Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csináljak, ha beleszerette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha beleszerettem egy sokkal fiatalabb lányba, ráadásul nős vagyok?

Figyelt kérdés

Nem vagyok az a fajta, aki meg tudja csalni a feleségét, viszont elválni nem szeretnék, az elmúlt évtizedek alatt a feleségemmel berendeztük a közös életünket, együtt vagyunk 20 éve, ezt csak nem rúghatom fel. Amúgy is mit kezedenék egy olyan lánnyal, aki a lányom lehetne a maga 25 évével? Mégis évek óta tetszik és beleszerettem.... Ti mit tennétek a helyemben?

48/F

2014. dec. 30. 19:34
1 2 3 4 5 6
 41/59 Bence_ ***** válasza:
73%

Új azért került az életedbe mert volt, van helye.

Vagy rakd rendbe a mostani kapcsolatod vagy kezd el a lánnyal. Rajtatok múlik mi lesz belőle.

Ti eleteteket, a Ti döntéseitek htározzák meg. Hidd el, hogy jó döntést hozol és élj boldogan.

2014. dec. 31. 00:02
 42/59 anonim ***** válasza:
63%

Ja, van jó meg rossz példa is, csak nem véletlenül van rosszból több.

Én a helyedben a kiscsajjal megszakítanék minden kapcsolatot. Ez csak fellángolás, nem szerelem. Beleképzelsz olyan dolgokat is, amik nincsenek.

2014. dec. 31. 05:46
 43/59 anonim ***** válasza:
23%

Pontozzatok le, nem érdekel, akkor is elmondom, mit gondolok. Először is kedves kérdező, én téged tartalak gyerekesnek és éretlennek, nem a szeretődet, mert nonszensz, hogy egy ilyen kaliberű kérdésre itt várod a választ. Ha most mi azt mondjuk válj el, megteszed? Vagy hogy szakíts lánnyal, akkor azt? Nevetséges!

Másfelől ma már a válás nem nagy dolog, ha nem szereted a feleséged, nem vagy boldog mellette, akkor lépni kell. A kiscsajtól függetlenül. Nyilván feleségednek sem jó ez így, hogy csalod.

A szerelem meg szerintem kortalan. Az a fontos, hogy egy hullámhosszon legyetek, megértsétek egymást,meglegyen a kölcsönös érdeklődés és szimpátia, stb. Ha fontos neked az,amit most érzel és fontos az a lány, akkor legyen annyi vér a pucádban, hogy ezt felvállalod.

2014. dec. 31. 10:22
 44/59 anonim ***** válasza:
14%

Erről eszembe jut egy filmcím: Apám néhány boldog éve.

A házasság nem 20 évre szól. Mi lenne a feleségeddel utána?

A 25 éves még gyerekes, neked kb 40-45-ös feleséged lehet, szép nőies ívekkel. Erre megint kéne várnod 20 évet. Jobbak a 40 felettiek. Egy érett gyümölcsöt éretlenre cserélni botorság, vagy böszmeség. Küldjél képet mindkettőjükről. 41F

2014. dec. 31. 12:26
 45/59 anonim ***** válasza:
Találtam neked egy filmet: https://www.youtube.com/watch?v=IrTYWKOUThk
2014. dec. 31. 13:37
 46/59 anonim ***** válasza:
100%
miért vagy együtt az asszonnyal? Mert szereted, tiszteled még valamennyire, vagy mert ciki lenne 20 év után felrúgni a kapcsolatot? Csak mert lássuk be, hogy az lenne a logikus döntés, hogy megszakítod a kapcsolatot azzal a lánnyal, és megpróbálod helyrehozni a házasságodat. Mert ha valóban csak a friss hús vonz, akkor az nem lesz hosszú életű, te is tudod. De akkor megéri? Nem. Akkor hagyd, és próbálj visszatalálni a feleségedhez. Ha utána sem megy, akkor nem biztos, hogy érdemes erőltetni, ami nem megy, de akkor sem hiszem, hogy a lányzó lenne az oka.
2014. dec. 31. 14:39
 47/59 anonim ***** válasza:
23%

Kérdező, te nem vagy normális.

Nem értékeled a saját feleséged, sem azt, amit Isten adott neked. Örülj, hogy házas vagy és van életed.

2014. dec. 31. 19:15
 48/59 anonim ***** válasza:
56%
48 évesen? Lassan vén tata vagy.
2014. dec. 31. 19:15
 49/59 anonim ***** válasza:
A film jó, kéretik megnézni.
2014. dec. 31. 19:56
 50/59 anonim ***** válasza:
Tartsál kettőt!!!!
2014. dec. 31. 20:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!