Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, vagy ismertek olyanokat, akik mondjuk már 20éve együtt vannak, és sosem volt megcsalás? És szeretik egymást?
Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 19:01
11/22 anonim válasza:
25 év, a részemről nem volt megcsalás, csak remélem hogy az ő részéről sem. Nem szerelem van, hanem szeretet, ragaszkodás. A házasság szent dolog, komolyan kell venni és áldozatokat kell hozni érte, másképp nem működik.
12/22 anonim válasza:
A szüleim : 33 éve együtt, megcsalás nélkül.
Anyósomék: 38 éve együtt, szintén megcsalás nélkül.
Rokon házaspár: 40 éve együtt, megcsalás nélkül.
Mi még "csak" 11 éve vagyunk együtt, de eddig egyikünk sem lépett félre, és remélem, ezek után sem fog történni semmi az életünkben, ami miatt egy harmadik félhez kényszerülnénk.
13/22 anonim válasza:
20 éves korunktól vagyunk együtt a párommal ,nemrég múlt 14 éve .Imádom, szeretem őt ,soha nem csaltam meg és nem is tenném . 34/F
14/22 anonim válasza:
Az ösztön-lényeknek nem lehet megmagyarázni,hogy vannak már a Földön tudatos-lények, mert nekik a szex a minden és a szint sem egyforma. Nekik marad az Aha és az örök kétely.
15/22 A kérdező kommentje:
14,ez hogy jön ide? Nem ez a kérdés.
2014. okt. 23. 22:00
16/22 anonim válasza:
Ebben soha senki nem lehet 100% biztos. Kivülálló nem tudja, aki meg csal az nem mondja el. Most 3. vagyok egy kapcsolatban, ahol közel 20 évig fel sem merült hogy a férj megcsalja a feleségét. Soha el sem tudta volna képzelni. De aztán becsapott a villám....és több mint egy éve tart már. Gondolom ott is a feleség ugyanezt írná, hogy náluk soha nem fordulhat elő ilyen.
17/22 anonim válasza:
Az Aha válaszra volt ellenválasz.
18/22 anonim válasza:
És ez 16 -os neked miért jó ,egy olyan "kapcsolatban" lenni ,ahol csak 2. lehetsz ?
19/22 anonim válasza:
18-as, itt most nem ez volt a kérdés.
16 voltam
20/22 anonim válasza:
A "rosszlányok" regényeket tudnának teleírni mintacsaládapákról :)) de hát valahol le kell engedni a gőzt hogy az otthoni lét nyugalmas legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!