Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csináljak, ha beleszerette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha beleszerettem egy sokkal fiatalabb lányba, ráadásul nős vagyok?

Figyelt kérdés

Nem vagyok az a fajta, aki meg tudja csalni a feleségét, viszont elválni nem szeretnék, az elmúlt évtizedek alatt a feleségemmel berendeztük a közös életünket, együtt vagyunk 20 éve, ezt csak nem rúghatom fel. Amúgy is mit kezedenék egy olyan lánnyal, aki a lányom lehetne a maga 25 évével? Mégis évek óta tetszik és beleszerettem.... Ti mit tennétek a helyemben?

48/F

2014. dec. 30. 19:34
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
67%
Akinek 48 évesen ennyi esze van, az meg is érdemli a sorsát.
2014. dec. 30. 20:18
 22/59 A kérdező kommentje:

Mintha ez ész kérdése lenne, hogy kibe szeretünk bele...

Örülj neki, hogy veled még nem fordult ilyen elő.

2014. dec. 30. 20:20
 23/59 anonim ***** válasza:
80%

Menj már ezzel a szerelem dumával, kérdező...

Ész megáll, f*** feláll. Szerelem? Jah! Hátulról telibe, add szóljon.

Szerelem... pfff

2014. dec. 30. 20:23
 24/59 anonim ***** válasza:
63%
NA ebből a válaszodból látszik, hogy nincs eszed.
2014. dec. 30. 20:25
 25/59 anonim ***** válasza:
52%

A férjemnek én is lehetnék a lánya... neki volt bátorsága, kilépett egy rossz házasságból. Ennek 18 éve, azóta neveljük a 4 gyerekünket, teljesen jó viszonyban vagyunk a férjem 2 nagy gyerekével. Szóval ilyen is van.

Jöhetnek a piros kezek!

2014. dec. 30. 20:31
 26/59 anonim ***** válasza:
34%
Szia! Nem tudom, mennyire leszek a segítségedre, én egy 25 éves lány vagyok és majdnem 1 éve viszonyom van egy korodbeli, nős férfival. Én az elején is szerelmes voltam, ő csak viszonyt keresett. Mostanra azonban az érzés kölcsönös lett és 180 fokos fordulatot vett a hozzáállása. Én nem biztatom arra, hogy elhagyja a nejét, pedig ezt szeretném. És elmondom, miért. A feleségével már rég elhidegültek egymástól, intim kapcsolatunk nincs, sok a veszekedés. A vak is látta rajta, hogy boldogtalan, az utóbbi fél évben meg mindenki megjegyzi, hogy kivirult. Úgy gondolom, a korom ellenére érett, felnőtt nőként vagyok képes gondolkozni, kifejezetten háziasnak is mondanám magam (így neveltek) és fantasztikus szexuális életünk van. A korkülönbségből adódóan is nagyon bennem van, hogy felnézek a páromra és odaadó vagyok vele. Lehet hülyén hangzik, de biztosan tudom, hogy hosszútávon is boldoggá tudnám tenni őt és sosem hagynám el. Tudom mivel jár a nagy korkülönbség, de én amúgy is úgy gondolkozom az életről, hogy "nincs ingyen ebéd",azaz nyilván annak az az ára, hogy most ennyire jó, hogy kb. 20 év múlva már nem lesz ez igazi párkapcsolat sehogysem, de én az addigi jóért szívesen mellette lennék élete végéig, gondját viselném, ápolnám. S mindezt bírnám is, mivel még fiatal leszek akkor is. (Míg a mostani neje nyilván nem lesz maga sem a toppon.) Szóval oda akartam kilyukadni, hogy hidd el, egy fiatalabb lánnyal is lehet boldog, teljes életed. A lényeg az, hogy szeretitek-e egymást. Megszokásból meg ne maradj olyannal, aki mellett máshol kell keresned a szerelmet és a boldogságot. Vagy ha inkább a kényelem mellett maradnál, akkor ne tarts barátnőm, hanem csak alkalmi szexpartnereket, ahol ne bánjátok egymást érzelmileg.
2014. dec. 30. 21:05
 27/59 anonim ***** válasza:
34%

#26-os vagyok, az utolsó mondat természetesen így helyes (mobilról könnyen melléütök):

Megszokásból meg ne maradj olyannal, aki mellett máshol kell keresned a szerelmet és a boldogságot. Vagy ha inkább a kényelem mellett maradnál, akkor ne tarts barátnőt, hanem csak alkalmi szexpartnereket, ahol nem bántjátok egymást érzelmileg.

2014. dec. 30. 21:08
 28/59 A kérdező kommentje:

Utolsó, köszönöm szépen, amit leírtál.:) Elgondolkodtató... és sok boldogságot nektek!

70%-os, neked meg a hozzászólásaidból látszik, hogy mennyire primitív vagy.

2014. dec. 30. 21:25
 29/59 anonim ***** válasza:
83%
A korkülönbséggel nincs gond. A gond az, hogy te már nős vagy. Döntsd el hogy továbbra is kikacsintgatsz vagy pedig elfelejted azt a lányt és a feleségedre koncentrálsz. Ennyi idősen illene józanabbnak lenni. Ez a feleségeddel szemben nem tisztességes. A megcsalás nem a szexnél kezdődik.
2014. dec. 30. 21:50
 30/59 anonim ***** válasza:
85%
Sajna van gond a korkülönbséggel,tapasztalat...Belesétáltam hasonlóba 26 évesen.Nagy szerelem volt(igaz az én férjem nem volt nős),de azóta eltel 9 év és most itt állok egy majd' 60 éves bácsival,és élünk mint a nyugdíjasok...Szex már jó ha havonta 1-2 megy neki,mindenhez fáradt,nem megyünk sehová,én már teljesen kezdek begolyózni,mert még csak 35 éves vagyok.Minden nap azon filózok,hogy mondjam meg neki,hogy én ezt így már nem tudom tovább csinálni és el akarok válni(hála égnek gyerek nincs),de még mindig szeretem,de boldogtalan vagyok már mellette,nehéz ügy...
2014. dec. 30. 22:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!