Vannak itt olyan hölgyek, akiknek az orvosa azt mondta nem lehet gyereke, mégis spontán teherbe estek?
8 hónap próbálkozás után (2012 augban kezdtük) elmentünk orvoshoz, nekem kezdetleges PCO-t állapítottak meg páromnál alacsony spermaszám. Azt mondták kettőnknek segítség nélkül lényegében lehetetlen. Úgy döntöttünk akkor élünk még egy kicsit a félretett pénzből lakás felújításba kezdtünk, autót vettünk, megcsináltuk az esküvőt , lagzi ami idén augban volt. Nászút...és szeptemberben már nem jött meg :)
Meglepi lett rendesen
köszi az eddigi válaszokat. Jöhetnek még.
Nekem 2 hónappal az esküvőnk után mondta az orvosom hogy nem lehet gyerekem. Amúgy hormonzavarom van. Gyógyszerekkel normális minden értékem, a gyerek mégse jön másfél éve!:( Kezdek beletörődni. Örökbe fogadni nem szeretnék.
Nem azt mondom hogy most rögtön, de 30 körül már jó lett volna , legalább egy baba.:( amúgy most 27 éves vagyok. 35 felett meg már nem is nagyon mernék szülni....
Az orvosom nőgyógyász és endokrinológus. Kettő az egyben.
Persze kezelnek gyógyszerekkel meg minden. Az értékeim így normálisak, és mégse sikerül a dolog...
A férjemet még nem vizsgálták. Háziorvosától akart kérni beutalót ilyen vizsgálathoz, de az nem adott neki, mert hogy szerinte 1,5 év próbálkozás nem jelent semmit, és ki fogják röhögni ha ezzel megy oda...:P nem értem...
Akkor mégis mennyit kéne várni hogy őt is megvizsgálják?
Kedves kérdező! Szerintem ne aggódj. A volt barátnőm 10 évig volt meddő egy immunbetegség után, két komolyabb kapcsolatában végig védekezés nélkül volt együtt a párjával, és sosem esett teherbe. Majd - láss csodát! - velem elsőre összejött. Minő véletlen. Ráadásul a menstruáció vége utáni első napon, amikor egy egészséges nőnél is minimális az esélye a teherbe esésnek. Persze egyikünk sem akarta a babát, nagyon friss kapcsolat volt a mienk, de ő megtartotta. Hát így lettem én apuka akaratom ellenére, és számítok most elvált, egygyermekes férfinak, holott egy másodpercig nem éltem együtt ezzel a nővel.
Szóval ne add fel a reményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!