Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról akik fiatalon, rövid idő után házasodnak? Mi számít rövid időnek, ha a házasság előtti kapcsolat hosszát nézzük?
Barátok között van 2 pár is akik mostanában, 3 hónap különbséggel házasodtak.
Az elsőnél a nő 20, a férfi 21 éves. 2 évig voltak együtt az esküvő előtt, 1 éve élnek együtt. (a nő saját lakásában laknak)
A másiknál a nő 22, a férfi 21 éves, 8 hónapja vannak együtt, fél éve együtt élnek, dolgoznak. (albérletben laknak)
Ti mennyi idő után, hány évesen házasodtatok?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eljegyzes..
Nem ez ihlette a kérdést?Szerintem nincs igaza itt a csajnak.
15
Szerintem ez is mindenkinél más. Mármint hogy a gondok mikor jönnek elő.
Nálunk pl az első évben csőstül jöttek: munkanélküliség, egyik, majd másik oldalon, anyagi gondok, aztán gyerekvállalással kapcsolatos problémák....ezeket dráma nélkül átvészeltük együtt, egymás támogatásával. Most meg semmi gond nincs 2 éve. (mi csak 3 éve vagyunk házasok)
Persze munkahelyi bajok biztos lesznek még, de más kilátásban sincs. Ne is legyen:)
Szóval a gondok sem mindenkinél ugyanakkor jönnek.
Na akkor: Soha nem írtam olyat, hogy húúú de tapasztalt vagyok. Van 3 évnyi tapasztalatom házas emberként. Semmi több. Az viszont tény, tetszik, nem tetszik, hogy átéltünk nagyon nehéz dolgokat együtt.
Van neked valami halvány fogalmad arról, milyen borzasztó dolog megtudni, hogy nem lehet gyereketek? Mert ha ezt nem élted át akkor csak ne oltogass, mert nem tudsz semmit. Ennyi.
Ez nagyon szomorú, de hidd el, nem csak neked vannak nehézségeid az életedben, hanem mindenkinek.
Engem az idegesített, hogy kórusban adtátok a kérdező alá a lovat, hogy mennyire szemét a pasija, hogy nem jegyezte el 23 évesen.Holott ez nem igaz!De mindegy, hagyjuk is, vannak olyanok, akiknek az élete célja, hogy feleségek legyenek, másnak meg más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!