Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye vagyok amiért féltékeny vagyok a páromra a munkája miatt?
Figyelt kérdés
Párom kórházban dolgozik ahol meztelen nőket lát. Tudom, hogy ez ezzel jár, de akkor is. Számomra ez egy kicsit morbid. Ti, mit gondoltok?2014. okt. 21. 11:44
21/23 anonim válasza:
Vákuumos szülés és lapátkezű orvos által felnyúlkálás (majd ökölbe szorított kézzel húzta ki) után tessék elképzelni, milyen szép lehettem altájon. Mivel akkor már közel egy liter vért vesztettem, bevittek a műtőbe, ahol terpeszben felszíjazták a lábamat.
A beteghordó konkrétan egy-két percig állt az ajtóban és bámulta a traumásan sérült alvázamat. Azóta se tudom eldönteni, hogy azért nézte, amiért a kétfejű majmot a cirkuszban, vagy azért, mert arra izgul, ha úgy néz ki egy nemiszerv, mintha söréttel belelőttek volna miután bucira verték baseball ütővel?
22/23 anonim válasza:
Nem a meztelen nőktől, hanem a nővérektől kell féltened. Komolyan.
23/23 anonim válasza:
Van egy ismerős orvos, aki "megvigasztalja" az aggódó egyedülálló csinos családtagokat:) Mindig van randija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!