Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a párommal?
Az elmúlt két napban nagyon felhúzott, fel tudnék robbanni! Már napok óta rágtam a fülét, hogy csinálja meg az internetkábelt, hogy ne a szoba közepén legyen, hanem a fal mellé igazítsa oda és rögzítse ilyen kis tartókkal. Kedden azt mondta holnap tényleg megcsinálja már. Mivel 2 órával hamarabb ér haza mint én és el szokott menni a kisboltba, megkértem hozzon nekem dezodort, de még azt is elmondtam, hogy hogy néz ki, milyen színű és hol van pontosan. Erre nem azt vette, hanem valami olcsó vackot, gondolom úgy volt vele, hogy "jó van ez neki"... Egész nap bele van esve a számítógépbe, mintha nem is ezen a bolygón élne. Amikor szóltam, hogy fogassa már oda a kábelt, ha már tegnap nem volt képes rá, akkor meg még neki állt feljebb, ebből is lett egy nagy veszekedés. Ma is elment vásárolni magának nasit, felhívott, hogy kell-e nekem valami, én meg mondtam hogy hozzon nekem müzlit. 3 hónapja eszem azt a fajtát és nem azt hozta! Tényleg ennyire béna, vagy engem zsar le ennyire nagy ívből? Érdekes, hogy én tudom, hogy neki miből mit kell venni, én mindig jót viszek neki, én meg egy évben 2x kérek valamit, és csak azért sem azt hozza! Szerintem nem is figyel rám, csak a számítógép előtt bambul egész nap és semmire nem képes! Úgy érzem mindent nekem kell csinálnom, még a barkácsolást is, mert ő annyira béna... Jobban tudom hogy a saját szerszámai hol vannak, mint ő maga....
Mihez kezdjek vele? Hogy adjam a tudtára, hogy ébredjen már fel? Mert így csak veszekszünk, meg szerinte én nem hagyom békén, de hát nem lehet így élni, a gép előtt...
20-as: épp ezért nem lesz megcsinálva semmi az esetek 90%-ában, mert a nő megunja kivárni,a míg a pasi megcsinálja, a pasi meg h*lye lesz kapkodni, ha látja, hogy a nő amúgy kicsit később megcsinálja helyette.
Itt nem arról van szó, hogy én ne tudnám feltenni a szekrény tetejére a dobozt, hanem arról, hogy ő megígérte, hogy felteszi. Nem fogom megcsinálni helyette. A gyerek kezéből se veszem ki a ceruzát, amikor gyakorolja az írást otthon, hogy én jobban/gyorsabban/ügyesebben meg tudom csinálni. Nem, mert nem az én dolgom. Amit a pasim megígért, hogy megcsinálja, az sem az én dolgom. Akkor se, ha három órás feladat, akkor se, ha három perces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!