Mindenhez vágjak jópofát?
Na azt már nem... egy hete furán viselkedik a párom. Nagyon sok a munkája, ezt megértem, és tényleg nem botrányozok miatta, mert a meló, az meló. Egész hétvégén nem volt itthon, mert neki ki kell eresztenie a fáradt gőzt, meg haza ment a szüleihez nélkülem, mert otthon gondok vannak... ezt is megértem, olykor én is elmegyek nélküle a szüleimhez. Nos, péntek szombat buli, meg póker, vasárnap hazajön, olyan volt, mint a mosott sz.r!
Hétfő kedd szerda csüt, haverok meccsnézés... úgy, hogy láttam majd leragad a szeme, itthon dolgozik, és annyira feszíti minden!
Mit csináljak??? Velem meg inkább semmilyen, mikor látja, hogy ki akarok borulni, akkor kedveskedik...
Muszáj lesz elmondanom neki, mert belezakkanok, de így hogyan... nem akarom még a feszített melón kívül ezzel zaklatni (még 1-2 hét ez az egész projekt mire lezongorázódik)Kivárjam, vagy beszéljek vele??? Nagyon bánt, hogy nincs itthon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!