16 éves vagyok, mindig piszkáltak. és már mindenhez
negatívan állok . Nem vagyok boldog, emberek közelébbe
nem szivesen tartozkodok mert mindig valaki megsért. Hogyan
tudnék változtattni?
Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 19:40
1/9 anonim válasza:
Szia, probald az onbizalmadat novelni. A neten talalsz olyan oldalakat, amik ebben segitenek.
Amugy iratkozz be sportolni, tanulj sokat, es tunjel ki a tobbiek kozul az okossagoddal, a jo sport eredmenyeiddel. Szoval valami joval.
Becsuld magadat, nem vagy kevesebb senkinel ezen a Foldon!
Ki szokott piszkalni teged? A szuleid is?
2009. szept. 12. 19:53
2/9 anonim válasza:
Életkori sajátosság . El fog múlni , ne félj ! Nincs veled semmi baj , csak éppen 16 éves vagy .
2009. szept. 12. 20:02
3/9 A kérdező kommentje:
Szüleim nem piszkálnak, csak mások..tudom hogy nem vagyok tökéletes.., kövér vagyok 14kg-ot fogytam és mindig van pár kiló felesleg rajtam.. kb 10kiló.. és sokan ezért piszkálnak..
2009. szept. 12. 20:09
4/9 anonim válasza:
Hát, ha ennyit sikerült fogynod, máris büszke lehetsz magadra, ha meg a maradékot is, akkor igazán csinos leszel. Egész másképp fogod magad érezni a bőrödben és a többiek is másképp fognak rádnézni.
2009. szept. 12. 20:16
5/9 anonim válasza:
Szerintem meg éppen hogy ne foglalkozz mások véleményével! Abban egyet értek az előttem szólóval, hogy sportolj, és tanulj, de azért hogy magadnak jobban tetszél, és ne azért hogy másoknak! Én mindíg mindenkinek azt mondom: "Ha másoknak akarsz megfelelni, akkor elveszted önmagad, és csak boldogtalan leszel"
Egyébként engem is kiszúrtak maguknak általánosban! Többször is megvertek, utolsó években volt hogy véresre! Aztán átkerültem középsuliba, és hirtelen mindenki a barátom lett! Azóta teljesen megnyíltam, és már csak rossz emlék az egész! A sok barom egy bizonyos kor után kinövi a szemétkedést, addig pedig azt tudom javasolni hogy keress legalább 1 olyan embert akivel jól érzed magad, és ő majd átsegít a nehéz időkön! Ha nem foglalkozol a piszkálódásaikkal, észre sem fogod venni hogy milyen gyorsan elrepült az idő!
2009. szept. 13. 00:28
6/9 anonim válasza:
Tudom! A mai világban nem könnyű olyan embert találni aki nem szólja le a másikat mert Túl csúnya, vagy túl okos, vagy túl kövér, vagy csak szimplán mert más vallású vagy nemzetiségű! De attól még van ilyen ember! A lényeg hogy ne add fel a reményt! Keress egy barátot aki elfogad olyannak amilyen vagy, és hidd el jobban fogod érezni magad! Egyébként tényleg gratula az eredményedhez! Nem sok emberben van önuralom végigcsinálni! Ja, és egy apró tanács: "A legtöbb ember azért nézi le a másikat, hogy az ő hiányosságai ne kerüljenek szóba! Ha legközelebb valaki a kinézeted miatt piszkálódik, röhögd ki, mert biztos hogy sokkal nagyobb problémája van mint neked, és ezzel próbálja leplezni! Azonkívül ha nem veszed fel a hülyeségét csak kineveted, annyira meg fog lepődni, hogy lehet rögtön békén is hagy"
2009. szept. 13. 00:38
7/9 anonim válasza:
Szerintem 90%-unk így érzett 16 évesen.Sőt 17,18,19 évesen is.
Egyszerűen ne törődj azokkal akik piszkálnak.
Egyébként a "dagi"csajoknak remek a humorérzékük,ha el merik engedni magukat.És oltári jóízűeket tudnak nevetni.Rajta!
2009. szept. 13. 13:24
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2009. szept. 13. 13:26
9/9 anonim válasza:
Mint ha magamat olvasnám. Engem is mindig bántottak. Az lett a vége hogy 18 évesen férjhez mentem. Ott hagytam a sulit. Ne hagyd magad! Légy magabiztos, ne hagyd hogy beléd kössenek! Nyisd ki a szád. Mondd meg a sok baromnak hogy szálljanak le rólad. Vagy te is olyan rakás sz#r mint ők.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!