Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben ha szinte már könyörgöm neki és így se hajlandó?
Ja hogy nem, közben leírtad.
Jó, hát akkor nincs más megoldás, mint az, hogy nem csókolgatod és nem ölelgeted, amikor túl aromás... Majd magától leszokik, vagy legalábbis ritkítja a hagymázási szeánszait. Ha meg nem, akkor majd keres magának más nőt, akinek jó büdösen is. Már ha talál... :)
Az én férjem is imádja a hagymát. Ezen nem segít a fogmosás, ha délben hagymát eszik, akkor is bűzlik tőle este. Én megkértem, hogy akkor egye, amikor dolgozik (24 órázik, így olyankor nem alszik itthon). De máskor is eszi, szerencsére azért nem minden nap.
Nálunk nem megoldás, hogy én is egyem, mert emberekkel dolgozom, nem bűzölöghetek.
Amúgy fura, hogy ennyi hagymát eszik. Esetleg próbáld meg pár napig töményen hagymával etetni, hátha besokall.
Tudom, hogy finnyás vagyok, de én nem bírnám. Volt egy kollégám, aki évekig megevett eset pár gerezd fokhagymát, utána reggel bejött a közös megbeszélésre. Hiába mosott fogat, már a bőréből is az állott fokhagymaszag érződött. Mindenki majd megfulladt tőle.
Fogja vissza magát a férjed. Egyen, de sokkal ritkábban.
a petrezselyem elveszi a hagyma utána szájszagot, próbáltasd ki vele
vagy esetleg egy alapos orvosi vizsgálat, hogy nincs-e valamilyen hiánybetegsége
Én sem tudnék egy állandóan hagymát zabáló férj mellé odabújni. Akárki akármi mond is, nagyon büdös és kiábrándító.
Ha szexet akar, ne falja két pofára a hagymát, egyen hetente egyszer.
Nekem is az jutott eszembe, hogy mi van, ha hiánybetegség miatt eszi, vagy ezzel a szaggal akar más szagot eltitkolni - cukorbetegség vagy akár tényleg dohányzás miatt. Én szeretem a hagymát, de ritkán eszem, pont azért, mert tekintettel vagyok a férjemre.
Esetleg kérdezd meg, ha legközelebb úgy harapja, kér-e mellé egy kis romlott tejet is a tökéletes illatelegy érdekében. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!