Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! Ti elmennétek így szilveszterezni?
Jogos a kérdés én is kiakadnék ha ennyit érnék a páromnak. Ez nagyon egyszerű kérdés amúgy: elmenne bárki is randizni valakivel, aki elmondja szépen hogy mi lesz a program, igy ahogy a kérdező leirta?
Nem.
Ugyanakkor én se hiszem hogy a férjed meg fog változni csak az a megoldás hogy elhagyott..
Ő ez tmár rég megtette veled mert ez nem kapcsolat...
* elhagyod
Amugy ez már nem házasság hanem csak egy anyagi függőség.
Jogilag házasság igen.
omg dehogyis, ez tiszta gáz...
alkoholista? Vagy csak alkalmanként iszik?
Mondjuk így is, úgy is gáz
Nem ez valóban nem alkoholizmus.
Inkább a másik leszarása.
Mondok egy személyes ellenpéldát.
Rengeteget járok postára csomagokért. Nem munka miatt, hanem a hobim miatt. Már ismernek. Tegnap is menni akartam a postára. De egy haveromal, aki a posta közelében lakik, összefutottam, felhivott magához beszélgetni s megitatott velem jó pár pohár bort ,eg egy felest. Haza tudtam menni két lábon, csak egy kicsit imbolyogtam. És ugy döntöttem, megtisztelem a postai dolgozókat azzal, hogy nem megyek be ilyen állapotban a csomagomért. Pedig be tudtam volna menni max egy kicsit dülöngéltem volna és gondolom áradt belőlem a borszag. Hiába van szilveszter elött egy nappal, stb. de megtisztelem öket azzal, hogy miközben a munkájukat végzik, én is csak teljesen szalonképesen megyek oda hozzájuk.
Pedig mégcsak nem is a feleségem egyik se. A családomat se ismerik, beszélni se tudnak rólam senkinek se max. egymás között...
Ez az ami hiányzik a férjedből feléd, pedig jobban járna Neked tőle, mint tőlem a postai alkalmazottaknak...
Hiába az anyagiak elválnék tőle. Soha, de soha nem fog megváltozni.
Egyébként nem zavart ez a házasságkötés előtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!