Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag férj - szegény feleség?
Hát ez az autós hozzászólás elég sokat rontott a kérdés komolyságán. El is gondolkoztam, hogy csak kamu.
Nekem is két diplomám van, és 7 éves kocsim. Szeretem, mindenkinek nagyon tetszik, olyan szép, mintha új lenne :) Meg egyébként is örülök, hogy egyáltalán van kocsi a fenekem alatt :)
2 diplomám van, gyerekem is van, 10 hónapos kora óta családi napközis(amit hol én hol a férjem fizet) 5 éves a kocsim, 2. tulajdonosa vagyok(-nah pukk) Multinál dolgozom 8-10 órában(osztályvezető vagyok) egyedül is megállnám a helyem, de nem is mentem kőbunkó pasihoz.
Komolytalan a kérdés, mivel azt gondolom egy házasságban nincs ilyen gazdag férj-szegény feleség mert MI együtt vagyunk.
Ha így élnénk akkor (is) rendesen dolgoznék és nem 300 Ft-at osztogatnék be, pontosan mert vannak igényeim és azokat nem a férjem fizujára alapoztam soha...........
Férjemmel összesen három diplománk van, és összesen egy db. 12 éves autónk. És teljesen meg vagyunk vele elégedve.
Nem az a gáz, hogy ki mennyit keres nálatok, hanem hogy nem tekintitek egymást partnernek. És szerintem ez nem csak a férjedre, hanem Rád is vonatkozik. Ne azért adjon pénzt fogorvosra, mert Te feladtad a karriered és bezzeg ellátod a házimunkát és ezért a férj fizessen neked. Nálunk (én épp gyes-en vagyok, tehát a férjem épp a többszörösét keresi mint én) ha valamire költeni kell, akkor kell és kész. Mindegy, hogy kinek kell és az mennyit adott a közösbe előtte és kinek a számlájáról megy.
Szerintem az auto csak egy a sok dolog kozul. Lehet hogy nem ertek hozza, de a hazassagban minden felezodik, kozosek a dolgok, a penz is. Ha a feleseg a ferje "feneke ala tolja" (ahogy ti fogalmaztok) a tiszta ruhat, meleg etelt, ragyogo lakast, feladva a karrierjet, mindent, azert megerdemli, hogy tarskent banjanak vele.
Tudom, le fogtok pontozni mert igazam van, de nem banom.
A ferjed egy taplo.
En egyszer mondtam volna ilyet a felesegemnek hogy "te nem tettel bele semmit" azonnal elvalt volna.
Vilagositsd mar fel a ferjed hogy a hazassag alatt szerzett OSSZES jovedelem kozos, tehat minden fillernek amit megkeres, a fele a tied.
Nalunk evekig volt olyan helyzet hogy a felesegem nem dolgozott, akkor is egy bankszamlank volt, neki is volt kartyaja hozza, a fizetesem arra ment, arra koltott amire akart.
Ha meg SZTKba akar kuldeni, akkor szimplan nem szeret, amellett hogy egy taplo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!