek, az tudja, hogy ez így van. Egy kissé nyugtalanít, hogy ha valóban tömegével írnak nős férfiak a társkeresőre. Nincsen vér a pucájukban elválni, ha már nem elég nekik a feleség? De azért jó ha a szép és tiszta otthonban ki van mosva és meg meg van főzve. Ja, és a gyerek(ek) is el van(nak) látva. Persze. Milyen szép élet ez! Tessék mondani, mennyire buták a magyar feleségek? Ennyire. Tessék lepontozni ezt a használhatatlan választ és még ma megbeszélni egy randit egy nős férfival a neten!!! Sétálni és moziba menni. Persze. Hány éves vagy?
Rövidesen 40 leszek, megértem arra, hogy lecseréljenek...
Azt írod spórolnom kellett volna, idáig is én osztottam be a pénzt, egyébként nem függök a férjemtől anyagilag, szerencsére jól keresek.
"Rövidesen 40 leszek, megértem arra, hogy lecseréljenek..."
Ilyet ne mondjál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!