Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hülye vagyok amiért féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülye vagyok amiért féltékeny vagyok a páromra a munkája miatt?

Figyelt kérdés
Párom kórházban dolgozik ahol meztelen nőket lát. Tudom, hogy ez ezzel jár, de akkor is. Számomra ez egy kicsit morbid. Ti, mit gondoltok?
2014. okt. 21. 11:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Valoszinuleg neki sem az volt az alma gyerekkoraban hogy csoffadt nyugdijasokat tologasson, es azert csinalja mert nincs jobb es igy tud tamogatni teged, meg mindenkit aki anyagilag raszorul. Probald meg ertekelni, nem baromsagokon gondolkozni es elmeleteket gyartani.
2014. okt. 21. 12:21
 12/23 anonim ***** válasza:
95%
Milyen osztályon dolgozik? Pl. ha elfekvőben vagy bőr-és nemibeteg gondozóban, nem hiszem hogy annyira nézelődne.
2014. okt. 21. 12:21
 13/23 anonim ***** válasza:

A féltékenység a bizalom és önbizalom hiánya!

Nem bízol magadban annyira, hogy elhidd: azok a nők, akiket párod beteghordóként lát, messze vannak a kivánatos nőideáltól. Ők nem nőiesek, hanem betegek és nem is nőieskedni, hanem gyógyulni akarnak.

Ha tovább viszed elképzelésed/gondolatmeneted, oda jutsz, hogy párod nem azért ezt csinálja, mert ehhez ért, netán nincs más munka, hanemelesett, beteg, magatehetelen testeket akar nézegetni, akik messze állnak a nőiességtől.

Gondolatmenetednek ne legyen az a vége, hogy az megy gyermekorvosnak, akik meztelen kislányokat akar nézegetni!

.

Nem írtad, ez összekerüléstekutáni, vagy előtti foglalkozása/munkája párodnak.

Amennyiben előtti, miért őt választottad?

Amennyiben utáni, milyen más munkát -és hozzá munkahelyet!- tudsz elképzelni?

A gyári munka nem jó, mert ott is dolgoznak nők, akik párod kiszemelve netán NŐként meztelenkednének szivesen.

A mezőgazdaság nem jó, mert a kukorica kapálása közben is el lehet bújni.

Irodai főnöknek is vannak női beosztottai, akik szintén szeretnek nőként tetszelegni.

Kiderül, párod munkája a legalkalmatlanabb féltékenységedre!

2014. okt. 21. 12:26
 14/23 anonim ***** válasza:
Szerintem komoly gondok vannak veled, de legalább is hülye vagy.
2014. okt. 21. 12:40
 15/23 anonim ***** válasza:
26%

Nekem is morbid volt, amikor elmentem egy nőgyógyászati műtétre, ott feküdtem meztelenül, széttett lábakkal, leszíjazva, és közben bejött egy ex-munkatársam, aki anno raktáros volt, most meg beteghordó...

Nem hiszem, hogy a beteghordók pusztán betegként nézni a fiatal meztelen nőkre.

2014. okt. 21. 12:40
 16/23 anonim ***** válasza:
istenem uram...a minap volt egy hasonló kérdés, hogy lehet e feleség féltékeny, ha a férje nőgyógyász és minden nap nők tudomijét látja. De ezen jobban lefeketedtem. :D
2014. okt. 21. 12:46
 17/23 anonim ***** válasza:

ÓÓ, te nem vagy százas,az tuti. :)

Az én férjem orvos!Méghozzá belgyógyász orvos,ami azt jelenti,hogy ha felvételre,kivizsgálásra érkezik valaki,akkor le kell vetkőznie,legalább fehérneműre,de van hogy felül teljesen meztelenre,vagy egy rectális vizsgálatnál alul meztelenre.

És igen,nem egy,nem kettő csinos női betege is van,de sose fordult meg a fejemben,hogy emiatt féltékeny legyek!

2014. okt. 21. 12:55
 18/23 anonim ***** válasza:
hát te hülye vagy ne haragudj
2014. okt. 21. 13:07
 19/23 anonim ***** válasza:
15: A te eseted valóban morbid, mert le szokták takarni a beteget és nem szokták csak úgy meztelenül ott hagyni közszemlére :)
2014. okt. 21. 13:09
 20/23 anonim ***** válasza:
85%

Elképzelem, milyen szexi voltam, mikor hoztak ki a műtőből.

a hasam narancssárga, és bűzlött a fertőtlenítőtől. A hajam kócos, szemem csipás, szám kiszáradva (éljen az altatás)

A hasamból egy cső lógott ki, vér folyt a gyűjtőzacskóba.

Tutira volt szájszagom is.

Magam is csodálkozom, hogy nem dugott meg a betegkísérő azonnal, még a liftben XD

2014. okt. 21. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!