Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ezzel az infóval...

Mit csináljak ezzel az infóval? Megtudtam, hogy anya csalja a nevelőapámat

Figyelt kérdés

Azért fontos ez,mert elég sok a vitám anyával.A nevelőapámmal 8 éve vannak együtt,össze is házasodtak,van egy 4 éves gyerekük is.

Tény,hogy sok a botrány és a balhé körülöttem,de anya meg úgy viselkedik,mintha ő szent lenne vagy valami.

Nem direkt kerülök általában bajba,csak úgy alakul.

Nem tudom,hogy ezzel az új információval mit csináljak...Kinek mondjam el vagy használjam anya ellen,nem tudom.

16L

2013. okt. 4. 14:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

"Nem direkt kerülök általában bajba,csak úgy alakul."

Ilyenekkel van tele a szegedi csillag...

2013. okt. 4. 14:29
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem olyan dolgokba keveredek,amikért börtönbe vinnének,nyugi.Csak anya vesz komolyan mindent.
2013. okt. 4. 14:30
 3/10 anonim ***** válasza:

Hát anyudnak jelezheted, hogy tudsz róla, de elég undorító dolog lenne felhasználni ellene. Te a lánya vagy, ehhez tartsd magad. Ha Te lennél a becsület megtestesítője, akkor megérteném, hogy a hazugságát nehezen viseled, de így hogy folyton zűrbe vagy úgy gondolom, hogy nem igen mutogathatsz.

Anyud magánéletéhez meg úgymond semmi közöd.

Ezzel nyilván nem azt mondtam, hogy helyes és elfogadható az amit anyád tesz, főleg nem csodálkozom azon, hogy zűrös lány vagy, de ne szólj bele.

2013. okt. 4. 14:33
 4/10 anonim ***** válasza:
9%
Emlékeztesd anyud arra hogy ő se szent. És lehetőségekhez mérten a jövőben tartsa is magát ehez.
2013. okt. 4. 14:36
 5/10 anonim ***** válasza:
23%
Abban a kapcsolatban KÉT ember van, és te nem vagy közöttük. Semmi közöd anyád magánéletéhez! A sajátoddal törődj, van mivel, mint kiderült.
2013. okt. 4. 14:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Semmit ne csinálj az új információval, legfeljebb anyukáddal beszéld meg, de nem lenne szép dolog ellene felhasználni és másoknak elmondani.
2013. okt. 4. 14:46
 7/10 anonim ***** válasza:
9%

Na ezért nem.kezdek elvált nővel.

Jó példa, h milyenek.

Kérdező, én a helyedben elmondanám nevelőapámnak, h mi az ábra.

Joga van tudni, h milyen rendes asszonyt vett el.

2013. okt. 4. 14:51
 8/10 anonim ***** válasza:
43%
Én nem mondanám el,ez rájuk tartozik. Amúgy meg nem minden elvált nő K.
2013. okt. 4. 15:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Először is neked kellene a balhéktól tartózkodni és normálisan viselkedni. Máris kevesebb lenne a feszültség a családban.
2013. okt. 4. 15:17
 10/10 anonim ***** válasza:

Rengeteg bajt zúdítasz fejedre, ha beleszólsz az életükbe. Tönkretennéd a családot, senki sem bocsátaná meg. Ez az ő ügyük, az idő oldja majd meg a helyzetet valamiképpen.

Haragszol édesanyádra, valószínűleg édesapádtól való válása miatt, ami érthető, de ne akard megtorolni. Tervezd a saját életedet, tedd meg érte, amit tudsz. Nehéz a válási árvák élete, de hogy miképpen alakul, az elsősorban rajtad múlik. És a rossz példa, amit édesanyád ad, tovább nehezíti sorsodat. Ha muszáj, beszélj vele, de ez nem fogja könnyíteni helyzetedet.

2013. okt. 11. 02:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!