Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha beleszerettem egy sokkal fiatalabb lányba, ráadásul nős vagyok?
Nem vagyok az a fajta, aki meg tudja csalni a feleségét, viszont elválni nem szeretnék, az elmúlt évtizedek alatt a feleségemmel berendeztük a közös életünket, együtt vagyunk 20 éve, ezt csak nem rúghatom fel. Amúgy is mit kezedenék egy olyan lánnyal, aki a lányom lehetne a maga 25 évével? Mégis évek óta tetszik és beleszerettem.... Ti mit tennétek a helyemben?
48/F
Szia!
A volt férjem ennyi idős volt, mikor megismerkedtünk.
Én cseppet fiatalabb, mint az a lány...
Akarod hallani a rút valóságot?
Inkább csak hallgass rám, mert felettünk már elmúlt az a tíz év, amit te is emlegettél. És jól gondolkozol...
Maradj a feleséged mellett, hogy ne került a pad alá a két szék között...
Ha már leprimitíveztél.
Huszonévesen volt kapcsolatom egy 22 évvel idősebb nős férfivel. Én is elmondtam ugyanazt az idétlen szöveget amit az előttem szóló kis liba beírt ide. Ja és ő férfi is elmondta mindenkinek, hogy én nem olyan lány vagyok..sokkal érettebb a koromnál stb stb sablon duma. Aztán a nagy-nagy halálos szerelemnek csak vége lett és én hozzámentem egy 16 évvel idősebb emberhez. Elváltunk. A 22 évvel idősebb bár fiatalos most is sportol mindent amit akarsz, mégis ha ránézek rosszul vagyok mert egy szottyadt ,,öregember" aki durván próbál fiatalnak kinézni de inkább egy bohóc. A volt férjemmel nagyon jó a kapcsolatom a mai napig, a házasság viszont nem működött. Folyton otthon ülni, sehova nem járni. A korombeliek buliztak én meg tespedhettem otthon. Ja, és a gyerekeként kezelt. Nem úgy viselkedtem ahogy apuci jónak látta büntetés. Aztán nehogy azt hidd, hogy ez az elején is így volt ám. Az udvarlás meg a házasság első évei alatt minden pont olyan rózsaszín volt ahogy te is meg a szerető kiscsaj is írta. Ja, mind a ketten elhagyták a jól bevált feleségüket. Én most egy velem egykorú pasi felesége vagyok, a 22 évvel idősebb azóta is fogja a fejét, hogy elvesztette a feleségét (a gyerekei azóta nem állnak szóba vele), a 16 évvel idősebb pedig választott magának egy korban hozzávaló nőt.
25-ös vagyok. Szóval 18 év, 4 gyerek. Engem is riogatott mindenki, szerencsére, nem hallgattam rájuk. A férjem a mai napig friss, aktív. Dolgozik, hozza-viszi a gyerekeket, segít nekik a tanulásban, ha igénylik, bármikor focizik vagy ping-pongozik velük. Mindig is aktív életet éltünk. Ő is sokat tett azért, hogy szellemileg is, fizikailag is friss maradjon- 60 évesen még maratont futott, noha soha nem volt élsportoló. A mai napig új dolgokat tanul, ahelyett, hogy a TV-t bambulná, mint sok 40 éves. Évente többször utazunk el, ezek többnyire aktív pihenéssel töltött időszakok. Tavaly nyáron hegyet másztunk kettesben, na jó, nem a Himalájában, de nem is szimpla turistaúton. Közben meg találkozom a volt osztálytársaimmal, a fiúkkal, el vannak foglalva a betegségükkel, a túlsúlyukkal, a gyógyszereikkel. A férjem meg akkor megy az orvoshoz, ha jogosítványt hosszabbíttat. Szóval, óvatosan az általánosításokkal.
Remélem, 0%-ot kapok!
ha szexen kívül minden volt, én már azt is megcsalásnak venném. valamit évek óta tetszik neked, és beleszerettél.
azaz nem vagy már szerelmes a feleségedbe, csak sajnálnád a 20 évet fellökni.
de ha nem belé vagy szerelmes pár éve, akkor miért vagy még vele? értem én, hogy nem csaltad meg sosem.
de inkább lépj ki az ilyen kapcsolatból. mi a garancia hogy évek múlva még nem fogsz ugyanitt tartani?
A primitív vagyok, eszembe jutott még egy dolog, ezt is megosztom veled.
Egy kolléganőm szintén fiatalon hozzáment egy ilyen idősebb manuszhoz, akinek volt már két felnőtt gyereke. A pasi nem akart már 50 körül újabb gyereket, a szerelmes csaj meg persze mondta is, hogy nem-nem, nem kell gyerek meglesznek ők úgy is. Aztán pár év múlva a kolléganőm csak rájött, hogy kell neki a gyerek. Mit tehetett a férj? Ha nem megy bele a gyerekbe, a fiatal feleség előbb utóbb lelép mert ha beindul a gyerek utáni vágy akkor az ugye nagyon nagy úr. Elkezdték a projektet, teltek az évek, gyerek sehol. Vizsgálatokra járás stb..kiderült ennek a pasinak az életben nem lesz több gyereke mert ÖREG. És a csaj? Most 40 éves. Szerinted hogy érzik magukat a szuper házasságukban? A férj hogy érezte magát mikor gyakorlatilag meg lett zsarolva? ÉS most a csaj 40 évesen gyerek nélkül? Ott maradtak egymásnak a nagy boldogságban.
Ezen kár vitázni, mert van jó és rossz példa is.
A lényeg, hogy bizonytalan a kimenetele egy ilyen kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!