Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek egy olyan személlyel szilveszterezni akivel még csak pár randin vagytok túl?
Első egy barom:)
Ha megbízol benne, és a buliból könnyen haza tudsz jutni egyedül is, akkor szerintem menj el. Az, hogy nem ismersz senkit persze, biztos, hogy feszélyezni fog, de nem is rossz dolog lemérni, hogy milyen barátai vannak, tudod madarat tolláról :)
20/L
Én hasonló helyzetben mentem el a barátomékhoz szilveszterezni 16,5 évesen- bár Ő előtte nagyon hevesen udvarolt és szerelmet is vallott, és én is éreztem, hogy nem barátként tekintek már rá.
De tény, hogy 3 hete ismertem és elmentem Vele házibuliba, ahol 1 embert ismertem még rajta kívül. A vége az lett, hogy összejöttünk (=megcsókol), és Vele is aludtam (nem történt semmi). Azóta is Ő a párom :)
Szóval szerintem vágj bele, nem szabad félni, ha tényleg lehet köztetek valami, akkor az most kiderül. Drukkolok nektek! :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!