Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Őszintén! Ti elmennétek így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén! Ti elmennétek így szilveszterezni?

Figyelt kérdés
A férjem nem tud viselkedni. Kb. 2 óra alatt lerészegedik valamikor már itthon bevesz vagy 5 felest, ha bálba megyünk, amikor pedig odaérünk irány a büfé. Még be se érünk a bálba már bőven részeg. Ezért pár éve nem megyünk sehova szilveszterkor, mindig belém veszik, hogy tönkreteszem a szórakozását. Mondtam neki menjen egyedül, úgy nem megy. Azt is kértem, hogy változzon meg, erre sem hajlandó pedig tudja, hogy nem tud viselkedni. A legutolsó bálban is szintén veszekedés volt, mert ott volt az egyik volt osztálytársam aki meg merte kérdezni, hogy mi van velem erre a férjem belém veszett, hogy én b..zni akartam vele, így szó szerint. Amikor hazajöttünk megágyaztam magamnak külön szobában erre még jobban veszekedett, hogy szóval én már a bál előtt megágyaztam magamnak a másik szobában, mert már akkor tudtam, hogy b..zni akarok a volt osztálytársammal stb. Minden bálban és bál után így viselkedik. Ti így elmennétek vele akárhova is?

2014. dec. 31. 21:21
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
4%
Az egész kérdés szerintem úgy ahogy van csak szórakozás. Úristen.., a férjed szilveszterkor inni mer? Micsoda dolog, h ilyenkor bemer rúgni!!! Ja, és hogy egyszer még féltékeny is volt ok nélkül? És csúnyán is mert beszélni? :D Ezek aztán komoly váló okok. Minek mentél egyáltalán hozzá, ha nem csak szórakoztok kedves unatkozó tinik? :D :P
2014. dec. 31. 23:01
 22/54 anonim ***** válasza:
58%
Ezzel az embertípussal nagyon nehéz. Ha szépen megkéred hogy ne igyon többet, akkor úgy is neki fog feljebb állni. Legfeljebb téged aláz le a buliban mások előtt. Biztos hogy nem mennék vele. Azért hogy rosszul érezzem magam és szégyenkezzek, vagy nyilvánosan alázzon a saját párom nem mennék.
2014. dec. 31. 23:03
 23/54 anonim ***** válasza:
6%
22: előző, szilveszterkor miért ne rúghatna a férj be? Sőt akár egyéb bulikba is? És milyen bálokról is van szó? Hol élünk, az 1800as években? :D Ja, és persze egy buliba lerészegedett ember mindig pont úgy viselkedik, h alázza a párját. De én továbbra is csak jót nevetek az egészen. :D :P
2014. dec. 31. 23:06
 24/54 anonim ***** válasza:
27%
23-as én is csak nevetek rajtad, hogy mi lesz veled holnap. Holnap egy évvel idősebb leszel hamarabb fogsz meghalni. hahahah
2014. dec. 31. 23:09
 25/54 anonim ***** válasza:
21%
24: de te is! :D :P
2014. dec. 31. 23:14
 26/54 anonim ***** válasza:
87%

21es, nem az a baj, hogy iszik szilveszterkor. hanem a viselkedésével...én is emiatt hagytam ott az exet, egyszerűen minősítethetlenül viselkedett, ha ivott, elrontott minden szórakozást. berúgott, aztán minden hülyeségért megszólt, összeveszett velem, hogy akkor szakítsunk,a bál közepén, másnap meg ő kérdezte, hogy miért vesztünk össze...marhára untam, hogy minden apróságon megsértődik, mindenkire féltékeny (józanul is, ha köszöntem valakinek az utcán, pl), ha én jól merészeltem magam érezni, az meg hatalmas gond volt. de elvárt mindent,hoy főzzek neki, szolgáljam ki, ágyban mindent.

csak tudnám minek ment a kérdező egy ilyen emberhez...

2014. dec. 31. 23:18
 27/54 anonim ***** válasza:
75%
23as, nem lenne ilyen vicces,ha veled történne.
2014. dec. 31. 23:19
 28/54 anonim ***** válasza:
10%
26,27: azért vicces, mert kitaláció az egész. De tőled is megkérdezem, hogy ugyan milyen bálokról beszéltek? :D :P
2014. dec. 31. 23:23
 29/54 anonim ***** válasza:
90%

miért lenne kitaláció? az exem pont így viselkedett.

a bál meg konkrétan farsangi bál volt, amiről én beszélek. bizony, bál, rendes, báli ruhákkal, táncrenddel. de tudod szoktak olyanokat rendezni, egyes helyeken szilveszterkor is, de előfordulnak falusi bálok is, nem csak a diszkó van ám.

2014. dec. 31. 23:27
 30/54 anonim ***** válasza:
55%
Ihat nyugodtan, de nem velem.
2014. dec. 31. 23:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!