Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Gazdag férj - szegény feleség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag férj - szegény feleség?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek arról, h a férj jól menő vállalkozóként "éli az életét", terepjáróval jár, stb, míg a feleség 300 Ft-okat kénytelen beosztani és mivel nincs kosztpénz, a kevéske fizetéséből képtelen gyűjteni, akár a 8 éves 3 ajtós kocsit lecserélni. A gyerek miatt a feleség csak 6 órában dolgozik, karrierjét feladva, előtte multiknál dolgozott. Ő lát el minden házimunkát egyedül, a férj későn jár haza. Mivel a feleség kevesebbet dolgozik munkahelyen (de közben az egész háztartást és gyereket egyedül viszi) már nem jár neki semmi? Pl. Fogorvosra kellett volna pénz, férj nem ad, menj sztk-ba, stb. Amit "kap" a szép lakás, aminek a rezsijét férj fizeti és az utazások, de olyan beszólásokkal, h "te nem tettél bele semmit". A házimunka, gyereknevelés miért nincs megbecsülve?

2014. dec. 19. 12:08
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Azt az irigy, megkeseredett mocskos betyar uristenit:D :D :D :D Kellene nektek egy jo kis vibri:D :D
2014. dec. 19. 19:56
 42/48 anonim ***** válasza:
91%
18-asnál a pont. Itt nem az autó a baj (az én férjemnek is jól megy, de nekem NINCS is autóm, semmilyen, és abszolút nem is izgat), hanem valami más. Ha kérdező, szeretnél újra karriert építeni, újra 8 órában dolgozni, és így több pénzhez jutni, akkor állj a férjed elé, és mondd el neki, hogy vége a teljes kiszolgálásnak, vége a házicseléd szerepnek, szálljon be ő is a gyerek ellátásába, mert te a munkád miatt ezt nem csinálod egyedül. Ha erre azt mondja, hogy nem engedi, neki kell a teljes kiszolgálás, és a gyereknevelésben sem segít, akkor mondd el, hogy ennek "ára" van, azaz OK, nem támogat abban, hogy újra dolgozhass teljes munkaidőben, de akkor közös kassza, és pont. Egyébként a ti kapcsolatotokban már az is gáz, hogy ez nem magától értetődő, jól működő házasságokban az ilyen dolgok szavak nélkül is eldőlnek.
2014. dec. 19. 21:54
 43/48 anonim ***** válasza:
69%
A válaszaid alapján az jutott az eszembe,hogy zsák a foltját megtalálta.Lehet tapló a férjed,de hogy te is elsősorban a pénz miatt tartottad anno vonzónak (szerződés ide vagy oda) az is tuti.
2014. dec. 19. 22:01
 44/48 anonim ***** válasza:
89%

az én szemüvegem 2,5 éve 108ezer (+8ezer biztosítás) forint volt, akciósan...azzal a dioptriával, amim van választhattam egy darab keretből, mert másba nem tudták volna betenni a lencsét. És a keret volt a kisebbik része a költségnek, a lencse volt kb 70%-a az árnak...az, hogy valaki tud a 1-2 dioptriás szemére venni 30-ért, az nem jelenti azt, hogy más is ilyen szerencsés. Szerencsére nem változott a dioptriám és nem használódott el a szemüveg se, ami annak köszönhető, hogy mellé még évi kb 70-80ezrem elmegy kontaktlencsére és a kiegészítőire - emellett van tartalék szemövegem, ami egy évvel régebbi, szintén 80 ezer körüli összeggel. Sajnos annyira vak vagyok korrekció nélkül, hogy nem engedhetem meg magamnak, hogy ne legyen legalább 2 szemüvegem egyszerre. Amig kevesebbet kerestem, egész évben csak szemüvegekre gyűjtöttem, hogy meglegyen a 2 szemüveg és nem volt kontaktlencsém. Annak meg, aki úgy gondolja, hogy egy látásjavító eszközön kell spórolni, annak szívből kívánom, hogy soha ne jusson el oda, hogy tényleg meg kelljen gondolnia, hogy látni fog-e vagy enni - tapasztalatból mondom, hogy a látást fogja választani...

kérdező, válj el és kész, ha nem bírod, ennyi...bár meg kell jegyezzem, hogy te hagytad hogy idáig fajuljon a helyzet.

üdv, egy szemüveges, akinek 3 diplomával 20+ éves az autója és nem fogja lecserélni a közeljövőben

2014. dec. 20. 12:37
 45/48 anonim ***** válasza:
53%

"Ja, házassági szerződésünk is van, semmi nem jár nekem hivatalosan"

Akkor ez a te nagy bajod, hogy válni szeretnél, de nem tudod anyagilag lehúzni majd a férjedet.

Ezek szerint megvan a magához való esze a pasidnak!!

2014. dec. 20. 12:41
 46/48 anonim ***** válasza:
Veled ellentétben, utolsó....
2014. dec. 20. 12:52
 47/48 anonim ***** válasza:
Amellett, hogy a férjed 100%, hogy nem szeret téged (egyáltalán van valami közös programotok, beszélgettek, intimitás megvan köztetek?), nem értem miért vállaltad ezt önként, az nem kifogás, hogy a gyerekért senki nem tud elmenni. Millió ember meg tudja oldani, hogy ha nem 8-4-ig dolgozik valaki elmenjen a gyerekért, akár rokon segít, akár babysitter elhozza, főleg, hogy ti anyagilag meg is tehetitek. Ha majd elválsz, hogy akarod 6 órás munkából eltartani a gyereked?
2014. dec. 20. 16:18
 48/48 anonim ***** válasza:
18%
nagyon régi téma de te egy igazi aranyásó vagy a férjed meg nem egy idiota hála a jo istennek isten áldja hogy vannak még ilyen emberek akik nem hülyülnek meg a punci miatt én sem adnék lofaszt sem sztem ég igy is többet kapsz int ami jár a férjed megdolgozott a szép lakásért az autodért te meg mint akinek nagy karrierje voltál gondloom mitn a legtöbb mai csaj kb csak a p*ncit vitted a kapcsolatba amuyg meg valószinüleg nem értél el semmit a férjed meg legalább ne mhülye hogy haggya neked hogy megsz*pasd :) nagyon örülök hogy ekkora forma a férjed legalább tanulsz egy kis rendet egyébként ha elakarsz menni dolgozni én hagynám de sztem ez nekedi s csak egy jo ürügy h találj egy pali madarat és ne legyél számon kérve hol voltál mert gondolom ne melozni akarnál hanem vlaami másik hülyét keresni aki ennél nagyobb idiota gyakorlatilag a mai nők 99% olyan mint egy vírus nem baktérium mert ő nekik legalább van saját dnsük :D a virusok pedig csak megszálják a gazdatestet amig kielégitik az igényeiket aztán ha a gazdatest összeomlik vagy nem birja tovább egyből mennek egy másik gazda testbe gyakorlatilag marha nagy hasonlóságot látok a mai nők életpályája és a vírusok életpályája között ....:D minden idiota ribi arrol álmodozik hogy ez kell az kell meg hogy nektek jár aztán ugyan nektek mi a p*csáér is járna bármi egyenjoguság van van két lábad két kezed ha elakarsz valamit érni az életeben ugyanazok a lehetőségek adottak mint egy férfinak sőőt nagy dudákkal vagy még ha kis dudák vannak akkor is hamrabb felveszne kegy olyan munkába ahol fele annyit kell csinálnotok mint egy férfinak fele akkora felelőségel ugyanannyi pénzért mégsem viszitek semmire mert tisztelet a kivételnek a legtöbb nő képtelen a pénzel bánni fogalmatok sincs h mi az a nehezen megszerzett valami mert ti 80%otok azt hiszi hogy neki ez jár mert igazábol épp ésszel képtelen vagyok megérteni hogy mért is de nektek ez jár :D bazki az jár amiért megdolgozol nem dolgozol hát akkor örülj minden plussznak nyaralás meg szép ház na menj már innen elköltöztetnélek a dzsungelbe de még ott is kocsi csere millio egyen gyalog járnak :D én teljesen kipusztultam agyilag tőled meg a hozzád hasonló péniszteknikus lányoktól :D szarok voltak a számitásaid ezért rák*rtál igy jrátál szokj hozzá hogy igazábol már ugy is csak öregedni fogsz ki mint vet ugy arat kb ez vár mindegykiőtökre kivéve akik találnak egy igazi idiotát és meggazdagodnak belőlük de azt is elszorják aztán meg mehet majd a melo hátha jön vmi ujabb vagy orabérbe csináljátok majd azt amit most éves bérbe nyomtok :D
2018. febr. 10. 14:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!