Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért változott meg a kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változott meg a kapcsolatunk a gyerek óta?

Figyelt kérdés
Mióta megszületett a gyerek, állandóan veszekszünk. Pár hónapja vettem észre hogy mindig később jön haza mint szokott. Fél óra, háromnegyed órákat késik. Én rákérdeztem, azt mondta beszélget a munka társaival. Oké, de minden nap?! Eljárkál meetingekre is, tejfakasztó bulikba stb. Én mióta megvan a gyerek, alig voltam valahol. Sőt, inkább egyáltalán nem. A másik a viselkedése. Tenyérbe mászó amit csinál, vágja a pofákat, ő a nagy főnök még itthon is. Ja a másik "kedvencem" pedig hogy megkér rá, hogy szerezzek neki "örömet" (ha értitek mire gondolok) Én megtenném neki, nem nagy valami, de ebben a helyzetben megalázónak tartom, hogy nem vagyunk jóba, le kussol, és én este meg engedelmeskedjek neki? Na nem!!!! Mindig próbálok szépen beszélni, de ha ő fél vállról vesz mindent, igenis kiakadok. Minden nap a cirkusz megy. A gyerek körül alig segít valamit, ha valamit csinál akkor azt emlegeti hetekig. Mondtam még régebben neki menjünk el tanács adásra, ő nem jön ugyan. Néha úgy érzem én csak azért kellek neki hogy itthon legyen neki egy cselédje, akit ha akar elővesz, de amúgy meg kuss van neki. Pedig tudja nagyol jól, én aztán nem hagyom magam lenyomni. Szerintetek hogy változhat ekkorát egy ember pár év alatt? Utalhatnak ezek a jelek arra hogy neki van valakije? (bocs, kicsit hosszú lett)
2014. nov. 12. 19:16
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:

Utolsó, semmi gond nincs :)

Erre gondoltam én is, hogy elköltözök gyerekkel, és aztán majd meglátjuk mi lesz.

2014. nov. 13. 20:42
 42/43 A kérdező kommentje:

Ja és valaki kérdezte hogy elégít ki?! Hát sehogy.....

Kb. 6-7 éve nem működik ott lent neki (a gyerek tőle van pedig, de hogy hogy jött össze ne kérdezzétek, csoda történt én úgy gondolom) Néha néha volt neki jobb állapota is. Azóta kéri tőlem ezt a sz..ás dolgot. Gondolom nincs kedve "kínlódni" velem.

Úgyhogy gondolom ennek a hiánya miatt is kicsit házsártosabb vagyok, de mindig próbálok a maxon teljesíteni. Sosem csaltam meg, még ez miatt sem, de már nem sokáig bírom.

2014. nov. 13. 20:47
 43/43 anonim ***** válasza:
100%
jaaa, szóval a pasi impotens és ezért frusztrált... hát, kezeltesse magát, nem veled van a baj.
2014. nov. 15. 23:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!