Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha beleszerettem egy sokkal fiatalabb lányba, ráadásul nős vagyok?
Nem vagyok az a fajta, aki meg tudja csalni a feleségét, viszont elválni nem szeretnék, az elmúlt évtizedek alatt a feleségemmel berendeztük a közös életünket, együtt vagyunk 20 éve, ezt csak nem rúghatom fel. Amúgy is mit kezedenék egy olyan lánnyal, aki a lányom lehetne a maga 25 évével? Mégis évek óta tetszik és beleszerettem.... Ti mit tennétek a helyemben?
48/F
Új azért került az életedbe mert volt, van helye.
Vagy rakd rendbe a mostani kapcsolatod vagy kezd el a lánnyal. Rajtatok múlik mi lesz belőle.
Ti eleteteket, a Ti döntéseitek htározzák meg. Hidd el, hogy jó döntést hozol és élj boldogan.
Ja, van jó meg rossz példa is, csak nem véletlenül van rosszból több.
Én a helyedben a kiscsajjal megszakítanék minden kapcsolatot. Ez csak fellángolás, nem szerelem. Beleképzelsz olyan dolgokat is, amik nincsenek.
Pontozzatok le, nem érdekel, akkor is elmondom, mit gondolok. Először is kedves kérdező, én téged tartalak gyerekesnek és éretlennek, nem a szeretődet, mert nonszensz, hogy egy ilyen kaliberű kérdésre itt várod a választ. Ha most mi azt mondjuk válj el, megteszed? Vagy hogy szakíts lánnyal, akkor azt? Nevetséges!
Másfelől ma már a válás nem nagy dolog, ha nem szereted a feleséged, nem vagy boldog mellette, akkor lépni kell. A kiscsajtól függetlenül. Nyilván feleségednek sem jó ez így, hogy csalod.
A szerelem meg szerintem kortalan. Az a fontos, hogy egy hullámhosszon legyetek, megértsétek egymást,meglegyen a kölcsönös érdeklődés és szimpátia, stb. Ha fontos neked az,amit most érzel és fontos az a lány, akkor legyen annyi vér a pucádban, hogy ezt felvállalod.
Erről eszembe jut egy filmcím: Apám néhány boldog éve.
A házasság nem 20 évre szól. Mi lenne a feleségeddel utána?
A 25 éves még gyerekes, neked kb 40-45-ös feleséged lehet, szép nőies ívekkel. Erre megint kéne várnod 20 évet. Jobbak a 40 felettiek. Egy érett gyümölcsöt éretlenre cserélni botorság, vagy böszmeség. Küldjél képet mindkettőjükről. 41F
Kérdező, te nem vagy normális.
Nem értékeled a saját feleséged, sem azt, amit Isten adott neked. Örülj, hogy házas vagy és van életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!