Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha beleszerettem egy sokkal fiatalabb lányba, ráadásul nős vagyok?
Nem vagyok az a fajta, aki meg tudja csalni a feleségét, viszont elválni nem szeretnék, az elmúlt évtizedek alatt a feleségemmel berendeztük a közös életünket, együtt vagyunk 20 éve, ezt csak nem rúghatom fel. Amúgy is mit kezedenék egy olyan lánnyal, aki a lányom lehetne a maga 25 évével? Mégis évek óta tetszik és beleszerettem.... Ti mit tennétek a helyemben?
48/F
Nem lehet valakibe szerelmes az ember, akivel nem történt semmi, akivel nem állnak igazán közel egymáshoz, így ez csak egy képzelt szerelem.
A korkülönbség egyébként nem akadály.
A gond az, hogy nős vagy. Ez már a te dolgod, hogy hogyan oldod meg. Elválni nem akarsz, ezt leírtad. Marad a szerető. Azt meg te tudod, hogy erre a feleséged mit lépne, ha esetleg kiderülne.
Épp ez a baj, hogy nem akarok szeretőt, a lelkiismeret nem visz rá.
Nem mondtam, hogy nem állunk közel egymáshoz, szex nem volt egyedül.
Koma, ne hülyítsd itt a népet.
A feszes csöcsökbe szerettél bele, meg a friss babap**ciba.
Nincs ezzel baj, a friss árut mindenki jobban szereti. Kérdés, hogy mid van neked, ami mondjuk egy 30 éves férfinak nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!