Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! Ti elmennétek így szilveszterezni?
úristen, de buta vagy.
ha neked ez vicceskedés, akkor nem is értem, mi bajod volt az alkoholistáddal, miért nem maradtál vele?
képzeld, az enyém is simán az alkoholizmus felé ment, és nem inni mert, hanem a napi hat doboz sör volt nála a rendszeres, el se kellett menni hozzá sehova, otthon is simán berúgott. és igen, képzeld, így viselkedett,mivel józanul is sértődékeny volt, részegen pláne, mindenbe belekötött, miért köszönök az utcán ismerős férfinak, biztos ő is megvolt, miért mondom azt, amit mondtam, minden baj volt.
én se vagyok antialkoholista, szoktam buliban inni, még becsiccsenteni is, nem azzal van a baj, hogy iszik, hanem hogy egy tahó.
képzeld, nem mindenkinek olyan az élete, párja, stb. mint te, van a te világodon kívül is halmaz. miért olyan nehéz ezt felfogni?
én azt nem értem, miért ment feleségül egy ilyen emberhez.
Nem orulok,mert a ferjem is berug hamar.
Csak o bamba lesz,nem lehet vele rendesen tancolni,es idegesit.
Igaz,nem feltekeny,es eroszakos,de akkor is...
En pia nelkul is tudok vidam lenni es tancolni.
Valni akartam,egy ideig megallta pia nelkul de megint rakapott a h.palinkara....:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!