Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye vagyok amiért féltékeny vagyok a páromra a munkája miatt?
A féltékenység a bizalom és önbizalom hiánya!
Nem bízol magadban annyira, hogy elhidd: azok a nők, akiket párod beteghordóként lát, messze vannak a kivánatos nőideáltól. Ők nem nőiesek, hanem betegek és nem is nőieskedni, hanem gyógyulni akarnak.
Ha tovább viszed elképzelésed/gondolatmeneted, oda jutsz, hogy párod nem azért ezt csinálja, mert ehhez ért, netán nincs más munka, hanemelesett, beteg, magatehetelen testeket akar nézegetni, akik messze állnak a nőiességtől.
Gondolatmenetednek ne legyen az a vége, hogy az megy gyermekorvosnak, akik meztelen kislányokat akar nézegetni!
.
Nem írtad, ez összekerüléstekutáni, vagy előtti foglalkozása/munkája párodnak.
Amennyiben előtti, miért őt választottad?
Amennyiben utáni, milyen más munkát -és hozzá munkahelyet!- tudsz elképzelni?
A gyári munka nem jó, mert ott is dolgoznak nők, akik párod kiszemelve netán NŐként meztelenkednének szivesen.
A mezőgazdaság nem jó, mert a kukorica kapálása közben is el lehet bújni.
Irodai főnöknek is vannak női beosztottai, akik szintén szeretnek nőként tetszelegni.
Kiderül, párod munkája a legalkalmatlanabb féltékenységedre!
Nekem is morbid volt, amikor elmentem egy nőgyógyászati műtétre, ott feküdtem meztelenül, széttett lábakkal, leszíjazva, és közben bejött egy ex-munkatársam, aki anno raktáros volt, most meg beteghordó...
Nem hiszem, hogy a beteghordók pusztán betegként nézni a fiatal meztelen nőkre.
ÓÓ, te nem vagy százas,az tuti. :)
Az én férjem orvos!Méghozzá belgyógyász orvos,ami azt jelenti,hogy ha felvételre,kivizsgálásra érkezik valaki,akkor le kell vetkőznie,legalább fehérneműre,de van hogy felül teljesen meztelenre,vagy egy rectális vizsgálatnál alul meztelenre.
És igen,nem egy,nem kettő csinos női betege is van,de sose fordult meg a fejemben,hogy emiatt féltékeny legyek!
Elképzelem, milyen szexi voltam, mikor hoztak ki a műtőből.
a hasam narancssárga, és bűzlött a fertőtlenítőtől. A hajam kócos, szemem csipás, szám kiszáradva (éljen az altatás)
A hasamból egy cső lógott ki, vér folyt a gyűjtőzacskóba.
Tutira volt szájszagom is.
Magam is csodálkozom, hogy nem dugott meg a betegkísérő azonnal, még a liftben XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!