Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok azokról akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok azokról akik fiatalon, rövid idő után házasodnak? Mi számít rövid időnek, ha a házasság előtti kapcsolat hosszát nézzük?

Figyelt kérdés

Barátok között van 2 pár is akik mostanában, 3 hónap különbséggel házasodtak.

Az elsőnél a nő 20, a férfi 21 éves. 2 évig voltak együtt az esküvő előtt, 1 éve élnek együtt. (a nő saját lakásában laknak)

A másiknál a nő 22, a férfi 21 éves, 8 hónapja vannak együtt, fél éve együtt élnek, dolgoznak. (albérletben laknak)

Ti mennyi idő után, hány évesen házasodtatok?

2014. okt. 30. 15:20
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Ezt a válaszodat köszönöm.

Én egy szóval nem írtam, hogy szemét a pasi:), csak azt hogy éretlen a házasodáshoz. Vagy legalábbis nem illenek össze, a kérdezővel valószínűleg, mert ugyanabban a kapcsolatban élnek x ideje, de a nő érzi hogy lehetne szintet lépni= eljegyzés, amit a pasi nem érez.

Ez nem a mindenáron férjhez menési mánia, csak nincs vesztegetni való ideje az embernek ha szeretne házasságban élni - a megfelelő emberrel. Ha csak a házasság érdekelt volna és nem az ember, akkor az első pasihoz hozzámentem volna aki megkért, de én magam sem tettem így.

A pasi max akkor szemét, ha tudja nagyon jól, hogy nem akarja elvenni a lányt, de azért húzza az idejét.

2014. okt. 30. 18:21
 22/31 anonim ***** válasza:

Mi tavaly decemberben házasodtunk. Én 25 voltam, a férjem 24, 4 éve voltunk együtt, ebből 3 év volt együttélés. Mi nem éreztük korainak, a családjaink sem, de néhányan a környezetünkben nagyon meglepődtek, hogy ilyen fiatalon, mert manapság 30 alatt nem nagyon jellemző szerintük, meg kérdezgették, hogy terhes vagyok-e (nem voltam). Mondjuk errefelé tényleg korainak számít, nem szoktak huszonévesen házasodni, max. elvétve akad 1-2 kivétel, és ők is inkább a húszas éveik végén, nem a közepén/elején.

A 8 hónap után házasság nekem is necces, de ők tudják. Lehet, hogy szerencséjük lesz, mert nagyon passzolnak és egy tök jó házasság lesz belőle, bár az esetek nagy részében nem ez történik.

Az első eset kicsit más, 2 év nem kevés 1 év együttéléssel. Magamból kiindulva, én nagyon gyerek voltam még 20-21 évesen, de ettől még simán lehet, hogy ők nem azok.

N26

2014. okt. 30. 18:37
 23/31 anonim ***** válasza:
80%
4 hó után kérte meg a párom a kezem, rá 4 hónapta össze is házasodtunk, egy héttel s 19. születésnapom után. Tavasszal voltunk 19 éves házasok. Végigcsináltunk együtt súlyos balesetet, betegséget, anyósommal élünk, mert ápolásra szorul... szóvsl mi rengeteg sztereotípiára ellenpélda vagyunk.
2014. okt. 30. 19:16
 24/31 anonim ***** válasza:
21 évesek vagyunk, majdnem 4 éve együtt. szeretnénk már összeházasodni, de amíg nincsen fix jövedelmünk, esély sincs arra az esküvőre, amit megálmodtunk. dolgozunk suli mellett, de épp csak megélünk belőle. szerintem személy- és kapcsolatfüggő. ahogy írta előttem valaki, nincs tuti recept. mondom, mi is összeházasodnánk, ugyanannyi esélye van annak, hogy 30 évesen rájön valamelyikőnkre a dili, mint ha 24-25 évesen házasodnánk. én jó példát láttam a családomban, szüleim a mai napig szeretik egymást, pároméknál ugyanez. a többi meg az idő függvénye, és a kitartásé.
2014. okt. 30. 19:34
 25/31 anonim ***** válasza:

Eloszor 1 ev utan hazasodtam. Aztan 2 ev utan elvaltam. En 22 voltam, a volt ferjem 24.

Most 1,5 ev utan hazasodtam, szerintem ez tartosabb lesz. 26 eves vagyok, a ferjem 24.

De nem gondolom, hogy ido fuggvenye a kapcsolat sikere, tartossaga.

2014. okt. 31. 17:52
 26/31 HalandoVegtelen válasza:
Ha megnezed az erre vonatkozo statisztikakat, vallami tragedia hogy a fiatalon kotott hazasagoknak hany %-a fejezodik be rovid idon bevul valasal. Es ha csak az ismeroseim kozott is korulnezek, hat eleg szomoru a helyzett. De persze vannak kivetelek, mint ahogyan feher hollo is.
2014. nov. 19. 15:39
 27/31 anonim ***** válasza:

Azt kell hogy mondjam, semmi sem garancia semmire.

Sokan házasodnak 35-40 évesen, esetleg 10 év együttélés után, aztán 1 év múlva válnak.

Sokan házasodnak 20-25 évesen 2 év együttlét után és együtt is maradnak.

Persze mindkettő létezik fordított esetben is. Sem a kor, sem az együtt töltött idő hossza nem garancia SEMMIRE.

Én 21 évesen, 7 év után mentem hozzá a férjemhez. Bizony, ilyen is van... Még ha ritka is. És sokkal boldogabbak vagyunk mint mondjuk a nagynéném, aki kb. 27 lehetett amikor házasodott, de már rühellik egymást a férjével. Anyám mondjuk szintén 20-21 évesen ment hozzá apámhoz, 1 év együttlét után, aztán rá hét évre elváltak, de aggigra már évek óta nagyon rossz volt a kapcsolatuk. mindenre van sok példa.

Ezért is mondom, hogy nem lehet adni sem a korra, sem az együtt töltött idő hosszára.

2014. nov. 26. 16:04
 28/31 anonim ***** válasza:
50%
Nem tamogatom a gyerekhazassagot, nem tudom miert akarnak a serdulok papas-mamast jatszani....
2014. nov. 27. 19:23
 29/31 anonim ***** válasza:
11hónaposok voltunk mikor feleségül vett,5 éve vagyunk már házasok,sose bántam meg. Én 22 voltam ő 31 éves.
2015. febr. 22. 22:22
 30/31 anonim ***** válasza:
0%
Egy 20-22 éves már nem gyerek... Esetleg az olyan családokban, ahol anyuci - apuci még mindig a segge alá tesz mindent és egy rántottát sem lenne képes megcsinálni. Az hogy manapság nagy divat lett minél tovább iskolába járni és eltartottnak lenni, nem jelenti azt hogy minden 20 éves úgy él, gyerekként. Sokan dolgoznak és amellett tanulnak, felelősséget vállalva magukért. Ettől lesz felnőtt a felnőtt.
2015. febr. 22. 23:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!