Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, ha 43 éves férjem már nem először bukott le azzal, hogy társkeresőre regisztrált?
Legutóbb több éve bukott le ilyesmivel, akkor nagyon kiborultam, mert épp egy lehetséges találkáról beszélt egy nővel, állítása szerint ez csak flört, játék volt.
Két gyermekünk van, jó apa, engem is szeret a maga módján, de mintha nem nőként hanem az anyukájaként tenné mindezt.
Nagyon le vagyok sújtva, mert ma reggel szembesültem vele, hogy társkeresőre regiszrált ismét.
Úgy tudtam még, hogy a telefonja ébresztőjét kapcsoltam ki és akkor láttam meg a visszajelző üzenetet.
Nem csináltam nagy balhét, de nagyon rosszul esett.
Valóban találkozott is valakivel az ilyen netes randi megbeszélés után?
Mert van sok olyan férfi, aki csak abban leli örömét, hogy bolondítja a jelentkezőket, de nem lép odáig, hogy ténylegesen találkozzanak is.
Szia, mi majdnem egyidősek vagyunk, 16 éve vagyok házas, 3 gyerekkel.
Szerintem, ha egy házas férfi külső kapcsolatot keres, az azt jelzi, hogy nem elégedett a házasságában. Hogy miért nem, annak egyénenként különböző oka lehet. Ha Te tűröd/tolerálod, hogy regisztrál, és hagyod, hogy elviccelje, akkor továbbra is űzni fogja ezt a hobbiját. Arra gondolj, hogy egy külső kapcsolatnak - előbb vagy utóbb - mindig anyagi vonzata is van. Az a pénz, amit a férjed idegen párkereső nőkre költ, az mind a háztartási kasszából hiányzik. Elnőzi a te és a gyerekeid életfenntartási költségét?
A balhé, meg a kiborulás csak arra lenne jó, hogy magadat tönkretedd. Érthetően a tudomására kellene adnod a férjednek, hogy bántó, sértő és lealacsonyító dolognak tartod, amit csinál. Beszéljen róla, hogy mivel nem elégedett a kapcsolatotokban. Ha elvicceli a "de hiszen szeretlek cica" mondattal, akkor nem őszinte hozzád. Jól látod és érzed, hogy a férjed nem jó útra került. A társkeresés célja a TÁRS KERESÉS, nem te vagy a férjednek társa? Minek keres valaki egy 2. nőt az életében? Valamit pótolni, kiegészíteni akar? De mit? Ezt kellene a férjedből kihúznod. Ahol gyerekek vannak, ott időröl időre ellaposodik a szexuális élet. Ez teljesen természetes. Mindkét szülő le van terhelve. Este fáradt az ember. A pár szint kettesben már alig vagy egyáltalán nem megy el szórakozni. Hiányzik a feszültség a kapcsolatból, hiányzik az erotika. A másik nő esetleg nem is tudja a férjedről, hogy nős férfi. (Gondolom, a férjed nem nős férfiként regisztrál.) Így a férjed egyszerre három személyt csap be: téged, a párkereső nőt és saját magát. Ha még mindig úgy érzed, hogy tétlenül, kell hogy várjad, hogy elmúljon a férjed hóbortja, akkor hiába írtam tanácsot neked. Volt olyan válaszadó, akit le is pontoztak, mert azt írta, hogy dobjad a férjedet. Nyilván gyerekkel nem ugrálhat az ember, másrészt alapvetően megvan a szeretet nálatok, amire alapozni lehet. Ha mindkét fél akarja, és az őszinte kapcsolatért tenni is hajlandó, akkor meg kell próbálni tenni ezért a házasságért. Még nem késő. A kérdés az, hogy akarjátok-e mindketten? Mindenesetre őszinteség nélkül nem fog menni.
Nem balhéztam én, csak szomorúan elmondtam, hogy tudom amtelefonját
Aztán eljöttem dolgozni.
Gyakran ha fontos dolog miatt hívom órákig nem veszi fel a telefonját, múltkor este már a rendőrséget hívtam, hogy nem történt e baleset, mindig azt mondja, hogy lemerült, vagy véletlenül lehalkította a telefont, most már ezekben a dolgokban is kételkedem.
Egyetértek a 20-sal.
Ha nem szántok időt egymásra kettesben, mint nő és férfi, akkor ne csodálkozz, hogy csak anyaként tekint rád és máshol keresi az izgalmat.
Mekkorák a gyerekek? Miért nem tudtok kettesben programot csinálni? Egy nagyi sincs? Semmi rokon, ismerős, aki vigyázna rájuk???
Biztosan meg lehetne oldani! Enélkül sose fog rendeződni a kapcsolatotok.
Te legyél neki izgalmas és akkor nem fog flörtölni és unatkozni.
A csapdaba csalas jo otlet de vigyazz mert nagy fajdalmat okozhat a leleplezes.
Akkorit teszel ha kiderul belemegy a randiba?
Balhe lesz,vagy elvalsz tole?
Nem irigyellek.
Ateltem egy megcsalast 4 ev utan is faj.
Ingerszegeny allapotban van, fel kene razni kicsit.
Mi lenne ha feltekennye tenned?
Ez a szeretlek cicam ismeros.....:(
Megcsalt de azert szeret....iszik neha.tudja hogy idegesit vele de megis megteszi.de azert szeret.....ha ha ha...:(
Nem ertem a ferfiakat...
Évekkel ezelőtt azt írta a profiljában, hogy szabadidőpartnert keres mozihoz, sétához.
Azt írta nős.
lehet kapni olyan pici kamerát ...
van ami hangot is felvesz
tegyél ki párat otthon h pl lásd h merre netezik
mit csinál ...
hátha ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!