Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket meg szokott lepni a férjetek? Apróságokkal, bármivel?
Ünnepekkor, vagy csak úgy? Az én férjemből ez teljesen kihalt, mindig azt mondja, hogy vegyem meg magamnak, mert ő nem tudja mit vegyen. De ez olyan romantikátlan! Olyan jól esne néha bármi, egy kis mütyűr vagy egy csoki, virág, vagy akármi, amit csak úgy vett nekem, hogy meglepjen, mert eszébejutottam. Tegnap, ugye Mikulás volt, én vettem neki mikuláscsokit, rendes csokit, másikféle csokit, sört, chipset. Ő nem vett nekem semmit. Elég hülyén is érezte magát, mondta, hogy megy az ábcbe és hoz nhekem valamit, mit hozzon? Mondtam, hogy találja ő ki. Erre hozott nekem egy joghurtot, amit én nem szeretek, sosem szoktam olyat enni, ellenben vele, neki az a kedvence. Persze ő ette meg. Elpanaszoltam a barátnőimnek, azt mondták ezen ne szomorkodjak, a pasik ilyenek...
Amúgy nagyon jó férj, szeretjük egmást, jól megvagyunk, de ez az egy hiányzik...Ünnepekre is minden évben én veszek magamnak valamit, aztán elkönyveljük, hogy na, szülinapra, karácsonyra. Tavaly is, én megleptem karácsonyra egy tablettel, ő nem vett nekem semmit. Vettem én magamnak csizmát meg kabátot, az volt a karacsonyi ajándék. Azt amúgyis vettem volna...
Anyagilag visoznylag jól állunk, szóval nem az van, hogy nincs rá pénze.
Hát nem is tudom... Nálunk fordított a felállás és az sem jobb! 20 éve élünk együtt, de a párom heti ! szinten szállítja a virágokat, mikulásra előre már meglep aztán utána is, karácsony minimum 2 hetes... én meg egyfolytában törhetem a fejem, sőt szégyen ide vagy oda de elfelejtem vagy macerás vagy terhes nő létemre a dolog.
Ma pl. unoka családi buli lesz, de mire észbe kaptam már rendelt hidegtálakat, hajnalban bevásárolt... Szóval nem dicsekedni akarok, de fordítva sem jobb!!! Ki ilyen beállítottságú - ki olyan. Én pl. nem igénylem a romantikát, mégis zúdul... talán jobb lenne a párodnak arra célozni, hogy egy közös utazás vagy program valahova amit ketten találtok ki, akkor mindenki boldog, ha vágysz valamire karikázd be az újságban és tedd a szeme elé. Az hatásos!
Elutazni szoktunk, ha épp alkalmunk nyilik rá a munka mellett, nem ez hiányziik.
És te is félreértettél... Nem azt akarom, hogy én bekarikázok valamit az újságban, az orra alá dugom és ő megvegye. Meg tudom venni magamnak ha valamire vágyom, nem ez a lényeg. Azt szeretném ha eszébejutna magától, hogy meglepjen néha.
En nem vagyok eleg rossz hogy mindig kapjak vmit....
Nekem mar az meglepetes, ha nincs osszehanyva a lakas ha hazaerek a melobol.....:(
Ünnepekkor alap, hogy meglepjük egymást valamivel. Szerintem nem érdemes legyinteni, hogy "a pasik ilyenek", mivel ez egyszerűen nem így van. (Ennyi erővel azt is mondhatnád, ha a te pasid szőke hajú, akkor minden pasi szükségképpen szőke... ugye baromság? Na ez a belső tulajdonságokkal ugyanígy van.)
Engem ilyenkor inkább az lep meg, hogy ti vélhetően évek óta éltek együtt/ismeritek egymást. Ez sose lett nyíltan téma? Nem ültél le megbeszélni vele? Oké, hogy nem ez a világ legfontosabb problémája, de ha neked fontos, akkor szépen nyugodtan, de el kéne mondanod neki, mennyire rosszul esik. Hogy neked ebből az jön le, hogy nem gondolsz rá, számodra ezt a gesztust jelenti a viselkedése. Ha ennyiben hagyod, akkor minden ünnep meg fog keseredni mindkettőtöknek, és ennek az égvilágon semmi értelme nincs!
Nálunk ez elég változó. Tegnap én is vettem neki Mikulás csokit, de én nem kaptam tőle semmit. Tavaly karácsonykor is hiába kértem, hogy legalább egy pár kesztyűt vegyem már nekem, hogy legalább egy kicsit érezzem hogy karácsonyi ajándékkal készült számomra, de semmi. :( (megjegyzem a névnapom is karácsonykor van, arra se kaptam semmit) Viszont év közben viszonylag gyakran előfordul, hogy kapok tőle egy csokor virágot, vagy hoz nekem csokit, vagy ha épp akciós valami amiről tudja hogy rá vagyok kattanva, akkor betáraz. A szülinapomat sose felejti el, a házassági évfordulót egyszer felejtette el, viszont azóta nem.
Szóval nálunk ez igen változó mint mondtam is. Szerintem nem lehet ráhúzni erre hogy minden pasi ilyen, az sztereotípia lenne. Embere válogatja.
Ez a világ legnagyobb hülyesége, hogy minden férfi ilyen. Nem kellene az ilyenekhez hozzámenni. Nem bírom elhinni, hogy ezek az élet más területén tényleg figyelmesek, amikor ilyen egyszerűen képesek telibekakálni, hogy a párjuknak mi esne jól.
Mi kölcsönösen meglepjük egymást mindig, nem csak ünnepekkor. Néha virág, csoki, apróság a részéről, vagy épp étterem, kirándulás. Én is ugyanígy szoktam programokat szervezni magunknak, meglepem a kedvenc pl. autós magazinjával, sörével, csokijával, és így tovább.
Hát, míg eljártam, kapott olyan heti szinten.
Ő is hoz nekem, bár inkább kérdez.
Szerintem az a legegyszerűbb ha elmondanád mit szeretsz, mit utálsz (én a marcipántól és a meggytől a falnak megyek), mert sajna női sajátosság hogy aprósagokat megjegyezzünk.
Szegényem annyit tud, hogy "lila" csokival és gyümölccsel nem lő mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!