Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Segitseg! A szuleim elkezdtek...

Segitseg! A szuleim elkezdtek inni. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Eszrevettem, hogy a szuleim lassan mar minden egyes este isznak... hol ezt, hol azt... az elso jel az volt, hogy apukam mar estenkent nem "tudott" utannam kocsival jonni, mert ivott... bar mindjart 18 vagyok, soha nem voltak meg csaladi gondjaim, egyszeruen nem tudom mit tehetnek. Ugy erzem, hogy ez engem is tonkretesz. Segitseketek kerlek

2013. okt. 3. 22:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nemhogy örülnél, hogy minimum lassan 18 év óta még mindig együtt vannak, és este is EGYÜTT iszogatnak. Francba is, nem igaz, hogy ne lehessen ennyi idő után minden este meginni egy pohárral. Miután annyi nehézségen át egy ember felnevel tisztességesen egy gyereket, nem érdemli meg? A saját gyereke leakoholistázza, mert neki mást jelent a szó, mint amit valóban? Hova kellett egyáltalán esténként utáNad menni? Miért mindig este érsz haza?
2013. okt. 4. 07:52
 12/12 anonim ***** válasza:

"Miután annyi nehézségen át egy ember felnevel tisztességesen egy gyereket, nem érdemli meg?"

Nem. Senki nem érdemli meg, hogy mérgezze magát. Akármilyen kicsit is. Vagy azért nevelt fel egy gyereket, hogy ne szólogassanak be neki, ha spicces?

2013. okt. 4. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!