Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem mentem hozzá egy muszlimho...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem mentem hozzá egy muszlimhoz, azt hiszem helyesen cselekedtem, de mégis rossz érzés. Velem van a gond, hogy a lenti dolgok nálam nem fértek bele?

Figyelt kérdés

Pár hónap "randizás" (ágyig nem jutottunk, nagyon vallásos) után konkrét tények elé állított, némelyekkel egyet is értettem, a többiről megpróbált meggyőzni, hogy az a helyes út.

amikkel nem teljesen értettem egyet:

nem eszek húst, csak néhanapján bacont, de erről le kellett volna mondanom (mert ők nem esznek disznót)

egy focicsapatnyi gyereket akar

bikini helyett teljes testet elfedő úszódressz, mert más nem láthatja a testem.

a barátaimmal csak napközben találkozhatok, éjszakára nem maradhatok ki (nem buliról volt szó, hanem pl. barátnőnél alvás, mert otthon a helyem)

és bár európában lakunk, de azt mondta hogy még nem tudja hol akar élni (szülei iránban, testvérei uae), szóval mintha ezt ő döntené el és nekem beleszólásom se lenne.

ezekkel a tudnivalókkal pár hónap után - együttélés nélkül - elvárta hogy döntsek a jövőmről, hozzámegyek, vagy szabadelvű európai akarok maradni aki nem akar megállapodni. Mivel már mondtam neki hogy szeretem, és ő is nekem, így azt hitte igent mondok, és amikor mondtam hogy nem vagyok benne biztos, akkor azt mondta hogy átvágtam és végig csak játszottam vele, meg a szüleivel (akiknek skypeon megmutatott, persze lefedve). és most elég rossz érzésem van, mert nagyon nagyon kedvelem, szóval nyugtassatok meg hogy reálisan látom a dolgokat, és egy ilyen házasság nem való nekem, aki európai szellemben nevelkedett. Persze semmi bajom a muzulmánokkal, tisztelem az iszlámot, csak nem gondolom úgy hogy egy ilyen radikális változást könnyűszerrel fogadnék.

2014. nov. 3. 02:30
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/102 anonim ***** válasza:
46%

Ejj... móre XD morecsaje XD He, az meg mi, hogy engem szid két nő, amikor meg visszaszólok, akkor felsőbbrendű, nőket verő blabla férfi/ később kisfiú :D vagyok? Egyébként az utóbbi napokban, a való életben ezeket tapasztaltam is. De képzeld el, hogy a nő/lány elhord bárminek, de a férfi/fiú pedig nem is szólhat vissza, mert már a fent említett stigma rákenődik. Hihetetlen számomra. Mellesleg nem azért, de facebook-on fenn akadtam ezen, azt hiszem mindent elárul.

[link]

Én már nem szeretnék nagyon veszekedni, végül rájöttem, hogy azért lettem hímsoviniszta a veszekedéskor, mert az iszlámban vannak bizonyos funkciók (amiket leírtam), amit a nő tölt be teljesen (főzés, mosás, gyereknevelés, sütés blabla) és vannak bizonyos funkciók, amelyeket a férfi (8+ óra munka). Ha a nő egy lusta, koszban élt disznó, akkor megalázó. Nincs olyan a muszlim családokban, hogy félig-félig, és ez a lényeg.

Részlet egy muszlim nő leírásáról (alatta van weboldal):

"A nőknek a család életében legalább annyira fontos szerepe van, mint a férfiaknak. Hiszen a családnak nem csak biztonságra és anyagi javakra van szüksége, hanem a békére, az otthon meghittségére is – aminek megteremtése a nők feladata. Egy nő nem akkor lesz a férfival egyenrangú tagja a társadalomnak, ha munkahelyéről napi nyolc óra munka után hazasietve otthon folytatja a fáradozást, és próbálja behozni a lemaradásait mind a háztartással mind pedig gyermekeivel, házastársával, szüleivel szemben. "

Nekem igazából milliónyi példám van válásokról és a nők helyzetéről meg mindenről. Kezdve a házasságokon, egészen a válásokig. Van egy másik rokonom (nem az akiről beszéltem), aki nemrég vált el európai családjától, volt egy lánya is. Mégsem rabolta el, zárta be szekrénybe, hanem anyagi javakkal támogatja továbbra is. Viszont akármennyire szomorú egyes embereknek, továbbra is lesz és marad a magyar-muszlim vagy éppenséggel magyar- nem muszlim arab házasságok, szóval sokan nem hisznek az ilyen általánosításokban. Apropó most volt nemrég egy ilyen.

A nők helyzetéről egyes országok döntenek. Viszont a rokonságomban (ami elég nagy) mindegyik maradéktalanul boldog házasságban él, nemrég egy Közel-Keleten élő nő írt nekem, hogy ez a média hibája, hogy nem hiszik el az emberek ezt.

Itt van egy másik muszlim nő, aki blogger, és ír a saját vallásáról és a nők helyzetéről:

[link]

Ő részletesen ír azokról is, amit egyes emberek félreértelmeznek, kezdve a nők másodrendűségétől.

Szóval a halálrakövezés és mindenféle szélsőséges esetek nem minden esetben igazak, és igen, lehet, hogy fáj, de azt kell mondjam, hogy nőnek lehet boldog élete is, ahogy az én rokonságomat és a családomat elnézem.

Van egy persze egy másik muszlim női réteg, akik Európában is teljesen lefedik, és sajnáltatják magukat, ahelyett hogy élveznék az életet. Arról inkább nem nyilatkozok.

Az hogy a nő nem vezet, nincs a Koránban leírva, ugyan vannak olyan országok, ahol valóban nem vezethetnek, de általánosságban nincs is szükségük rá. Ők otthon vannak, nem járnak be munkahelyekre, ezáltal nem sztresszel teli az életük. Ha a városban szeretnének kimenni, akkor használják a tömegközlekedést.

A strandolásról egyébként annyit, hogy gyakran a muszlim nők jobban elítélik ezeket a dolgokat, mint a muszlim férfiak. A muszlim nők testét csak és kizárólag a férje láthatja. Valamilyen szinten szerintem elvárt, hogy a muszlim nő az ismeretlen férfiak, ismeretlen emberek és a férje között KIVÉTEL-t tegyen. Persze európai emberek ezt valamilyen szinten nehezebben nyelik le, hiszen ezek a dolgok nyáron szinte mindennaposak.

Viszont ha valaki világéletébe vallást követett volna/ követ, azt tudja, hogyha egy ember nekimegy a "szabályoknak", akkor ott aztán minden második mondatban bele lehet kötni kezdve a többnejűségtől.

Részlet a válaszokból:

#28 "Tényleg fantasztikus lehet ott a nőknek, ha nem akar a "tökéletes" házasságban maradni akkor halálra kövezik."

Hát én vagy 10X voltam kint Szíriában, és egyszer sem hallottam ilyenekről. Lám-lám ráadásul, akkor mindennap minimum 500 nő halnak meg, óránként vagy 10. "Szép" is lenne ugye.

"Ja képzeld mi mosunk, főzünk, takarítunk, gyereket nevelünk KÖZÖSEN, és mellette dolgozunk."

Európában van az a tavaszi nagytakarítás? Mert errefelé nálunk mindig ez van. XD

Gyerek nevelését nem kommentálom inkább. Van a magyar lány, akit 20 éves koráig minimum 10 fiú összefogdos, és van az a fiú, aki szőrteleníti a lábát, és nem növeszt szakállat, mikor ez a férfiasság "jelképe". ÉS ez tudod miért van? Mert nincsenek normálisan nevelve. Ismered Mr Bustat? Az most ilyen problémákról énekel.

"""csak legyen pacifista"

Igen, amíg férfiakról van szó, de a nőket simán másodrangúnak sorolod.""

Beepp..Ezt már kiveséztem, köszönöm szépen.

"""elj boldogan a hirekbol"

Nem a hírek alapján írt itt senki, hanem a te válaszaid alapján.""

Ez mondjuk nem lett volna rossz, csak az a baj, hogyha ez bekövetkezett volna, akkor nem kezdődött volna el a vita. Szóval maradtak a hírek.

#35 ""A nok lenezese az egy monda"

Ugyan, ugyan. Menj el egy arab országba, és nézz körül. "

Köszönöm, 10X voltam kint Szíriában tudom mi folyik ott. Te voltál valamelyik arab országba? Gondolom nem, meg egyikőtök se. Hihetetlen, hogy egyes emberek gyakran saját magukat teszik nevetségessé.

"Amugy meg olvastam ezt is. Na ez a félre magyarázás."

Válasz:#25: "Nézd én nem fogok egy 7 milliós népet manipulálni, meg az iszlámról mondani dolgokat, hadd éljenek így, ilyen "magasfokú" műveltséggel."

Ha valaki jót ír, mint muszlim nő, arra rögtön mondják, hogy ez baromság, meg félrevezetés. Innen kezdődik a baj ugye. Honnan tudod, hogy félrevezetés? Jártál valamelyik országba például?

Néhány hónappal ezelőtt egy szamurájkardos férfi jött be az iskolánkba. Az mondta, hogy Tunéziában volt, és az emberek nagyon rendesek. Azt mondta még, hogy az "összes bunkó magyart (szó szerint így mondta) oda kell vinni minimum egy hétre. Mert mindig az megy a hírekbe, hogy ez elrabolta, felrobbantotta, lefejezte stb..."

Félrevezetést se értem, mikor teljesen, full muszlim oldalak írnak milliónyi karakterszámú fogalmazásokat ilyenekről.

#90 "Tehat ez a "ciganyok ellen senki sem all ki" dolog egyaltalan nem igaz."

Külföldiek többsége mégis látja és tudja ezt. Valamiért mégis ezt látta ember mindennap az általános iskolában, az utcán, mindenhol. ÉS hogy a TEK rendőrei kapnak el pár embert.... Na megmutatom neked Pesttől mindössze 80 km-re lévő kis városunk helyzetét:

https://www.youtube.com/watch?v=99WgR24jWcw

https://www.youtube.com/watch?v=By8OY6WTVE8 (EZT 1:07-TŐL NÉZZÉTEK MEGHÍVÓT KÜLDÖTT "VALAKIKNEK")

#54 ""Hosszú haj rövid ész"Kire gondoltál? A hosszú hajú férfiakra? Gondolom nem. Esküszöm ha eddig nem lettek volna előítéleteim akkor most már lennének."

Szóval előítéletes vagy és szerinted félrevezetés? Mit tanultál te? Így alapozol iszlámra és a nők helyzetére?

Én meg arra esküszök, hogyha én tudtam volna , hogy a magyar nők körében megalázó (és kifejezetten nagy luxus) főzni, mosni, takarítani, akkor IDE SE ÍRTAM VOLNA.

A meglévő szint feltuningolásához ajánlom a dzsihádfigyelő.com oldalt judeista Zsélyi Benjámin közreműködésével. A Lányom nélkül soha című filmet/könyvet, és a Soraya M. halálrakövezését (mielőtt valaki itt osztaná az észt, elmondanám, hogy a férje tálib volt). És a Muszlimok ártatlanságát című filmet, amikért néhány évvel ezelőtt halálra ítélték a készítőket.

2014. dec. 5. 23:34
 102/102 anonim ***** válasza:
A lehető legjobban tetted,hogy nem mentél hozzá.Ez a pasi egy pszichopata.
2015. febr. 17. 20:10
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!