Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elvárható egy családapától, hogy a napi munka után még besegítsen az otthoni tennivalókba? Én várok el túl sokat a férjemtől?
Irodai munkát végez napi 8,5 órában, én még itthon vagyok a gyerekekkel.
Ő az utóbbi hónapokban minden egyes nap hulla fáradtan ér haza, semmiben sem segít, mert "Jajj, de szörnyű napom volt!", a hétvégén meg a hét fáradalmait piheni ki.
Amikor szóvá teszem, hogy igazán csinálhatna valamit vagy legalább a gyerekekkel foglalkozhatna annyit mint régebben, letudja annyival, hogy majd holnap, majd hétvégén majd, majd, majd. A felújítással ugyanez a helyzet, majd holnap folytatjuk, én meg küzdhetek a félkész konyhában és fürdőben, mert ő fáradt én meg már vagy nem bírom vagy nincs rá időm, hogy csináljam.
Kezdek nagyon kikészülni, de ő ezzel nem foglalkozik, mindent csak a hormonok miatti hisztire fog. Tegnap még azt is mondta, hogy bennt a kollégák feleségei mindent megcsináltak mikor otthon voltak a gyerekkel, nem vártak el még otthon is munkát a férjeiktől. Na ezzel már végképp nem tudtam mit kezdeni.
Mi történhetett vele? Hogyan tudnám visszakapni a régi férjemet, aki figyelmes volt, segített mindenben és számíthattam rá?
Nekem sem segít a párom a házimunkában, viszont ha hazaért abban a pillanatban átveszi a gyerekeket, játszik velük, vacsoráztatja, altatja (kb másfél óra alvásig). Én ilyenkor tudom behozni a lemaradást, mire lerakta a gyerekeket,én is kész vagyok és pihenhetünk együtt.
Illetve hétvégén is elviszi őket legalább napi egyszer 2-3 órára a játszótérre. Addig is meg tudom csinálni ha van valami, vagy főzök.
Én nem is főleg a segítség miatt aggódnék, hanem azért, hogy a gyerekekkel sem akar lenni:( Illetve ha a felújítás nem megy, akkor hívjatok szakembert. Gyerekek mellett nem lehet normálisan megcsinálni, odakoncentrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!