Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira szeretnék egy férfit magam mellé miért nem teljesülhet az álmom?
nemrég ért véget a kapcsolatom azt hittem ez a férfi lesz a férjem, gyermekeim apja és most nagyon csalódott vagyok :( ő volt az első olyan férfi akivel eltudtam képzelni a jövőt :( én miért nem lehetek boldog egy férfi oldalán? Fáj mikor látom, hogy a barátnőimet mennyire szereti a párjuk boldogok együtt engem még egy férfi sem szeretett igazán és szerintem már nem is fog :(
21L
azért nem teljesül, mert
1. nemrég lett vége a kapcsolatodnak - ezt érezik mások is
2. férfit szeretnél a jövőd elképzeléséhez - ezt nem kommentálom
3. barátnőid boldogok - erre sem szeretnék írni semmit.
Ha visszaolvasod magadat és elemzed, amit írtál, vagy rájössz, mit kell csinálni, vagy még pár évig egyedül maradsz.
Pont ennyi idős voltam amikor sokadjára elárultak, magyar pasi. Akkor már külföldön éltem. Nem sokra rá jött a párom, aki teljesen más volt, mint az eddigiek, sokat bizonyított az oldalamon, most úgy tűnik,ő lesz az, akivel megöregedhetek, szuper férj és ember:)
Előtte engem is megcsaltak, becsaptak...mindig volt valami ribi aki áskálódott, vagy egyszerüen azokra figyeltek fel (ne tudd meg milyenek....).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!