Több éve élek együtt a párommal, néha ha összeveszünk elhúz itthonról, és éjszakára is kimarad. Olyankor vagy hajnalban vagy csak másnap ér haza, piásan. Mennyi a valószínűsége, hogy olyankor megcsal?
Figyelt kérdés
2014. júl. 12. 21:21
2/21 anonim válasza:
Bizalomból 5-ös. Miért is vagytok együtt? Bár én azt vallom, az ilyenek megérdemlik egymást, legalább míg 2 hülye együtt van, nincs esélyük összejönni egy normális emberrel.
3/21 anonim válasza:
pf..én is azt mondom 90% ( a bizalmat meg hagyjuk már...)
4/21 anonim válasza:
A párom egyszer maradna ki éjszakára, anélkül, hogy szólna, akkor elmondanám neki, hogy ez számomra nem opció, ezt nem türöm.
Ha másodszorra is megteszi, akkor ezzel részemröl be van fejezve a kapcsolat.
5/21 anonim válasza:
Szerintem nem csal meg, bár nem ismerem, de egy-két ilyen esetből még nem lehet erre következtetni. Nagyobb probléma az, hogy elrohan, vagyis menekül a problémák elől. Nem valami felnőttes viselkedés.
6/21 anonim válasza:
Ha másnap részegen jön haza, akkor valószínüleg egy hasonszörü havernál volt és együtt itták le magukat.
Sokkal valószínübb, mint az, hogy hirtelen elökerül valaki, akivel meg tud csalni.
7/21 anonim válasza:
miért csalna meg? csak nem tud konfliktust kezelni és inkább leissza magát olyankor, és bulizgat.
8/21 anonim válasza:
a férjem pultos egy kocsmában, sok ilyet lát, aki haragból tölti ott az időt. Mégsem csajozik mind. Van, akinek tényleg az a lényeg, hogy kicsit ne legyen a párjával, de egyáltalán nem érdeklik más nők, van, akit meg igen.
Te ismered őt. Ha előtted is voltak megcsalásai, akkor jó eséllyel most is van, de ha nem, akkor nem valószínű.
9/21 anonim válasza:
Ha még másnap is be van rúgva, kizárt, hogy képes legyen akciózni. :) Ha mégis, nem biztos, hogy emlékszik rá.
10/21 anonim válasza:
na mert egy macával nem ihatnak mig együtt vannak?Jó álca,hej de be vagyok b..va.oszt röhög, asszony még talán sajnálja is a macska jaj miatt.nem kell a pasikat félteni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!