Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye vagyok amiért féltékeny vagyok a páromra a munkája miatt?
"Számomra ez egy kicsit morbid"
Menj és tüntessél a kórház előtt, hogy mostantól csak nagykabátos embereket lehessen operálni!!
Mi a férjed foglalkozása?
Én nem dolgozom ilyen helyen, viszont már voltam beteg, akit műtöttek, úgyhogy elég sokan láttak meztelenül akkor. Igazából egyáltalán nem érdekelt, annyira mással voltam elfoglalva, izgultam a műtét miatt.
Szerintem akik ilyen helyen dolgoznak, azok is így vannak, hogy ez kb. az utolsó dolgok, ami eszükbe jut. Annyira kell figyelniük a munkájukra, hogy szerintem már nincs is rájuk hatással, ha valaki meztelen.
De nem hiszem, hogy a meztelenségről a szexuális vágy jutna eszükbe. Ott annyira elesett az ember betegként. Inkább csak szánalmat, sajnálatot ébreszthet másokban, nem vágyat :)
Hát, szerintem ilyesmi miatt abszolút nem kellene féltékenynek lenned. És mi a helyzet a nőgyógyászokkal? Ilyen alapon minden férfi féltékeny lehetne a párja orvosaira, mert látják a feleségét "úgy" is. Meg amúgy is, vica versa.
A kórházakban szerintem az emberek többsége egy műtét után esetlen, kiszolgáltatott helyzetben van, és nem hinném, hogy a párod ÚGY néz rájuk,hogy "hű micsoda nők..". Meg amúgy is, nem azért van ott gondolom, mert így mindenkit megnézhet meztelenül...
Még mindig jobb, mintha büfés lenne egy nudista strandon!!
:)
biztos azt nézi, milyen a testük
nem azt, hogy épp hogy vannak összevarrva stb.
fogadd el a hivatását, mit szólnál ha nőgyógyász lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!