Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jár e második esély egy feleségnek, anyának, ha elkövetett egy hibát?
"Ez a te, meglehetosen rosszindulatu ertelmezesed."
Igazad van. Naiv volt és nem tudta mit csinál. Azt sem tudta mi az.
Üdv a valóságban.
Tudod, kedves "nem acsarkodó, nem ítélkező" hozzászóló, a megcsalást még csak-csak meg lehet bocsátani, megbotlott, van ilyen.
De! És most nagyon figyelj, mert látom nem jutott el a tudatodig, amit írtam!
Az, hogy a hölgyike mindent hátrahagyott volna, csak hogy tovább térdelhessen a főnök előtt, majd mivel főnök nem igényelte tovább szolgálatait, a hölgyike nem kaposkúszásban, hanem se..get földhöz verve, követeli, hogy neki pedig meg kell bocsátani, mert csak megbotlott, ez mindent visz!
Csak azért menne vissza a férjéhez, mert a főnök kidobta!
Szerinted nem pofátlan egy kicsikét?
Nem latom hogy kovetelne a megbocsatast. Egyszeruen nem erti hogy miert nem bocsatanak meg. Ez vagy butasag, vagy naivsag, vagy akarmi, tokmindegy.
De ki vagyok en hogy eliteljem ot, mert hulyesegeket csinalt? Nem artott nekem, nem is ismerem, a csaladjat sem ismerem, kozom nincs hozza. Miert kellene hogy ez engem felbosszantson annyira, hogy itt verjem a nyálam hót agresszivan? Plane ugy hogy nem is ismerem az egesz sztorit, ti sem ismeritek, a hianyzo reszeket meg a fantaziatokkal, a sajat szemelyisegetek altal sugallt dolgokkal toltitek ki.
Nem vedem en ot egy percig sem, csak erdekesnek tartom a reakciokat. Plane ugy hogy tudom: az elet bonyolult dolog. Meg az emberek is bonyolultak. Nem erdemes primitiv modon leegyszerusiteni.
Olvasd el ezt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Ez a mostani kérdés kicsit más hanglejtéssel íródott, mint az első kérdése!
A kérdezőnek meg feltehetően "dolgozik"...
Sajnos van ilyen.ismerek olyan esetet,ahol a nő a nős szeretőjéhez leszökdösött a gyerekei mellől éjszakánként.
Símán otthagyta volna őket, meg a párját is, csak koppant ő is, mert a pasi a feleségét választotta.
pedig a nő már eljegyzést! tervezett, meg rögtön szülni akart neki gyereket, el is hintette,hogy terhes.
De miután koppant, neki szerencséje volt, mert a gyerekek miatt vele maradt a párja.azóta neki szült egy újabb gyereket.
Hát, látod kérdező, ez egyénfüggő,van aki megbocsátja, van aki nem....
De készülj fel rá,ha vissza is fogad nagy nehezen,soha nem fogja megbocsátani, és életed végéig felemlegeti majd nagy valószínűséggel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!