Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért változott meg a kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változott meg a kapcsolatunk a gyerek óta?

Figyelt kérdés
Mióta megszületett a gyerek, állandóan veszekszünk. Pár hónapja vettem észre hogy mindig később jön haza mint szokott. Fél óra, háromnegyed órákat késik. Én rákérdeztem, azt mondta beszélget a munka társaival. Oké, de minden nap?! Eljárkál meetingekre is, tejfakasztó bulikba stb. Én mióta megvan a gyerek, alig voltam valahol. Sőt, inkább egyáltalán nem. A másik a viselkedése. Tenyérbe mászó amit csinál, vágja a pofákat, ő a nagy főnök még itthon is. Ja a másik "kedvencem" pedig hogy megkér rá, hogy szerezzek neki "örömet" (ha értitek mire gondolok) Én megtenném neki, nem nagy valami, de ebben a helyzetben megalázónak tartom, hogy nem vagyunk jóba, le kussol, és én este meg engedelmeskedjek neki? Na nem!!!! Mindig próbálok szépen beszélni, de ha ő fél vállról vesz mindent, igenis kiakadok. Minden nap a cirkusz megy. A gyerek körül alig segít valamit, ha valamit csinál akkor azt emlegeti hetekig. Mondtam még régebben neki menjünk el tanács adásra, ő nem jön ugyan. Néha úgy érzem én csak azért kellek neki hogy itthon legyen neki egy cselédje, akit ha akar elővesz, de amúgy meg kuss van neki. Pedig tudja nagyol jól, én aztán nem hagyom magam lenyomni. Szerintetek hogy változhat ekkorát egy ember pár év alatt? Utalhatnak ezek a jelek arra hogy neki van valakije? (bocs, kicsit hosszú lett)
2014. nov. 12. 19:16
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
30-as Tudod én már hányszor kérdeztem a férjemtől egyáltalán miért vállaltunk gyereket? Miért alapítottunk családot ha ő nem hajlandó családfőként funkcionálni?! Szerintem ő azt hiszi letudta a maga részét hogy megcsinálta nekem a gyereket.
2014. nov. 13. 16:28
 32/43 A kérdező kommentje:
Egyébként egy gyönyörű szép kislányunk van, olyan szép hogy el sem hiszem néha hogy ő az én gyerekem. Ráadásul csupa mosolygás, állandóan nevet, igazán büszke lehetne rá. Sajnálom a kislányom, mi van ha egyedül maradunk? Mi van ha nem bírom tovább és lelépek? Attól félek ha otthagyom a férjem, a kislányom majd elfordul tőlem ha nagy lesz.
2014. nov. 13. 16:31
 33/43 A kérdező kommentje:
na szóval gyerekkel lépnék le természetesen. és attól félek ha nagy lesz és megtudja miért váltunk el, akkor majd ellenem fordul.
2014. nov. 13. 16:32
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

A stressz és a fáradtság nem kifogás arra hogy utasítgassa az asszonyt, hogy kuss és sz..pjál. És ő hogy elégíti ki a feleségét? Sehogy? Ja bocs....

Ismerek olyan férfit akinek stresszes, fárasztó fizikai munkája van, nem egy irodában mereszti a seggét. 12 óra folyamatos talpon lét, plusz stressz, hogy mikor csapják agyon meló közben, plusz utazás után hazamegy, és nem beül a gép elé egyedül, hogy hagyják békén, hanem beszélget, összebújik, szexel a feleségével. Mert ezt akarja.Ennyi.

Aki meg nem akarja, az kifogásokat keres, és utasítgat hogy kapják be neki hetente 3-4x és ez pont elég.

Ha egy férfi stresszes, fáradt, teljesen érthető, de akkor ne gépezzen, hanem nézzen tévét, és közben vegye a karjába a babát ha van, cseréljen pelenkát, ilyesmi. Ez azért nem b...sz oda senkit. Attól függetlenül hogy megértem, ha egy pasi egy kisbabával nem tud kifejezetten mit kezdeni még... de akkor is, ha nem alszik, ringassa, babusgassa, alakuljon ki valami kapcsolat.

Kérdező, szerintem az van, hogy beválasztottál olyan pasit akinek nem való család:(.

2014. nov. 13. 16:42
 35/43 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezt gondolom.
2014. nov. 13. 17:00
 36/43 anonim ***** válasza:
100%

Hosszútávon a gyerekkel is jót teszel, ha továbblépsz, mert nem vagy boldog. A gyereknek az az érdeke, hogy kiegyensúlyozott, boldog anyja, apja legyen, ha az otthoni légkörben csak "ölni" tudják egymást az senkinek nem válik a javára. Ebben az esetben persze lehet a férjed esetleges válást követően nem fogja érdekelni a saját gyereke, de ez már legyen az ő gondja.

Kérdező egy életünk van, azt igyekezz a lehető legboldogabban eltölteni!

2014. nov. 13. 17:11
 37/43 A kérdező kommentje:
Nah igen mikor szembe jut hogy így megy el az életem, sírógörcsöt kapok. Hogy éljek le így még ennyi évet vele? Mi lesz ha már a gyerek is kirepül itthonról, csak nézegetjük egymást?! Ráadásul én még szeretnék babát, de Tőle már nem.
2014. nov. 13. 17:42
 38/43 A kérdező kommentje:
eszembe*
2014. nov. 13. 17:55
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
A másik dolog amit 24-esnek, illetve 66%-osnak mondanék, az az, hogy nem lehet a dolgokat úgy kezelni, hogy a férfi dolgozik, bezzeg a nő otthon van, és akkor kuss a neve. Nem egyértelmű, hogy melyik a nehezebb. Főleg 66%-os (ha ő az, ismerem másik fórumról) hajlamos úgy kezelni a dolgokat, mintha a munkahelyi meló szükségszerűen rossz, kimerítő, fárasztó, otthon lenni a gyerekkel meg mindenképp pihentető, nem munka. Pedig ez nem így van. Vannak nagyon kemény munkahelyek, ahol sok a munka. Van pl. egy vállalkozó haverom, aki hajnali 4-kor kint van a nagybanin, majd megy a piacra, ott van este hatig minden nap, és meg sem áll. Nincs se szabadnap, se semmi. Na, őt nem irigylem. Ugyanakkor emlékszem néhány kollégámra az én munkahelyemen, ahol egyes kollégák úgy lógtak, ahogy tudtak, 1.5 órás ebédszünetek, napi 2 óra netezés, és nem lettek kirúgva, mert ahol nagy a csapat, ott bizony el lehet bújni. Én voltam recepciós, volt napi 2-3 óra őrültek háza, de utána jött 4 óra netezés, semmit tevés. Ehhez képest gyerekkel is lehet könnyű. Második gyermekem az első hónapokban éjféltől reggel 10-ig aludt, tiszta Hawaii volt. Elsőszülöttemmel viszont rengeteg gond volt, sok betegség, nem részletezem, volt olyan hónap, hogy 40 percenként kelt éjjel-nappal. És igen, akkor velem is volt olyan, hogy férjem idetelefonált, hogy később jön haza, és elsírtam magam, mert 36 órája talpon voltam, és azt éreztem, ha vki nem veszi ki a kezemből a gyereket, akkor elájulok. Van ilyen is. Továbbá habitus kérdése. Van, aki szereti a munkáját, és nem fárasztja őt. Azt hiszem, a férjem ilyen. Informatikus, és szinte szerelmes a gépébe. Van úgy, hogy bevállal olyan projecteket is, amikről tudja, hogy nem térülnek meg, de szereti a kihívást, szeret fejlődni szakmailag. Nem látom rajta, hogy szenvedne a munkától,pedig sokat dolgozik. Ugyanez a gyerek is. Van, aki jól bírja, hogy meg van az álma szakítva, van, akinek birkatürelme van, van, akit nem fáraszt a rohangálás meg a játszótér. Van, aki rossz alvó, nem bírja a kisbabával járó fizikai terhelést (és attól nem biztos, hogy rossz anya, csak fáradt) Én férjem pl. szerintem segíthetne kicsivel többet DE legalább az elmondható, hogy megbecsül. Nem mondja azt, hogy amit én csinálok az nem munka, mert pl. belepusztulna, ha játszótereznie kéne, ő ezt az ide rohanok, oda rohanok, itt fegyelmezek, ott fegyelmezek dolgot nem bírja. Ehhez képest egy számítógépes programot ármikor bárkinek megír. Szóval a dolgok nem feketék, fehérek. Lehet vki kimerült a munkahelytől, és kipihent gyerek mellett, és lehet vki kipihent a munkahelyétől, és hulla fáradt gyerek mellett. Attól, hogy a pasi munkahelyen dolgozik még nem a teremtés koronája. Mondom, nálunk este hatkor kezdődik a java, altatás, fürdetés, esti mese, szoptatás. Kiakadnék, ha én itt egyedül küzdenék a két gyerekkel, ő meg addig feküdne, nézne ki a fejéből. Ugyanez hétvége, ünnepnap, a férfi ne csináljon semmit, a nő meg folytassa azt, amit a hét másik öt napján?
2014. nov. 13. 20:16
 40/43 anonim ***** válasza:

27-es vagyok és bocsánatot kérek ha bunkó voltam, mert én ebből a mondatodból vontam le azt a következtetést, hogy tudnod kellett volna: "Gyereket összehoztuk, és azóta is alig voltunk együtt: De régen ezzel sem foglalkoztam, mert ugye a munka ment állandóan.

Én ezeket észre sem vettem egyáltalán, csak a munkára fogtam mindent, el vagyunk fáradva, alig láttuk egymást."

Igazából tovább olvasva sajnállak. És mit válaszol amikor megkérdezed tőle hogy miért vállaltatok gyereket?

Sajnos szerintem az egyetlen megoldás, ha a kommunikáció nem működik, hogy elköltözöl beadod a váló keresetet, a gyerekelhelyezést (csak hogy ne mondja hogy "elloptad") és ha szeret akkor talán megjön az esze, de ha nem akkor mindenkinek jobb lesz így. A kislányodnak is nagyobb szüksége van egy kiegyensúlyozott anyára mint egy zombira. Azért írd le majd, hogy hogyan döntöttél.

2014. nov. 13. 20:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!