Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a nőnek, hogy hagyja békén a férjemet?
Először azt hittem, az én munkahelyemről van szó,ott is van ilyen...
De ott a feleség beszélt az idősebb kolléganővel.Csitult a helyzet.Gondolom,nem akarnak egyiken se botrányt, se kellemetlenséget.
Egyébként tiszta sor.Kérdezd meg a férjedet, és annak fényében meglátod a többit.
A kolléganővel egyenlőre én nem beszélnék, jól írják, hogy ezt a férjednek kell lerendezni.Ha pedig nem akarja lerázni, akkor beszélj a nővel.
Nagylelkűen engedd át a férjedet,sorold el a hibáit esetleg,meg hogy minden héten ott lehet náluk a gyerek, ennyi,meg ennyi gyerektartásra fogsz majd igényt tartani...és érdeklődd meg, mikor pakolhatod a férjed cuccait?
Nyugi, nem hiszem, hogy pont a férjed kell neki, ezek után szerintem kerülni fogják egymást.Vagy elmegy szégyenében a m.helyről.De ha komolyabb a helyzet a férjednek kéne onnan eljönni.mert lehet, hogy nem hagynák békén a többiek, és a főnöke.
Sok sikert, akárhogy döntesz.ha beszélsz a nővel, majd írd meg mi volt!
Szerintem meg nem csak a férj hibája és igenis meg kell rázni az ilyen nőt. Minden házasságban vannak gyengébb időszakok, hazudik aki ezt tagadja, és igenis az ilyen nők rávetik magukat a pasira mint keselyű a dögre. (Fordítva is szokott persze ilyen lenni) Sőt, a behálózást nagyon nagyon ügyesen is lehet csinálni, a pasas észre sem veszi és már el van bolondítva. Csak ugye vannak a háziasszony-feleség típuskák akiknek volt az életükben max két pasi, és fogalmuk sincs róla hogy megy ez. Nyilván hibás a férj is, de bizony azt a nőt el kell kapni és nem megkérni, hanem úgy megrendezni kell de úgy, hogy többet ne legyen kedve csábítgatni.
Egy ismerősöm történetében pl a feleség olyan botrányt csinált a férj cégében, hogy a csábító csajt el is küldték azonnal. Mert azért amikor választani kellett a család vagy a szerető között, a férj mégis a feleséget meg a gyerekeket választotta volna, csakhogy a feleség megmondta, hogy vagy repül a nő vagy nincs tovább a házasság. Lehet, hogy azt gondoljátok, hogy jaj de ciki már, hogy miért a feleség intézkedett, de pár hónap alatt rendeződött a házasság, azóta is szépen élnek.Kár lett volna a feleség büszkesége miatt véget vetni egy családnak.
Ne alázd már meg magad azzal hogy odamész a nőnek hisztizni. Csak azt lehet elcsábítani, aki hagyja, szóval itt a férj a hibás ha történik köztük valami, és nem a nő. (már ha a nő egyébként egyedülálló)
Ha odamész vinnyogni, csak magadat égeted le. A férjeddel tisztázd a helyzetet, mert ő tartozik neked elszámolással.
De nem érted, hogy ha a férjed annyira gyengeelméjű, hogy egy szép mosolytól már vetkőzik is, akkor dugd be valami intézetbe.
Ha sorban jönnek a nők, akik próbálják elcsábítani, akkor sorban beszélsz egy tucat nővel ahelyett, hogy a férjeddel beszélnél?
17.00
Engem nem érdekel te mit hiszel meg mit nem, én nagyon közelről ismerem ezt a családot, és pontosan tudom mi történt. Képzeld, nem csinálja tovább a feleség mögött. Nem arról van szó, ahogy itt a sok károgó képzeli, hogy egész életében a férj mögött kell állni és őrködni. Van egy gyengébb időszaka az embernek, akkor elcsábítható, máskor meg nem nem. Mit nem lehet ezen érteni? és nem, nem jönnek állandóan a csábító nők, azért annyira nincsenek sokan, másrészt valószínűleg normál állapotában a férj nem is hagyja magát. Egy jó házasságban normális férjjel is előfordul, hogy belefut egy ilyenbe, és idővel még hálás is lesz a feleségnek, hogy akkor kirángatta egy rossz döntésből.
Nyugodtan tegye helyre a kérdező a nőt, aki akar meg had röhögjön. Legközelebb meg a kérdező fog rajtuk nevetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!