Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeret mégis élvezi ha meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret mégis élvezi ha meg bánt és örül hogy túlságosan is oda vagyok érte, fontos nekem és "futkosok" utána. Ez mire jó?

Figyelt kérdés

Ja és az egyik fórumon fel tettek egy kérdést hogy: "Miért bánt az aki állítólag szeret?!" és valaki ezt írta: "Szeret, de nem tudja kimutatni/kezelni a veled kapcsolatos helyzetet." Ezt hogy lehet értelmezni?? Esetleg olyannak a válaszát is szívesen olvasnám aki így van hogy szeret valakit de mégis néha el löki magától, folyton azt akarja hogy a másik oda legyen, rajongjon érte. Ez miért van?

Nagyon érdekelnének a vélemények.

2014. szept. 1. 11:58
 1/7 anonim ***** válasza:
hát sokan azért is csinálják hogy ne unja meg őket a párjuk és az a kis szeretet és törődés amit adnak mint aféle jutalaomfalat legyen, ezzel tudják kézben tartani a másikat.
2014. szept. 1. 12:00
 2/7 anonim ***** válasza:
1+ Meg az ilyneknek gyenge az egyéniségük ahhoz,hogy önmagukért megtudják a társukat tartani, ezért ez a müsor. De ezt csak addig tudják csinálni, mig az ember bármennyire is szereti a másikat, fogja, és szépen elköszön tőlük. Keressenek maguknak más majmócit, akivel elő tudják ezt adni.
2014. szept. 1. 12:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja és az le maradt hogy nem vagyunk együtt csak így el vagyunk de nem járunk
2014. szept. 1. 12:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ!!! lehet tényleg erről lehet szó én is ilyesmit érzek/éreztem
2014. szept. 1. 12:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Szabad tudni, hány évesek vagytok?
2014. szept. 1. 15:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Van egy kis jól titkolt skizo beütése...
2014. szept. 2. 16:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs, akkor nem szeret!
2014. okt. 4. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!