Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mégis mit éreztek amikor ilyet írtok nekünk fiúknak csak így spontán?
Figyelt kérdés
Idézem „Sr de engem felejts el”2014. okt. 19. 23:10
1/7 anonim válasza:
nem akar semmit tőled gondolom , sokmindentől füg ennyiből nem lehet megállapítani
2/7 anonim válasza:
Ez a mai világ, fogadd el...ők megbánthatnak bárkit, de őket senki. Nincs semmi érzésük..tisztelet a kivételnek. Csak sírni tudnak, meg panaszkodni, hogy nem kellenek senkinek..
3/7 anonim válasza:
Azt, hogy pisilnünk kell.
De most komolyan...szerinted, mit?
4/7 anonim válasza:
Valami előzménye kellett, hogy legyen.
Sanszos, hogy valami olyat mondtál, ami nem tetszett neki, esetleg megsértetted úgy, hogy neked fel sem tűnt és erre ez volt a reakciója.
5/7 A kérdező kommentje:
Rendben akkor írok még pár dolgot
Hát fél éve vagyunk együtt egyébként már 3 éve ismerem
Nagyon jól szórakoztunk nagyon sokat találkoztunk
Baromi jó találkákat talált ki
Aztán egy nap írtam neki, hogy hazakísérem a suliból de nem látta és két nap múltán írta ezt
2014. okt. 19. 23:37
6/7 anonim válasza:
Vmivel biztos megbàntottad-haragtartó vagy?ha nem kérdezd meg miért ìrta.ez a monogrammod mi?
7/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok haragtartó és nem hajlandó válaszolni.
2014. okt. 20. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!