Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem egyre agresszívabb mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Üvölt csapkod 1 1 veszekedésnél a ffejét bele veri az ajtóba mmár egyszer az ujja is el tört mikor belevert azt mondja ezt én hozom ki belőle igaz mikor megismertem nem volt ilyen idegbajos. Másokkal sohase ingerült mindenre bólogat, nem hhúzza fel magát. Utcán sem tudja kontrollálni ha rajon az 5 perc hörög ésoökölbe szorítjaa kkezét. De sohasem üt meg.2014. dec. 2. 18:25
21/23 anonim válasza:
20- ha annyira felnyomja az agyvizedet, hogy eltöröd a saját ujjad, vagy ütöd magad, akkor rád is igaz, amit a kérdezőnek javasoltam.
22/23 anonim válasza:
Minel hamarabb kezeljetek a dolgot, mindkettotok erdekeben! Ahogy elottem irtak, mehettek pszichologushoz is! Ha nem latsz javulast, lepj! De azonnal!
23/23 smbence válasza:
Ha szabad kérdeznem, mikor volt utoljára szexuális kapcsolatotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!