Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Őszintén! Ti elmennétek így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén! Ti elmennétek így szilveszterezni?

Figyelt kérdés
A férjem nem tud viselkedni. Kb. 2 óra alatt lerészegedik valamikor már itthon bevesz vagy 5 felest, ha bálba megyünk, amikor pedig odaérünk irány a büfé. Még be se érünk a bálba már bőven részeg. Ezért pár éve nem megyünk sehova szilveszterkor, mindig belém veszik, hogy tönkreteszem a szórakozását. Mondtam neki menjen egyedül, úgy nem megy. Azt is kértem, hogy változzon meg, erre sem hajlandó pedig tudja, hogy nem tud viselkedni. A legutolsó bálban is szintén veszekedés volt, mert ott volt az egyik volt osztálytársam aki meg merte kérdezni, hogy mi van velem erre a férjem belém veszett, hogy én b..zni akartam vele, így szó szerint. Amikor hazajöttünk megágyaztam magamnak külön szobában erre még jobban veszekedett, hogy szóval én már a bál előtt megágyaztam magamnak a másik szobában, mert már akkor tudtam, hogy b..zni akarok a volt osztálytársammal stb. Minden bálban és bál után így viselkedik. Ti így elmennétek vele akárhova is?

2014. dec. 31. 21:21
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
63%

úristen, de buta vagy.

ha neked ez vicceskedés, akkor nem is értem, mi bajod volt az alkoholistáddal, miért nem maradtál vele?

képzeld, az enyém is simán az alkoholizmus felé ment, és nem inni mert, hanem a napi hat doboz sör volt nála a rendszeres, el se kellett menni hozzá sehova, otthon is simán berúgott. és igen, képzeld, így viselkedett,mivel józanul is sértődékeny volt, részegen pláne, mindenbe belekötött, miért köszönök az utcán ismerős férfinak, biztos ő is megvolt, miért mondom azt, amit mondtam, minden baj volt.

én se vagyok antialkoholista, szoktam buliban inni, még becsiccsenteni is, nem azzal van a baj, hogy iszik, hanem hogy egy tahó.

képzeld, nem mindenkinek olyan az élete, párja, stb. mint te, van a te világodon kívül is halmaz. miért olyan nehéz ezt felfogni?

én azt nem értem, miért ment feleségül egy ilyen emberhez.

2015. jan. 1. 12:19
 42/54 anonim ***** válasza:
33%

Nem orulok,mert a ferjem is berug hamar.

Csak o bamba lesz,nem lehet vele rendesen tancolni,es idegesit.

Igaz,nem feltekeny,es eroszakos,de akkor is...

En pia nelkul is tudok vidam lenni es tancolni.

Valni akartam,egy ideig megallta pia nelkul de megint rakapott a h.palinkara....:((

2015. jan. 1. 12:30
 43/54 anonim ***** válasza:
Igen az megint más ha valakivel megesik néha egy baleset, tul sokat iszik mint kéne és utána évekig erről mesélnek, és megint más ha nem kell róla mesélni, mert minden alkalommal mindenki élőben láthatja...
2015. jan. 1. 12:38
 44/54 anonim ***** válasza:
az egyik emberi gyarlóság a másik emberi hülyeség
2015. jan. 1. 12:40
 45/54 anonim ***** válasza:
9%
41: te vagy nagyon buta, h még mindig nem fogod fel, amit írok. De hazudjál csak tovább magadnak. Nem, nincs olyan, h ember, ha részeg, ha józan, de pláne részegen mindig ugyanúgy viselkedjen a másikkal. És ezt te is tudod, csak nem óhajtod elismerni, ergo pont te nem fogadod el csak is a saját verziódat, lehet pont azért, mert akkor rájönnél, h hűha tényleg hazudtam magamnak. Az én exemnél se volt mindig olyan, h csak tahón viselkedett se berúgva, se ha épp nagy ritkán józan volt. Ha te ezt ennyire nem tudod elfogadni, hogy elbagatizálod magadnak is a dolgokat az a te hülyeséged, butaságod nem az enyém.
2015. jan. 1. 14:07
 46/54 anonim ***** válasza:
12%
Ja annyit még, h már bocsika, de szerintem elég nagy baj, ha valaki alkoholista, és ebből fakadóan sűrűbben tahó is, nem is értem, h mindezt minek túl reagálni még jobban.
2015. jan. 1. 14:19
 47/54 anonim ***** válasza:
74%
az bizony elég buta ember, aki a fenti sztorira kapásból kamut mond,és nem hiszi el, mert vele sose volt így, akkor nyilván mással se. semmi hihetetlen nincs a sztoriban, és bizony elég szar ilyen emberrel lenni, folyton rettegni, ha elmentek valahova.
2015. jan. 1. 19:16
 48/54 anonim ***** válasza:
buta, de boldog...
2015. jan. 1. 19:57
 49/54 anonim ***** válasza:
24%
Előző kettőnek, aki azok után, hogy leírtam, hogy én is átéltem hasonlókat, de még mindig nem volt képes felfogni az én móndandómat, na az csak az igazán buta. Mennyire fogsz még hazudni magadnak? Azt azért láttad, hogy mit írtam? Ha igen ezek után képes voltál azt írni, hogy nem éltem át hasonlót se? Komoly, de járasd csak le magadat továbbra is.
2015. jan. 1. 20:22
 50/54 anonim ***** válasza:
61%
na ha átélt hasonlót s ezekután mondja hogy kamu, akkogy vagy csak buta de nem boldog, vagy az a kamu, hogy átélt hasonlót
2015. jan. 1. 20:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!