Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változott meg a kapcsolatunk a gyerek óta?
A stressz és a fáradtság nem kifogás arra hogy utasítgassa az asszonyt, hogy kuss és sz..pjál. És ő hogy elégíti ki a feleségét? Sehogy? Ja bocs....
Ismerek olyan férfit akinek stresszes, fárasztó fizikai munkája van, nem egy irodában mereszti a seggét. 12 óra folyamatos talpon lét, plusz stressz, hogy mikor csapják agyon meló közben, plusz utazás után hazamegy, és nem beül a gép elé egyedül, hogy hagyják békén, hanem beszélget, összebújik, szexel a feleségével. Mert ezt akarja.Ennyi.
Aki meg nem akarja, az kifogásokat keres, és utasítgat hogy kapják be neki hetente 3-4x és ez pont elég.
Ha egy férfi stresszes, fáradt, teljesen érthető, de akkor ne gépezzen, hanem nézzen tévét, és közben vegye a karjába a babát ha van, cseréljen pelenkát, ilyesmi. Ez azért nem b...sz oda senkit. Attól függetlenül hogy megértem, ha egy pasi egy kisbabával nem tud kifejezetten mit kezdeni még... de akkor is, ha nem alszik, ringassa, babusgassa, alakuljon ki valami kapcsolat.
Kérdező, szerintem az van, hogy beválasztottál olyan pasit akinek nem való család:(.
Hosszútávon a gyerekkel is jót teszel, ha továbblépsz, mert nem vagy boldog. A gyereknek az az érdeke, hogy kiegyensúlyozott, boldog anyja, apja legyen, ha az otthoni légkörben csak "ölni" tudják egymást az senkinek nem válik a javára. Ebben az esetben persze lehet a férjed esetleges válást követően nem fogja érdekelni a saját gyereke, de ez már legyen az ő gondja.
Kérdező egy életünk van, azt igyekezz a lehető legboldogabban eltölteni!
27-es vagyok és bocsánatot kérek ha bunkó voltam, mert én ebből a mondatodból vontam le azt a következtetést, hogy tudnod kellett volna: "Gyereket összehoztuk, és azóta is alig voltunk együtt: De régen ezzel sem foglalkoztam, mert ugye a munka ment állandóan.
Én ezeket észre sem vettem egyáltalán, csak a munkára fogtam mindent, el vagyunk fáradva, alig láttuk egymást."
Igazából tovább olvasva sajnállak. És mit válaszol amikor megkérdezed tőle hogy miért vállaltatok gyereket?
Sajnos szerintem az egyetlen megoldás, ha a kommunikáció nem működik, hogy elköltözöl beadod a váló keresetet, a gyerekelhelyezést (csak hogy ne mondja hogy "elloptad") és ha szeret akkor talán megjön az esze, de ha nem akkor mindenkinek jobb lesz így. A kislányodnak is nagyobb szüksége van egy kiegyensúlyozott anyára mint egy zombira. Azért írd le majd, hogy hogyan döntöttél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!