Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag férj - szegény feleség?
A leírásod alapján Ő az a tipusú férj, aki a válás előtt gyönyörűen elsunnyogja majd a vagyonát ide-oda... úgyhogy a válás nem tűnik opciónak, mivel a feleség valószínű, hogy 0-val száll majd ki a kapcsolatból. Ezt érzem az igazi problémának...
Nos... mielőtt összeházasodtak, a feleség és a férj azért megismerkedtek, nemde? Randiztak, beszélgettek és lassacskán megtudták azt, hogy kivel kötik össze az életüket... vagy tévedek?
Nekem (és csakis nekem) a leírás alapján csak az örök klasszikus; a "melléfogott aranyásó" története ugrik be... :)
Kedves kérdező!
hát én heti 3-4-szer járok piacra. 3an vagyunk (férjem,5 éves fiúnk és én). 1 kg hús 1600 ft és heti 2-szer eszünk húst. Nem azért,mert nem futja többre hanem,mert nem kell húst-hússal.Zöldségek egyéb kb 3000. Max 5 ezer nem 10. Szemüveg. Nos az is van 30 ezer volt lencsével,kerettel.
A másik meg. Állj ki magadért. Ha valami nem tetszik de a férjed nem hallgat meg akkor ne takaríts ne csinálj semmit és majd csak észreveszi,hogy baj van. Aztán meglehet beszélni. Ha meg az se megy inkább a válás.
Kedves 23-as, alias 30-as!
Drágám, nem tudom mi fájt a hozzászólásomban, max. hogy nem értesz velem egyet. Szíved joga, de ezért felnyomni... mint említettem, legyen szép a napod tőle. Remlélem azért ezen kívül is van örömöd az életben.
Külön szép tőled hogy csak ezt kommentelted be, (jelenleg:"A válasz 21%-ban hasznosnak tűnik." - megérte) - de érdemben nem szóltál a topikhoz, így kell ezt. Ügyes vagy.
Lehet lelomboz a hír, de sajnálattal kell közölnöm, hogy egyáltalán nem lettem ideges. Mégegyszer elézésed kérem ezért.
Az utolsó hozzászólásodat én is felnyomhatnám, csak nem tudom, hogy a trágár, a kötekedős, vagy az értelmetlenül irogatós kategóriába rakjam...
Bocs, de nem ismerlek annyira , hogy akár virtuálisan is pusziszkodjak veled, ugy hogy marafjunk abban hogy Szívélyes üdvözlettel:
Kiscsillag :P
a szép lakás,
3 ajtós kocsi,
az utazások,
Csak a hús volt 5e,
egy karkötőt vettem magamnak,
"szegény feleség?"
Szegény feleség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!