Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! Ti elmennétek így szilveszterezni?
Figyelt kérdés
A férjem nem tud viselkedni. Kb. 2 óra alatt lerészegedik valamikor már itthon bevesz vagy 5 felest, ha bálba megyünk, amikor pedig odaérünk irány a büfé. Még be se érünk a bálba már bőven részeg. Ezért pár éve nem megyünk sehova szilveszterkor, mindig belém veszik, hogy tönkreteszem a szórakozását. Mondtam neki menjen egyedül, úgy nem megy. Azt is kértem, hogy változzon meg, erre sem hajlandó pedig tudja, hogy nem tud viselkedni. A legutolsó bálban is szintén veszekedés volt, mert ott volt az egyik volt osztálytársam aki meg merte kérdezni, hogy mi van velem erre a férjem belém veszett, hogy én b..zni akartam vele, így szó szerint. Amikor hazajöttünk megágyaztam magamnak külön szobában erre még jobban veszekedett, hogy szóval én már a bál előtt megágyaztam magamnak a másik szobában, mert már akkor tudtam, hogy b..zni akarok a volt osztálytársammal stb. Minden bálban és bál után így viselkedik. Ti így elmennétek vele akárhova is?
Ha részegen éget le még mindig jobb, mintha józanon.
2014. dec. 31. 23:36
32/54 anonim válasza:
nekem a tesom ilyen, most is iszik, egyre részegebb, ott tartok, hogy hazazavarom a francba, kezdi a hülyeségeit ö is.
Volt nekem is ilyen "pàrom", szerencsére vége lett.
Részegen mindent felrugott (engem persze nem), féltékeny volt, hisztizett....
2014. dec. 31. 23:39
33/54 anonim válasza:
Nem soha!!! Gáz. Maradjatok otthon.
2014. dec. 31. 23:50
34/54 anonim válasza:
Mi az a "belém veszett"????
2015. jan. 1. 05:02
35/54 anonim válasza:
én is meg akartam kérdezni, mi az a -lohálja a pálinkat és belém veszett, belém veszik?
melyik tájegység jellegzetes kiefejezései ezek?
bocs az offért
egyébként én sehova nem mennék vele...
2015. jan. 1. 10:25
36/54 anonim válasza:
Lohálok egy kis teát, aztán bele veszek valami könyvbe.
2015. jan. 1. 10:58
37/54 anonim válasza:
Aha, igen vannak nagy ritkán bálok szilveszterkor is és úgy általában is, falun is, de nagy ritkán, pl. egyszer egy évben, a kérdező rendszerességről írt..., és nem, egy részeg ember se viselkedik mindig ugyanúgy, ki van zárva. Ihat mindig "buli" előtt, de ki van zárva, h mindig lealázza a párját olyankor. De azért hajrá kajáljátok csak be, azért nem reagál semmire se a kérdező sem, mert nem csak szórakozott.
2015. jan. 1. 11:01
38/54 anonim válasza:
Ja, és ezek a bálok, általában méreg drágák szoktak lenni, zártkörűek stb. Minden jött-ment, pláne egy már eleve részeg ember be se teheti a lábát. Ennyi.
2015. jan. 1. 11:03
39/54 anonim válasza:
ja, te meg tökéletesen tudod, hogy ők hol laknak, hogy állnak anyagilag, milyen gyakran járnak bálba, meg egyáltalán, milyen bálok vannak feléjük.
speciel a farsangi bál, amin én voltam, nem volt drága...lévén hogy egy egyetemi klub által lett szervezve.
és képzeld, az én exem is ilyen volt, ha ivott, el is hagytam...
képzeld, van a te világodon kívül más is.
2015. jan. 1. 11:44
40/54 anonim válasza:
Ja előző, vagy csak te is bemeséled magadnak, h részegen mindig úgy viselkedett veled, mert te magad már alapból azt is cinkesnek találtad, h egyáltalán inni mert. Ne nevettesd már ki magad. Mellesleg pont azért tudom, h kizárt, h egy részeg ember mindig így viselkedjen, minek után én éltem együtt sajnos szintén ilyen emberrel, sőt ő alapból alkoholista is volt. Logikai lehetetlenség az, amiket itt állítotok, de hazudjatok csak magatoknak, végül is a birka elmélet jól beválik itt, egy vki bekamuzik vmit és követi az összes többi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!