Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem megmondja?
Szoval a lenyeg roviden, hogy nem en vagyok a vilag legjobb felesege, marmint ami a hazimunkat illeti. Viszont termeszetesen bepakolok a mosogatogepbe es elinditom, uritem, kimosok, eltakaritgatok de ugye nem viszem tulzasba.
A ferjem olyanokat csinal, h pl: leall a mosogep, odall melle es kozli velem, h leallt es nez ram azt sugallva, h vegyem ki de ott all mellette mint valami szobor.Odamegyek, megcsinalom,kiveszem, nem gond....
Leall a mosogatogep, kinyitja ramnez es megszolal:
A gep leallt ki kene pakolni belole (ismetelten, ott all kozvetlenul a gep mellett. Addig all ott szotlanul amig oda nem megyek es ki nem pakolom.
Ok, bepakolok a mosigepbe.Nezi egy fotelbol h melyik tanyer hova kerul, meg az evoszeszkozok fejjel lefele allnak e benne es akkor instrual a fotelbol, h ez igy es ugy nem lesz jo. Ilyenkor kibuggyan belolem a rohoges, mondvan ez egy elmebeteg, de nem mondok semmit.
Reakcio: Neked minden csak egy vicc, ugye?
En meg: Nem dehogy, nem rohogtem tudom h ezek fontos dolgok ( belul fetrengek a rohogestol)
Szoval a kerdes az, hogy ezt csak en fujom fel es ez igy nromalis minden haztartasban, es en vagyok rosszul bekotve?
Szoval csak szerintem fura h o nem csinalja meg ha mar ott van mellette?Utana mindig felsorolja h mennyi mindent csinalt es meg rohogve mondom, h hahahaha ez nem verseny:-))))))
Neki mondtad már, hogy meg is csinálhatná, ha már ott áll a bunkózás helyett?
Egyébként nyilván célszerű lenne nagyjából azonos részt kivenni a házi munkából, de ezt sok minden befolyásolhatja.
3-as Szerintem te keversz valakivel a kerdes nem kamu, es legyszi ird ki a nevem/regem nem fogom jelenteni:-))
Csakmert en is kivancsi vagyok leven egy regem van:-))
Szoval hallgatlak:-))
" h pl: leall a mosogep, odall melle es kozli velem, h leallt es nez ram azt sugallva, h vegyem ki de ott all mellette mint valami szobor.Odamegyek, megcsinalom,kiveszem, nem gond.... "
legközelebb add a kezébe a ruháskosarat és ülj le tévézni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!