Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy esne nektek, ha a férjetek ezt mondaná?
Figyelt kérdés
Te inkább ne gondolkozz ,mert arra nem vagy jó.2014. nov. 29. 19:18
1/18 anonim válasza:
Nagyon rosszul esne, és igazán rombolná az önbizalmamat. Ismertem egy házaspárt, ott a feleség volt egy fokkal intelligensebb, vagy inkább tanultabb mint a férj, és neki voltak ilyen megjegyzései a férje felé. Végül a házasságuk tönkrement, és mindketten 0 önbizalommal szálltak ki a kapcsolatból, mert ilyen, és ehhez hasonló megjegyzésekkel, módszeresen rombolták le egymás önbizalmát az évek alatt, mert persze erre a férj is visszatámadott, csak éppen mással. Az emberek nagyon találékonyak, ha a másik megbántásáról van szó...
2/18 anonim válasza:
Azt gondolom,hogy egy paraszt a férjed,bocsi.
3/18 anonim válasza:
Rosszul esne,és lehet hogy hirtelen haragú vagyok de még lehet pofon is vágnám.
4/18 anonim válasza:
Nem mondaná, mert ilyen tapló nem lenne a férjem, bocs.
De gondolhatsz rá úgy is, hogy legalább őszinte volt...
6/18 anonim válasza:
Adnék neki egy akkora maflást hogy lerepül a feje!
7/18 anonim válasza:
"Te meg inkább csak gondolkozz, mert másra nem vagy jó."
8/18 anonim válasza:
Az en volt baratom ezt ugy mondta, hogy en vagyok a szep, o meg az okos..
Igy egy fokkal elfogadhatobb volt:D
Egyebkent tenyleg nagyon okos volt..
9/18 anonim válasza:
Nagyon rosszul esne, bar ahogy ismerem magam lehet egy pofon is társult volna a megjegyzés utan, meg ott is hagytam volna egy időre hagy szálljon magába.
10/18 anonim válasza:
nekem is szokta mondani igy : ha te gondolkodsz annak nem lesz jo vege.
meg ezt is : varj leszaladok megnezem ott log e a diplomad mert erossen ketelkedem benne.
Nem zavar piszkal ezzel nem veszem fel tudom hogy szeret es tisztel de neha jol beszol nekem es en is neki hejanasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!