Segitseg! A szuleim elkezdtek inni. Mit tehetek?
Az alkohol túlzott fogyasztása rossz dolog, ha elkap valakit a gépszíj, akkor nehéz kiszállni a buliból.
Anyukád is piálgat?
Először is...
Az lesz alkoholista, akinek nincsenek céljai, meg értékei, az lesz alkás - ahogy te fogalmazol-, aki akkor kezd el inni, amikor kilátástalanság, és reményvesztett a helyzete.
Ilyenkor minden megoldás jó, de nem a vedelés.
Már bocs, de abban nincs semmi, ha valaki esténként megiszik a párjával egy kis alkoholt lazításként. Az viszont már gáz lenne, ha anyudnak gumicsővel kéne hazaverni apukádat a kocsmából. Ilyenre is van példa, sajna.
Én ha megiszok, bulizok, akkor fáradt vagyok, nyugis, de az én faterom olyankor okoskodik. Hm, kiből mit vált ki a szesz. Ne parázz. Magyarországon, felétek ugyis olyan drága a pia, hogy luxus inni.
Figyelj, bárki lehet alkoholista. Küzdeni kell, szar az élet, de lehet szépen is megélni.
Nekem van jó, stabil munkám, mégis hobbiból este 4-8 között megyek autót szerelni (tanulni), ki tudja hol és mikor kamatoztathatom a jövőben, aztán megiszok 1-2 sört is, de mindeközben eljegyeztem a barátnőmet is, szóval élek.
Nincs okod csüggedni, pánikolni. Az élet rólad szól. Te alakítod.
Szerezz jogsit és szedd el apádtól az autót :D Kezdésnek ez is jó!
"de akkor is anyukam teljesen "bekrizal" mikor este hazamegyek, veszekszik velem, orditozik stb. pedig nem is csinaltam semmit."
Ez belefér havonta, valahogy mindenki kiereszti a gőzt, de naponta már valóban gáz.
Nem erről kellene szólniuk az estéknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!