Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, ha 43 éves férjem már nem először bukott le azzal, hogy társkeresőre regisztrált?
Legutóbb több éve bukott le ilyesmivel, akkor nagyon kiborultam, mert épp egy lehetséges találkáról beszélt egy nővel, állítása szerint ez csak flört, játék volt.
Két gyermekünk van, jó apa, engem is szeret a maga módján, de mintha nem nőként hanem az anyukájaként tenné mindezt.
Nagyon le vagyok sújtva, mert ma reggel szembesültem vele, hogy társkeresőre regiszrált ismét.
Úgy tudtam még, hogy a telefonja ébresztőjét kapcsoltam ki és akkor láttam meg a visszajelző üzenetet.
Nem csináltam nagy balhét, de nagyon rosszul esett.
35!
Közös gyermekek, közös anyagiak, ezt leszámítva kiegyensúlyozott élet mellett is könnyeden képes lennél dönteni?
Én azt érzem, hogy csapdába kerültem és nem látok kiutat semmilyen irányba.
Nyilvánvaló, hogy a férjem nem tekint rám nőként, hanem folyamatosan hiányérzete van és keresgél mellettem.
Lassan indulok haza, de még fogalmam sincs mit kezdjek ezzel a dologgal.
Kedves Kérdező!
Kicsit félve írok neked, mert sejtem, engem is le fogtok pontozni.
Nem is igazán tudom hogy adjak tanácsot, mert nem szeretném, ha miattam fordulna rosszabbra a helyzeted.
Én megértem, hogy csapdába vagy esve, 2 gyereked van és hogy már nem bízol a férjedben.
Adnék egy ötletet, amit már mások is elmondtak részben. Talán ha most türelmessé válnál, elfojtanád magadban az egészet és elhatároznád, kideríted mi ez az egész. Ha regisztrálnál egy társkeresőre, nem valós adatokkal, nem valós képpel és hagynád állni a helyzetet néhány napig, majd megpróbálnád valahogy elérni, hogy a férjed írjon neked vagy te írnál rá. Én lassan elkezdenék flörtölni vele, és egy időpontra randid kérni.
(Csak szerintem fokozottan ügyelni kell, hogy ne legyen átlátszó, ne sejthesse meg. Lehet be kéne szervezz 1 barátnőt, mert az üzenetek időpontjának elküldése alapján meg lehet sejteni, hogy te küldted-e. Ezért ha megírnád előre mit akarsz mondani, a barátnődet meg megkéred, hogy amikor mondod lépjen be a profilodba és küldje el a férjednek az üzeneted. És olyan órára időzítsd a választ, amikor a férjed szeme előtt vagy mondjuk, amikor biztos lehet benne hogy nem ülhettél gép előtt. Ezzel lehet eloszlana a gyanúja, hogy te vagy a titokzatos flörtölő nő)
A találkozó előtt meg rákérdeznék, hogy "számíthatunk-e szexre is a randi folytatásaként, csak mert kíváncsi vagyok rá, hogy hogyan készüljek", vagy valami ilyesmi... Ezután elmennék a randira, majd.... Talán az lenne a legjobb, ha nem rendeznék jelenetet, vagy csak leülnék vele szemben némán vagy nem tudom...
Azért tenném ezt, mert bár sok év házasság és csapda-helyzet (azt mondtad csapdába vagy esve), én lehet inkább tudni akarnám, mi történt, milyen ember valójában, miket csinál. Akkor is ha fájdalmas, ha nincs számomra menekvés. Én szerintem azt választanám, hogy tudjam az igazat, "A tudás jobb, mint a nem tudás" mondása alapon (egy Dr House epizódban hallottam egyszer nagyon régen és akkor megtetszett).
Utána eldöntheted mit szeretnél, ő is eldöntheti mit szeretne. Lehet elszégyellné magát, lehet dühös lenne, lehet te lennél rá nagyon dühös, vagy lehetne bármi más.
Mielőtt döntenél, hogy mit teszel, szerintem gondold végig a lehetséges eshetőségeket és kimeneteleket.
Sokan mondták, hogy új kalandokra vágyik, vagy nem kapott meg valamit... Nem tudom... Én azt gondolom, hogy akkor is van egy családja, van 2 gyereke, van egy felesége. Nem kéne mentség legyen a félrejárásra.
Fogalmam sincs, hogy miért van ez, abban sem merek biztos tanácsot adni, hogy mit tegyél. Tapasztalatlan vagyok és fiatal. Én is méltatlannak tartok nagyon sok szituációt, amikkel találkozom vagy amikről hallok. A leírásod alapján gondoskodónak tűnsz, aki a férje mellett áll. Én is hallottam arról, hogy egy idő után úgy tekint a férfi a feleségére, mintha az anyja lenne, de nem értem miért van ez
Ennek a kapcsolatnak annyi kedves kérdező, lehet beszélgetni a pároddal, de te is tudod, hogy a szakadék legszélén van a kapcsolatotok és nem sok esély van arra, hogy rendbe jöjjön.
Sajnos szembe kell nézned azzal, el fogsz válni és fel kell készülnöd az új életre. Sajnálom, még ha ezzel most nehéz is szembesülni.
Háát... legjobb védekezés a támadás...:(
Vagy igaz lenne???Ő akart téged ellenőrizni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!