Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyire elvárható egy családa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elvárható egy családapától, hogy a napi munka után még besegítsen az otthoni tennivalókba? Én várok el túl sokat a férjemtől?

Figyelt kérdés

Irodai munkát végez napi 8,5 órában, én még itthon vagyok a gyerekekkel.

Ő az utóbbi hónapokban minden egyes nap hulla fáradtan ér haza, semmiben sem segít, mert "Jajj, de szörnyű napom volt!", a hétvégén meg a hét fáradalmait piheni ki.

Amikor szóvá teszem, hogy igazán csinálhatna valamit vagy legalább a gyerekekkel foglalkozhatna annyit mint régebben, letudja annyival, hogy majd holnap, majd hétvégén majd, majd, majd. A felújítással ugyanez a helyzet, majd holnap folytatjuk, én meg küzdhetek a félkész konyhában és fürdőben, mert ő fáradt én meg már vagy nem bírom vagy nincs rá időm, hogy csináljam.

Kezdek nagyon kikészülni, de ő ezzel nem foglalkozik, mindent csak a hormonok miatti hisztire fog. Tegnap még azt is mondta, hogy bennt a kollégák feleségei mindent megcsináltak mikor otthon voltak a gyerekkel, nem vártak el még otthon is munkát a férjeiktől. Na ezzel már végképp nem tudtam mit kezdeni.

Mi történhetett vele? Hogyan tudnám visszakapni a régi férjemet, aki figyelmes volt, segített mindenben és számíthattam rá?

2014. okt. 21. 07:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem sem segít a párom a házimunkában, viszont ha hazaért abban a pillanatban átveszi a gyerekeket, játszik velük, vacsoráztatja, altatja (kb másfél óra alvásig). Én ilyenkor tudom behozni a lemaradást, mire lerakta a gyerekeket,én is kész vagyok és pihenhetünk együtt.

Illetve hétvégén is elviszi őket legalább napi egyszer 2-3 órára a játszótérre. Addig is meg tudom csinálni ha van valami, vagy főzök.

Én nem is főleg a segítség miatt aggódnék, hanem azért, hogy a gyerekekkel sem akar lenni:( Illetve ha a felújítás nem megy, akkor hívjatok szakembert. Gyerekek mellett nem lehet normálisan megcsinálni, odakoncentrálni.

2014. okt. 21. 12:15
 12/14 anonim ***** válasza:
A lényeg az, hogy az nem jó, hogy apuka ledolgozza a maga heti 5x8 óráját és ezzel ennyi, anya meg csinálja 24 órás 7 7 napján át tartó szolgálatot egyedül. De mi folyik nálatok? Te este 6-8 között játszol, vacsoráztatsz, fürdetsz, altatsz, férjed meg TV-t néz? Nem szép dolog ez. Én sem mondom, hogy este apával takaríttatni kell, de mondjuk egy esti mesét bevállalhatna, nem? És hétvégén mit csinál?TVziik, fekszik, olvas, vagy mi?
2014. okt. 21. 21:44
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
En voltam otthon GYEDen es utana mint irodaban dolgozo anya. Hat a gyerekkel sokkal mozgalmasabb es nehezebb volt mint az irodaban, pedig zaraskor volt am hajtas. A ferjednek minimum a gyerekkel foglalkoznia kellene este. Jatszani, meset olvasni, furdetni mert o az apja, vegyen reszt az eleteben.
2014. okt. 22. 01:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Dettó. Az irodai munka szanatorium a gyerekhez képest. Kötelezővé tennék fél évnyi apagyest, aztán viselkedjenek így!
2014. okt. 22. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!