Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Gazdag férj - szegény feleség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag férj - szegény feleség?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek arról, h a férj jól menő vállalkozóként "éli az életét", terepjáróval jár, stb, míg a feleség 300 Ft-okat kénytelen beosztani és mivel nincs kosztpénz, a kevéske fizetéséből képtelen gyűjteni, akár a 8 éves 3 ajtós kocsit lecserélni. A gyerek miatt a feleség csak 6 órában dolgozik, karrierjét feladva, előtte multiknál dolgozott. Ő lát el minden házimunkát egyedül, a férj későn jár haza. Mivel a feleség kevesebbet dolgozik munkahelyen (de közben az egész háztartást és gyereket egyedül viszi) már nem jár neki semmi? Pl. Fogorvosra kellett volna pénz, férj nem ad, menj sztk-ba, stb. Amit "kap" a szép lakás, aminek a rezsijét férj fizeti és az utazások, de olyan beszólásokkal, h "te nem tettél bele semmit". A házimunka, gyereknevelés miért nincs megbecsülve?

2014. dec. 19. 12:08
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
75%
Kamu. Ilyen nincs.
2014. dec. 19. 13:52
 32/48 anonim ***** válasza:
94%

A leírásod alapján Ő az a tipusú férj, aki a válás előtt gyönyörűen elsunnyogja majd a vagyonát ide-oda... úgyhogy a válás nem tűnik opciónak, mivel a feleség valószínű, hogy 0-val száll majd ki a kapcsolatból. Ezt érzem az igazi problémának...

Nos... mielőtt összeházasodtak, a feleség és a férj azért megismerkedtek, nemde? Randiztak, beszélgettek és lassacskán megtudták azt, hogy kivel kötik össze az életüket... vagy tévedek?

Nekem (és csakis nekem) a leírás alapján csak az örök klasszikus; a "melléfogott aranyásó" története ugrik be... :)

2014. dec. 19. 13:53
 33/48 A kérdező kommentje:
Az se szokott piacra járni, akinek sok a 10e... Csak a hús volt 5e és még csak nem is vettem extra dolgokat karácsonyra, mert a családnál leszünk vendégségben.
2014. dec. 19. 13:53
 34/48 A kérdező kommentje:
Miért érzitek kamunak? Minden úgy van, ahogy írtam. Nyilván folytathatnám még a sort. Ja, házassági szerződésünk is van, semmi nem jár nekem hivatalosan, max ha ő is akarja. Ezt én írtam alá anno és igen, az én hibám, de akár hiszitek akár nem, a házasságkötésünknél nem gondoltam volna, h idáig jutunk. Akkor nyilván nem megyek hozzá, Pláne nem szülök neki gyereket.
2014. dec. 19. 13:56
 35/48 anonim ***** válasza:
52%

Kedves kérdező!

hát én heti 3-4-szer járok piacra. 3an vagyunk (férjem,5 éves fiúnk és én). 1 kg hús 1600 ft és heti 2-szer eszünk húst. Nem azért,mert nem futja többre hanem,mert nem kell húst-hússal.Zöldségek egyéb kb 3000. Max 5 ezer nem 10. Szemüveg. Nos az is van 30 ezer volt lencsével,kerettel.

A másik meg. Állj ki magadért. Ha valami nem tetszik de a férjed nem hallgat meg akkor ne takaríts ne csinálj semmit és majd csak észreveszi,hogy baj van. Aztán meglehet beszélni. Ha meg az se megy inkább a válás.

2014. dec. 19. 14:04
 36/48 anonim ***** válasza:
82%
Ez nem házasság.
2014. dec. 19. 14:49
 37/48 anonim ***** válasza:
18%

Kedves 23-as, alias 30-as!

Drágám, nem tudom mi fájt a hozzászólásomban, max. hogy nem értesz velem egyet. Szíved joga, de ezért felnyomni... mint említettem, legyen szép a napod tőle. Remlélem azért ezen kívül is van örömöd az életben.

Külön szép tőled hogy csak ezt kommentelted be, (jelenleg:"A válasz 21%-ban hasznosnak tűnik." - megérte) - de érdemben nem szóltál a topikhoz, így kell ezt. Ügyes vagy.

Lehet lelomboz a hír, de sajnálattal kell közölnöm, hogy egyáltalán nem lettem ideges. Mégegyszer elézésed kérem ezért.

Az utolsó hozzászólásodat én is felnyomhatnám, csak nem tudom, hogy a trágár, a kötekedős, vagy az értelmetlenül irogatós kategóriába rakjam...

Bocs, de nem ismerlek annyira , hogy akár virtuálisan is pusziszkodjak veled, ugy hogy marafjunk abban hogy Szívélyes üdvözlettel:

Kiscsillag :P

2014. dec. 19. 16:31
 38/48 anonim ***** válasza:
55%

a szép lakás,

3 ajtós kocsi,

az utazások,

Csak a hús volt 5e,

egy karkötőt vettem magamnak,

"szegény feleség?"

Szegény feleség...

2014. dec. 19. 17:44
 39/48 anonim ***** válasza:
44%
Nem lehetsz olyan nagyon szegény, ha a piacon tízezer forintot elkölthetsz, és 55 ezerért csináltatsz szemüveget. Tulajdonképpen mi a bajod?
2014. dec. 19. 18:55
 40/48 anonim ***** válasza:
84%
Tulajdonkeppen az a baja, hogy a ferje hazicselednek tekinti, es nem a felesegenek.
2014. dec. 19. 19:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!