Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben ha szinte már könyörgöm neki és így se hajlandó?
ÓÓ:D en no lettemre imadom a hagymat,, voros,fokhagya,lilahagyma,medvehagyma,ujhagyma.. :D IMADOM :D en siman beverem nyersen oket mert imadom tenyleg:D szinte mindenbe rakok hagymat,ha fozok,vagy csak eszek :) egeszseges tisztitja a vert,felpezsditi a verkeringest,mereg "uzo"..,es vampirokat is tavol tartja ( haha nem hagyhattam ki bocsi:) )
Amugy a megoldas: ha hagymat eszik utanna egyen petrezselymet... foleg a nyers fokhagyma utan,fel csokorral ragcsalja el,fogmosas en nem lesz belszagu a szaja,sot semmilyen szagu.. az en tesom is utalja sot gyuloli :D de hat na.. :D
Bocsi, de én olyat röhögtem hallod. Elképzeltem a férjed ahogy nagy élvezettel zabálja a hagymát, Te pedig tátott szájjal nézed.... Hát komolyan megpusztulok.... Szerintem a férjed így akar "nem szexelni" veled..... Bocsi, tudom nem szép dolog más baján röhögni, de fordított esetben én nem sértődnék meg.
Dugd el az összes hagymát, és vesd rá magad, majd meglátod nem a hagymát fogja rágcsálni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!