Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csináljak, ha beleszerette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha beleszerettem egy sokkal fiatalabb lányba, ráadásul nős vagyok?

Figyelt kérdés

Nem vagyok az a fajta, aki meg tudja csalni a feleségét, viszont elválni nem szeretnék, az elmúlt évtizedek alatt a feleségemmel berendeztük a közös életünket, együtt vagyunk 20 éve, ezt csak nem rúghatom fel. Amúgy is mit kezedenék egy olyan lánnyal, aki a lányom lehetne a maga 25 évével? Mégis évek óta tetszik és beleszerettem.... Ti mit tennétek a helyemben?

48/F

2014. dec. 30. 19:34
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
52%
Egy 25 éves lány aki képes egy nős "öregemberrel" enyelegni, szerintem havonta cserélgeti a faszijait. Nem dobnék el 20 évet egy hónapért, de 5 évért sem.
2014. dec. 30. 19:56
 12/59 anonim ***** válasza:
67%

Ezt ráfogjuk a kapuzárási pánikra. :P

De most komolyan: én 44 éves, független férfi vagyok, és eszembe nem jutna ilyen fiatal csajjal összejönni. Lehet, hogy csak a házasság béklyójában álmodozol erről, de ahogy Te is írtad: lányod lehetne, tehát itt már komoly generációs problémák lehetnek. Szerintem felejtős.

Inkább a házasságodat próbáld szebbé, jobbá tenni, mert könnyen a két szék közé eshetsz öregségedre.

Nekem 38 éves koromban volt 24 éves barátnőm, de 2 év után vége lett, mert nagyon gyerekes gondolkodása volt. A szex tényleg nem rossz fiatal csajjal, de az élet nem csak arról szól.

2014. dec. 30. 19:59
 13/59 A kérdező kommentje:
Egyeltalán nem olyan lány, mint amilyennek te gondolod, utolsó, egyeltalán nem könnyen kapható és van tartása is, ha elhiszed, ha nem, úgyhogy kérlek ne mondj róla véleményt, mert nem ismered! Nem véletlen, hogy nem volt köztünk semmi komolyabb.
2014. dec. 30. 19:59
 14/59 A kérdező kommentje:

Elnézést a 11-es válaszolónak szólt, amit írtam.

12-esnek még kiegészítésképpen: nem gyerekes gondolkodású, de tudom, hogy igazad van.

2014. dec. 30. 20:00
 15/59 anonim ***** válasza:
86%
Csak úgy szólok, hogy kapcsolat nem csak rajtad múlik. Ha a lány tette volna fel a kérdést, akkor mindenki az apakomplexusával jönne, és hogy ártana a kettőtök kapcsolatával magának, és neked is, mert ahelyett, hogy egyenrangú partnerként tudna kezelni, és úgy tudna viselkedni, inkább csak rajongani fog érted és elvárja, hogy gondoskodj róla, ahogy azt korábban más, az apja nem tette.
2014. dec. 30. 20:01
 16/59 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy apakomplexusa van, a szüleivel teljesen jó a kapcsolata, az apjával is, ismerem őket régóta.
2014. dec. 30. 20:04
 17/59 anonim ***** válasza:
55%
Minél többet irsz annal undorítóbb ez az egesz...
2014. dec. 30. 20:08
 18/59 anonim ***** válasza:
18%
Ha összejönnék a csajjal akkor max 5-10 évig kellené neki. De lehet hogy csak 50 éves korodig. Aztán találna mást. Vagy már hamarabb is találna mást és akkor megcsalna. Legegyszerűbb ha megmarad a feleséged. És közben huncutkodsz egy kicsit a fiatallal. Semmi értelme felrúgni a mostani életet.
2014. dec. 30. 20:10
 19/59 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem te pontosan azt akarod, amit az előző válaszoló írt, nem kell itt álszenteskedni.
2014. dec. 30. 20:11
 20/59 anonim ***** válasza:
32%

Haaat a hazassagomat nem rugnam fel erte, viszont kiprobalnam h mukodik e.Magyarul: elmondanam a lanynak h szivesen lefekszel vele, de nem hagyod el a feleseged.

Szerintem annal rosszabb nincs mint azon lamentalni h mi lett volna ha.Erre nincs garancia.Lehet h o a kivetel es leeltek egyutt boldogan 20 evet, de ezt neked kell erezned es tudnod.

Ebben a korban a nok valtoznak es par ev mulva majd szeretne gyereket (meg akkor is ha ezt most nem igy erzi) szoval ezt is bele kell kalkulalni.Ha viszont szereted es ugy erzed, hogy nelkule csak fel egesz vagy, akkor hajra, akkor menj el veled es legy boldog mert az igazit ne veszitsd el csak azert mert hazaskent leeltel valakivel 20 evet.

Ez csak egy elet.Nincsenek benne rossz dontesek, dontesek vannak.Ha leges legbelul ugy erzed h IGEN o AZ akkor pakolas, ha viszont ketelyeid vannak annak kapcsan h ki es mi is o az eletedben akkor inkabb hagyd elmenni.

2014. dec. 30. 20:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!