Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csináljak, ha beleszerette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha beleszerettem egy sokkal fiatalabb lányba, ráadásul nős vagyok?

Figyelt kérdés

Nem vagyok az a fajta, aki meg tudja csalni a feleségét, viszont elválni nem szeretnék, az elmúlt évtizedek alatt a feleségemmel berendeztük a közös életünket, együtt vagyunk 20 éve, ezt csak nem rúghatom fel. Amúgy is mit kezedenék egy olyan lánnyal, aki a lányom lehetne a maga 25 évével? Mégis évek óta tetszik és beleszerettem.... Ti mit tennétek a helyemben?

48/F

2014. dec. 30. 19:34
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább onnan közelíteném meg a dolgot, hogy a feleséged iránt mit érzel, hogy vagytok, stb.
2014. dec. 30. 22:15
 32/59 anonim ***** válasza:
26-os,igen akkor én is ezt hittem...Vigyázz :( (utolsó vagyok)
2014. dec. 30. 22:15
 33/59 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

A volt férjem ennyi idős volt, mikor megismerkedtünk.

Én cseppet fiatalabb, mint az a lány...

Akarod hallani a rút valóságot?

Inkább csak hallgass rám, mert felettünk már elmúlt az a tíz év, amit te is emlegettél. És jól gondolkozol...

Maradj a feleséged mellett, hogy ne került a pad alá a két szék között...

2014. dec. 30. 22:22
 34/59 anonim ***** válasza:
Te is ebben a cipőben?30-as vagyok...
2014. dec. 30. 22:24
 35/59 anonim ***** válasza:
83%

Ha már leprimitíveztél.

Huszonévesen volt kapcsolatom egy 22 évvel idősebb nős férfivel. Én is elmondtam ugyanazt az idétlen szöveget amit az előttem szóló kis liba beírt ide. Ja és ő férfi is elmondta mindenkinek, hogy én nem olyan lány vagyok..sokkal érettebb a koromnál stb stb sablon duma. Aztán a nagy-nagy halálos szerelemnek csak vége lett és én hozzámentem egy 16 évvel idősebb emberhez. Elváltunk. A 22 évvel idősebb bár fiatalos most is sportol mindent amit akarsz, mégis ha ránézek rosszul vagyok mert egy szottyadt ,,öregember" aki durván próbál fiatalnak kinézni de inkább egy bohóc. A volt férjemmel nagyon jó a kapcsolatom a mai napig, a házasság viszont nem működött. Folyton otthon ülni, sehova nem járni. A korombeliek buliztak én meg tespedhettem otthon. Ja, és a gyerekeként kezelt. Nem úgy viselkedtem ahogy apuci jónak látta büntetés. Aztán nehogy azt hidd, hogy ez az elején is így volt ám. Az udvarlás meg a házasság első évei alatt minden pont olyan rózsaszín volt ahogy te is meg a szerető kiscsaj is írta. Ja, mind a ketten elhagyták a jól bevált feleségüket. Én most egy velem egykorú pasi felesége vagyok, a 22 évvel idősebb azóta is fogja a fejét, hogy elvesztette a feleségét (a gyerekei azóta nem állnak szóba vele), a 16 évvel idősebb pedig választott magának egy korban hozzávaló nőt.

2014. dec. 30. 22:33
 36/59 anonim ***** válasza:
69%

25-ös vagyok. Szóval 18 év, 4 gyerek. Engem is riogatott mindenki, szerencsére, nem hallgattam rájuk. A férjem a mai napig friss, aktív. Dolgozik, hozza-viszi a gyerekeket, segít nekik a tanulásban, ha igénylik, bármikor focizik vagy ping-pongozik velük. Mindig is aktív életet éltünk. Ő is sokat tett azért, hogy szellemileg is, fizikailag is friss maradjon- 60 évesen még maratont futott, noha soha nem volt élsportoló. A mai napig új dolgokat tanul, ahelyett, hogy a TV-t bambulná, mint sok 40 éves. Évente többször utazunk el, ezek többnyire aktív pihenéssel töltött időszakok. Tavaly nyáron hegyet másztunk kettesben, na jó, nem a Himalájában, de nem is szimpla turistaúton. Közben meg találkozom a volt osztálytársaimmal, a fiúkkal, el vannak foglalva a betegségükkel, a túlsúlyukkal, a gyógyszereikkel. A férjem meg akkor megy az orvoshoz, ha jogosítványt hosszabbíttat. Szóval, óvatosan az általánosításokkal.

Remélem, 0%-ot kapok!

2014. dec. 30. 22:54
 37/59 anonim ***** válasza:
71%
Látom le lettetek pnotozba,én csodával határos módon,nem nem tudom miért fáj ennyire az igazság.Persze nyilván van akinél működik hosszú távon a nagy korkülönbséges párkapcsolat,de az szerintem kb 1 a 100-ból.Amúgy meg 5-10 év utánn válás és/vagy bodogtalanság a vége.Van egy barátnőm is,csak ő nem tud lépni,mert van egy 7 éves gyerek,és anyagialag is függ a férjétől.Persze 23 évesen ott is akkora szerelem volt mint a ház...13 év elteltével már nem akkora móka egy 61 éves már impontens férj 36 évesen...:(
2014. dec. 30. 22:57
 38/59 anonim ***** válasza:
100%

ha szexen kívül minden volt, én már azt is megcsalásnak venném. valamit évek óta tetszik neked, és beleszerettél.

azaz nem vagy már szerelmes a feleségedbe, csak sajnálnád a 20 évet fellökni.

de ha nem belé vagy szerelmes pár éve, akkor miért vagy még vele? értem én, hogy nem csaltad meg sosem.

de inkább lépj ki az ilyen kapcsolatból. mi a garancia hogy évek múlva még nem fogsz ugyanitt tartani?

2014. dec. 30. 23:08
 39/59 anonim ***** válasza:
79%

A primitív vagyok, eszembe jutott még egy dolog, ezt is megosztom veled.

Egy kolléganőm szintén fiatalon hozzáment egy ilyen idősebb manuszhoz, akinek volt már két felnőtt gyereke. A pasi nem akart már 50 körül újabb gyereket, a szerelmes csaj meg persze mondta is, hogy nem-nem, nem kell gyerek meglesznek ők úgy is. Aztán pár év múlva a kolléganőm csak rájött, hogy kell neki a gyerek. Mit tehetett a férj? Ha nem megy bele a gyerekbe, a fiatal feleség előbb utóbb lelép mert ha beindul a gyerek utáni vágy akkor az ugye nagyon nagy úr. Elkezdték a projektet, teltek az évek, gyerek sehol. Vizsgálatokra járás stb..kiderült ennek a pasinak az életben nem lesz több gyereke mert ÖREG. És a csaj? Most 40 éves. Szerinted hogy érzik magukat a szuper házasságukban? A férj hogy érezte magát mikor gyakorlatilag meg lett zsarolva? ÉS most a csaj 40 évesen gyerek nélkül? Ott maradtak egymásnak a nagy boldogságban.

2014. dec. 30. 23:13
 40/59 anonim ***** válasza:
67%

Ezen kár vitázni, mert van jó és rossz példa is.

A lényeg, hogy bizonytalan a kimenetele egy ilyen kapcsolatnak.

2014. dec. 30. 23:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!