Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem, vagy család?
A párommal lassan 6 éve vagyunk együtt, de sehova nem halad a kapcsolatunk. Szeretjük egymást, jól megvagyunk, minden a legnagyobb rendben lenne, DE...
Amikor összejöttünk téma volt közöttünk, hogy ő még vagy 10 évig nem akar családot, gyerekeket. Korai is lett volna és vállalhatónak tűnt, semmi gondom nem volt ezzel az értékrendjével, viszont néhány hónapja ismét előjött ez a téma és megint csak azt mondta, hogy nagyon szeret, nem akar elveszíteni, de ő "még vagy 10 évig" nem akar sem megnősülni, sem gyereket vállalni.
Eszméletlenül rosszul esett. Nem hisztiztem, nem vágtam a fejéhez semmit, de ez nekem most olyan, mintha a lelkembe taposott volna egy hatalmasat. 27 éves vagyok, nő. Nekem is vannak érzéseim, vágyaim, biológiai órám. 37-8 évesen hova szüljek már gyereket?
Sajnos a véleménye mellett elég erősen kitart, így néhány hete erősen letargikus gondolkodásba estem. Én már vágyom a családalapításra és ehhez el sem tudnék képzelni tökéletesebb embert, mint a párom, de neki ez nem kell. Talán fel sem fogja mennyire megbántott azzal, hogy az én érzéseim figyelmen kívül vannak hagyva. Kicsit "megvezetve" érzem magam és őszintén nem tudom kész lesz-e valaha is erre az egészre. Talán nem ő az ideális pár számomra. :(
Ha elmondom neki szomorúan az érzéseimet ezzel kapcsolatban, akkor az a válasza, hogy túlspilázom és azért mert én szeretném, nem fog gyereket csinálni nekem, neki még nem hiányzik. Énsem akarom, hogy kényszerből vegyen el, vagy szülessenek gyerekeink, de őszintén pofánvágott ez a kijelentése, nem erre számítottam és nem ebbe az irányba haladt a kapcsolatunk úgy érzem.
Mi ilyenkor a teendő? Fogalmam sincs mitévő legyek.
Szerintem most kell "nagyot" lépni. Hagyd el (még ha csak kis időre is) mondjuk "átgondolom a kapcsolatunkat" címen. Legalább rá lesz kényszerítve, hogy gondolkodjon. AKármire is jut, az úgy lesz jó mindkettőtöknek.
Sajnálom egyébként. FŐleg, hogy tulajdonképpen átvert.... :(
Es akkor majd eltelik meg 5 ev, aztan meg 5, es majdnem negyven eves leszel...
A helyedben megmondanam neki, hogy vagy lesz eskuvo es gyerekvallalas az elkovetkezo 2 evben, vagy most szakitas van. Megmondanam neki hogy van egy honapja vegiggondolni hogy mit akar az elettol. Ha nem akar gyereket veled, akkor viszlat.
Sajna lattam hasonlo esetet mint a tied, a holgyismerosom most 40 evesen kapkod ketsegbeesetten, egyik kapcsolatbol a masikba zuhan mert probalja megtalalni azt aki hajlando lenne gyereket csinalni neki.
Az o ferje is pont igy volt, (igaz az ove idosebb volt) meg nem, meg nem, aztan egyszer azt mondta hogy mar nem...
Ha szeretnél gyerekeket, akkor ebből a kapcsolatból sajnos ki kell lépned.
És ha 5 év múlva is megint 10-et mond? Talán ki sem tart a kapcsolatotok még 10 évet, és akkor se család, se szerelem vele.
Sajnos az én párom is ilyen volt, halogatta, nem értette, hogy egy nő nem akkor szül, amikor akar, hanem számít a kor, jobban, mint egy férfinál.
Én otthagytam egy idő után.
Persze akkor már rögtön akart gyereket, csak maradjak vele.
Most próbálkozunk, csak nem jön össze. És mindig bennem van, hogy vajon összejött-e volna, ha fiatalabb koromban próbálkozunk. Most már ő is úgy van, hogy a baba a legfontosabb. De hát most már lehet, hogy késő :(
az nem jó, ha azért megy bele a gyerek témába mert máskép elhagyod.
ne ilyen apát válasz a gyerekednek...
"Most próbálkozunk, csak nem jön össze"
van ilyen osszefugges. 30 folott hirtelen megszaporodnak a teherbeesesi problemak, szinte az osszes ismerosom, akik 35 folott probaltak osszehozni az elso gyereket, vegul is lombikbebi-programra kenyszerult, es ugy sem ott ossze mindegyiknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!