Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit kezdjek a párommal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a párommal?

Figyelt kérdés

Az elmúlt két napban nagyon felhúzott, fel tudnék robbanni! Már napok óta rágtam a fülét, hogy csinálja meg az internetkábelt, hogy ne a szoba közepén legyen, hanem a fal mellé igazítsa oda és rögzítse ilyen kis tartókkal. Kedden azt mondta holnap tényleg megcsinálja már. Mivel 2 órával hamarabb ér haza mint én és el szokott menni a kisboltba, megkértem hozzon nekem dezodort, de még azt is elmondtam, hogy hogy néz ki, milyen színű és hol van pontosan. Erre nem azt vette, hanem valami olcsó vackot, gondolom úgy volt vele, hogy "jó van ez neki"... Egész nap bele van esve a számítógépbe, mintha nem is ezen a bolygón élne. Amikor szóltam, hogy fogassa már oda a kábelt, ha már tegnap nem volt képes rá, akkor meg még neki állt feljebb, ebből is lett egy nagy veszekedés. Ma is elment vásárolni magának nasit, felhívott, hogy kell-e nekem valami, én meg mondtam hogy hozzon nekem müzlit. 3 hónapja eszem azt a fajtát és nem azt hozta! Tényleg ennyire béna, vagy engem zsar le ennyire nagy ívből? Érdekes, hogy én tudom, hogy neki miből mit kell venni, én mindig jót viszek neki, én meg egy évben 2x kérek valamit, és csak azért sem azt hozza! Szerintem nem is figyel rám, csak a számítógép előtt bambul egész nap és semmire nem képes! Úgy érzem mindent nekem kell csinálnom, még a barkácsolást is, mert ő annyira béna... Jobban tudom hogy a saját szerszámai hol vannak, mint ő maga....

Mihez kezdjek vele? Hogy adjam a tudtára, hogy ébredjen már fel? Mert így csak veszekszünk, meg szerinte én nem hagyom békén, de hát nem lehet így élni, a gép előtt...

2014. dec. 3. 17:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja még annyit a pasik védelmében, hogy írtad, annyira kis béna. Ugye ezt nem mondtad neki? Tudod, ez az a pasi elv, hogy "megmondhatod, hogy mit csináljak, és mikor, de hogy hogyan, azt már ne. Ha tudod, hogyan kell megcsinálni, akkor nincs szükséged rám." :) 10-es.
2014. dec. 3. 18:16
 12/21 anonim ***** válasza:
42%
Sok nő irigyelnek téged,hogy ilyen "komoly"problémáid vannak a pároddal.Apróságok ezek.Egy férfi agya nem úgy működik,mint a miénk,nekik az ilyesmi nem életbevágóan fontos.
2014. dec. 3. 18:17
 13/21 anonim ***** válasza:
28%
önző puhap'cs találsz te enél jobbat
2014. dec. 3. 18:42
 14/21 anonim ***** válasza:
90%

5-ös válaszoló "Nem minden férfi ilyen? Akkor én vagyok a hülye. "

Ebben akkor egyetértünk, nekem egyetlen férfi ismerösöm/rokonom meg a párom sem ilyen. Nyulván te választasz rosszul.

2014. dec. 3. 19:20
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

apukám szakmáját tekintve asztalos. egyszer a fa étkezőasztal lába kicsorbult (nem tudom szebben fogalmazni, úgy kijött a helyéről, na :D), anya meg 2 hétig könyörgött apának, hogy csinálja már meg mert a dohányzóasztalon vacsizni nem olyan jó. 2 hét után anya fogta magát, felhívta az egyik asztalos ismerőst (kisváros), és még aznap megcsináltatta az asztalt. mikor apa hazament, észrevette, óriási balhé, stb. de aztán kibékültek, és láss csodát, azóta bármi hasonló van, mindig időre elkészül :D

egyébként a müzlin meg a dezodoron nem húznám fel magam, a pasik ilyenek.

és itt szerintem mélyebb bizalmi meg kommunikációs problémák vannak, mint az internet kábel.

2014. dec. 3. 19:21
 16/21 anonim ***** válasza:
74%

Vicces, amikor a nők egymás közt megbeszélik hogy hogyan gondolkodnak a férfiak (Szerintem a két ötvenvalahány százalékos férfi, a többi válaszoló nő).

Ha legközelebb kér tőled valamit, akkor mond neki hogy "rendben, de cserébe te most kezd el arrébbrakni a kábelt".

Ne bízd rá a dezodorvásárlást, ő se bízza rád az autóalkatrész vásárlást.

2014. dec. 3. 20:20
 17/21 A kérdező kommentje:

16.

Na ez nem igaz, mert érdekes, hogy én tudom, hogy neki melyik zsírmentes sajt kell meg melyik fajta zab, stb. Ő meg... De azt nagyon tudja nézni, hogy melyik fehérjeporra van szüksége éppen...

2014. dec. 3. 20:40
 18/21 anonim ***** válasza:

De a fehérjeporokról gondolom tud sokmindent, hogy mi alapján válasszon, beszéltek róla a haverjaival, olvasott utána. A női dezodorokról meg nem tud semmit. Ha nem találja amit te írtál, akkor csak stresszeled, választania kellene 1000 dezodor közül, de semmilyen szempontja nincs a választáshoz. És lehet, hogy te azt hiszed egyértelműen leírtad mit szeretnél, csak az másnak egyáltalán nem egyértelmű. Gondolom nem ez az első, amikor fel vagy háborodva, ha nem azt hozta, amit te elképzeltél, lehet hogy már rég feladta, és úgy gondolja, hogy úgyse lesz jó bármit hoz. Ezt velem eljátszotta egy barátnőm. Végén már attól is ideges voltam, ha csak egy kiló kenyeret kért.

Persze lehet, hogy nem érdekled egyáltalán, egy kicsit gyanús is. Csak az nem ilyen vásárlásokból és házimunkákból derül ki.

2014. dec. 3. 22:06
 19/21 anonim ***** válasza:
74%

Tiszta szeretettel beszélsz a párodról...

Ha rólam így beszélne a barátnőm, ennyi lenne.

Miért nem mész le te a boltba, ahelyett, hogy itt hergeled magad?

2014. dec. 4. 02:46
 20/21 anonim ***** válasza:

csináld meg magard verzio

én is szokatam kérni és ha nem csinálja meg beintek megcsinálom magam ennyi

2014. dec. 5. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!