Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ehhez is jópofát kellene vágnom?
Nem, nem mentél volna neki. Akkor csak normál hangon, de határozottan elmondtad volna, hogy ezt ne tegye máskor.
Egy felnőtt ember, normál esetben, nem tépi meg a párját holmi kellemetlenségért, még ha az nála, a szörnyű kategóriába esik sem. Te még nem vagy túl a dolgon, vagy más gondod is van.
lepontoztatok mert irtam hatassal van a terhssegre szulesre gyereknevelesre?
egeszen veletlenul ebbol irtam a diplomamunkam
a vilganok a nok 30% valamikor eroszakos szexualis elemnyben volt resze ez lehet kenyszer szexualis jatekok tapogatas stb stb
a ferfiak 18% is atlete ezt valamikor
A szexualis eroszak igen is hatassal van az elet nagyon sok teruletere oncsonkitas felelmek tulsuly rossz kapcsoltaok gyerekvallallas mind mind nehzekes lehet.
"Végül megharaptam...ütöttem-vágtam ahol értem"
Na most a párod vagy erre bukik, akkor menekülj, vagy neki se tetszett ez a rész, akkor meg 1-1, és döntetlenre álltok.
NEM MONDTAM HOGY NEM DOLGOZTAD FEL
azt irtam az elet sok teruletere hatassal lehet
pl fogorvostol es szuriktol valo felelem es lehet kovetkezmenye a terhessegre szules szoptatas gyerekvallalasra ill lehet tulsulyos tole extrem eletet elhetsz stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!