Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hülye vagyok amiért féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülye vagyok amiért féltékeny vagyok a páromra a munkája miatt?

Figyelt kérdés
Párom kórházban dolgozik ahol meztelen nőket lát. Tudom, hogy ez ezzel jár, de akkor is. Számomra ez egy kicsit morbid. Ti, mit gondoltok?
2014. okt. 21. 11:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
96%

Vákuumos szülés és lapátkezű orvos által felnyúlkálás (majd ökölbe szorított kézzel húzta ki) után tessék elképzelni, milyen szép lehettem altájon. Mivel akkor már közel egy liter vért vesztettem, bevittek a műtőbe, ahol terpeszben felszíjazták a lábamat.

A beteghordó konkrétan egy-két percig állt az ajtóban és bámulta a traumásan sérült alvázamat. Azóta se tudom eldönteni, hogy azért nézte, amiért a kétfejű majmot a cirkuszban, vagy azért, mert arra izgul, ha úgy néz ki egy nemiszerv, mintha söréttel belelőttek volna miután bucira verték baseball ütővel?

2014. okt. 21. 13:36
 22/23 anonim ***** válasza:
Nem a meztelen nőktől, hanem a nővérektől kell féltened. Komolyan.
2014. okt. 21. 23:03
 23/23 anonim ***** válasza:
Van egy ismerős orvos, aki "megvigasztalja" az aggódó egyedülálló csinos családtagokat:) Mindig van randija.
2014. okt. 22. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!