Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag férj - szegény feleség?
A gyerek nem jó kifogás arra, hogy 6 órában dolgozol. Mást találj ki.
Az a véleményem, hogy a feleségnek ez így megfelel, különben elválna. De mivel nem tudná magát meg a gyerekét eltartani egyedül, inkább tűr.
Ez nem család. Nem kéne ilyen férfi, aki nem tekint társnak meg nem egy családként gondol ránk.
Miért nem válsz el?
Ilyen hàzasagba se szeretnek elni.
ferjem sem szegeny , en jellenleg nem is dolgozom.de a ferjem minden egyes ft itthol tart , es akkor, annyit, veszek ki amenyit szeretnek.
Nalunk is tema a kocsicsere,(nekem) es termeszetesen kicsereli, nem a baratnoje vagyok hanem a felesege. Orvoss stb soha sem sajnalja tolem a penzt, ami az ove az az enyem is. Ferjem mindig azt keresi hogy mivel tud boldogga tenni.
ahogyan "ti" eltek hogy ez milyen hazzasag?
nalunk meg gyerek nincs, de amilyen a kapcsolatom ferjemel bevallalnam hisz tudom, most ertem el, utanna viszont a gyerekunkert.
szerintem ulj le es beszeld meg vele hogy,x eve mar ez megyen, hogy szinte te mar otthol sem erezheted magadat.egyedul amit sajatodnak mondhatsz az a gyereked.pl megtetszik valami nem veheted meg, orvossra nincs penzed. Azhogy elvisz nyaralni, holott a felessege vagy, most mi koszond meg? Kernem a valtoztatasra vagy ez az a helyzet ahol elisvalnek. Mert ennyire egoista a te ferjed, minden csak maganak, maganak, es a felesegemet alazom elnyomom. Fontos azert hogy egy ferfi mellet nonek, erezd magad. Leirtak alapjan olyan mintha apukad lenne, es konyorogni kell a mint a tiniknek hogy "kene penz".
feltetelezem meg boldog sem vagy, igy hogyan? Nem tudom hogy esetleg van a megcsalas? De en igy elni nem tudnek, ahol azt ereznem hogy a hazunkba csak egy cseled, vagy egy megturt szemely vagyok.
"8 éves 3 ajtós kocsit lecserélni"
"Amit "kap" a szép lakás, aminek a rezsijét férj fizeti és az utazások"
Te pontosan a tudatában voltál annak, hogy miért nem egy szegény pasast választottál.
Micsoda gondjaid vannak, hogy alád tolta a férjed a szép lakást, a sok külföldi utat.
Ezeken felül az a további nagy bánatod, hogy a tömegközlekedés helyett egy "3 ajtós" kocsival kell közlekedned.
Lehet, hogy még az autód színe sem tetszik?!
Sajnállak nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!