Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek ebben a helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben ha szinte már könyörgöm neki és így se hajlandó?

Figyelt kérdés
Férjem imádja a hagymát, fokhagymát. Brutális adagokat képes mézmin belőlük kaja mellé, legyen az reggeli, ebéd vagy vacsora. A hagymát szó szerint harapja /egészben/. Hiába kérem azt mondja hogy "egészséges,,. És akkor jön hogy csomagolják meg., este bújjak hozzá, de az a szag teljesen kikészít!

2014. okt. 30. 13:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
74%

ÓÓ:D en no lettemre imadom a hagymat,, voros,fokhagya,lilahagyma,medvehagyma,ujhagyma.. :D IMADOM :D en siman beverem nyersen oket mert imadom tenyleg:D szinte mindenbe rakok hagymat,ha fozok,vagy csak eszek :) egeszseges tisztitja a vert,felpezsditi a verkeringest,mereg "uzo"..,es vampirokat is tavol tartja ( haha nem hagyhattam ki bocsi:) )

Amugy a megoldas: ha hagymat eszik utanna egyen petrezselymet... foleg a nyers fokhagyma utan,fel csokorral ragcsalja el,fogmosas en nem lesz belszagu a szaja,sot semmilyen szagu.. az en tesom is utalja sot gyuloli :D de hat na.. :D

2014. okt. 30. 14:52
 22/25 anonim ***** válasza:
58%

Bocsi, de én olyat röhögtem hallod. Elképzeltem a férjed ahogy nagy élvezettel zabálja a hagymát, Te pedig tátott szájjal nézed.... Hát komolyan megpusztulok.... Szerintem a férjed így akar "nem szexelni" veled..... Bocsi, tudom nem szép dolog más baján röhögni, de fordított esetben én nem sértődnék meg.

Dugd el az összes hagymát, és vesd rá magad, majd meglátod nem a hagymát fogja rágcsálni :P

2014. okt. 30. 16:29
 23/25 anonim ***** válasza:
51%
A hagymától a szellentési is büdi?
2014. okt. 30. 20:06
 24/25 A kérdező kommentje:
Már minden rendben. Megbeszéltük és nem eszik már vagy csak nagyon ritkán hagymát,fokhagymát. Köszi mindenkinek!
2014. nov. 3. 14:26
 25/25 anonim ***** válasza:
Igyon rá tejet!
2014. nov. 3. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!