Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hülye vagyok amiért féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülye vagyok amiért féltékeny vagyok a páromra a munkája miatt?

Figyelt kérdés
Párom kórházban dolgozik ahol meztelen nőket lát. Tudom, hogy ez ezzel jár, de akkor is. Számomra ez egy kicsit morbid. Ti, mit gondoltok?
2014. okt. 21. 11:44
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
92%

"Számomra ez egy kicsit morbid"

Menj és tüntessél a kórház előtt, hogy mostantól csak nagykabátos embereket lehessen operálni!!

2014. okt. 21. 11:47
 2/23 anonim ***** válasza:
98%
Pff, igen, hülye vagy.
2014. okt. 21. 11:49
 3/23 anonim ***** válasza:
96%

Mi a férjed foglalkozása?

Én nem dolgozom ilyen helyen, viszont már voltam beteg, akit műtöttek, úgyhogy elég sokan láttak meztelenül akkor. Igazából egyáltalán nem érdekelt, annyira mással voltam elfoglalva, izgultam a műtét miatt.

Szerintem akik ilyen helyen dolgoznak, azok is így vannak, hogy ez kb. az utolsó dolgok, ami eszükbe jut. Annyira kell figyelniük a munkájukra, hogy szerintem már nincs is rájuk hatással, ha valaki meztelen.

De nem hiszem, hogy a meztelenségről a szexuális vágy jutna eszükbe. Ott annyira elesett az ember betegként. Inkább csak szánalmat, sajnálatot ébreszthet másokban, nem vágyat :)

2014. okt. 21. 11:52
 4/23 anonim ***** válasza:
98%
Hát igen, nincs is szexibb látvány egy férfi számára, mint egy beteg/műtött/fertőtlenítő szagú, a fekvéstől odaizzadt női test, kötözéssel, sebekkel, esetleg vérzéssel, katéterrel... állatira beindulhat tőle! Vigyázz, nehogy megcsaljon egy 4 ágyas szobában valamelyikkel!
2014. okt. 21. 11:53
 5/23 anonim ***** válasza:
95%

Hát, szerintem ilyesmi miatt abszolút nem kellene féltékenynek lenned. És mi a helyzet a nőgyógyászokkal? Ilyen alapon minden férfi féltékeny lehetne a párja orvosaira, mert látják a feleségét "úgy" is. Meg amúgy is, vica versa.

A kórházakban szerintem az emberek többsége egy műtét után esetlen, kiszolgáltatott helyzetben van, és nem hinném, hogy a párod ÚGY néz rájuk,hogy "hű micsoda nők..". Meg amúgy is, nem azért van ott gondolom, mert így mindenkit megnézhet meztelenül...

2014. okt. 21. 11:55
 6/23 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem a 4-es válaszoló nagyon jól leírta neked a dolgot. :) Szerintem neked inkább önértékelési gondjait lehetnek.
2014. okt. 21. 11:56
 7/23 A kérdező kommentje:
A párom betegkísérő.
2014. okt. 21. 11:58
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig jobb, mintha büfés lenne egy nudista strandon!!

:)

2014. okt. 21. 12:04
 9/23 anonim ***** válasza:
93%

biztos azt nézi, milyen a testük

nem azt, hogy épp hogy vannak összevarrva stb.

fogadd el a hivatását, mit szólnál ha nőgyógyász lenne?

2014. okt. 21. 12:07
 10/23 Bence_ ***** válasza:
76%
Féltékenynek lenni eleve butaság. Ez az érzés csak benned van. Ettől te csak,rosszabbul érzed magad, hátráltad mert az energiád egy tök felesleges dologra megy el. Hidd el a párod azért van veled mert szeret, veled jó neki. Éppen ezért nem érdekli más. Csak te.
2014. okt. 21. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!